Přejít na obsah

1.0 37kw nestartuje


risovt

Doporučené příspěvky

Dnes rano som nemohol nastartovat, auto tocilo cca 5x po 5 sekund ale motor nechytil kym sa vybila bateria..co moze byt pricinou a co mam skontrolovat?den predtym vsetko ok, auto chytilo na prvy sup,kontrolka dobijania nesvietila..vecer ked dojdem z roboty skusim nastartovat cez kabli, cerpadlo tahalo ako vzdy, napadol ma palivovy filter alebo bateria,aj ked podla predchadzajuceho 1.majitela mala byt 3 rocna..Boli znulovane km ked som tocil,aj ked som pozeral bateriu cez diagnostiku minuly tyzden a mala 14.1-14.8..Nejake napady?este doplnim auto ma nabehane 71000 km original..

Editováno: , autor: risovt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes vecer som prisiel domov,natocim,auto chytilo hned..Na porazenie..V diagnostike ziadne zavady okrem lambda sondy ktora tam je uz dlho,lambda bola menena..dokonca aj bateria v pohode natocila,rano som ju startovanim skoro uplne vybil..Zrejme to ma suvis s vlhkostou a nizkou teplotou,pripadne ma napadol palivovy filter,je mozne ze sa upchal?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blbost. Máš zasraný kontakty na baterce nebo někde po cestě k ŘJ, 5 pokusů o nastartování trvajících 5 vteřin nemůže baterku vytřískat natolik, aby se vynulovaly hodiny a další počítadla. Projdi si kabeláž od baterky k pojistkám a ke kostře, někde máš povolenej kontakt případně nějakou vrstvu kysličníkovýho svinstva. Já osobně tipuju blbě dotažený samotný svorky přímo na špalkách baterky nebo kostřicí kabel na kastli ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Praveze km boli znulovane uz rano ked som startoval..den predtym prsalo cely den tak ci kombinacia vlhka,neviem si to sam vysvetlit ..kabely som pozeral, bateria je dotiahnuta napevno, nevidno nic po tom zoxidovanom sajrajte,mal som ho na felde raz..auto uz facha 3 dni bez problemov,chyta na prvy sup aj rano za zimy,tak neviem,hodnoty na diagnostike su ok ako z teplotneho cidla tak aj z baterie..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...