Publikováno Květen 24, 20169 r Aku znacku pneu vam dali z vyroby? Mne Dunlop Sport Maxx RT (16ky). Maximalna spokojnost, pneu su velmi tiche vzhladom na rozmer primerane pohodlne, drzia ako priklincovane (najme na suchej ceste) a nizky valivy odpor. Tak isto v testoch boli velmi pozityvne hodnotene. S pneu som nadmieru spokojny.
Květen 24, 20169 r Mám také Dunlop, ale SP Sport 01 15tky a jsou výborné. Měl jsem i dřív tuto značku, se kterou jsem byl velmi spokojen, takže mě to potěšilo.
Květen 25, 20169 r normalni cerne, kulate s ventilkama... jinak Nexeny - asi ty same, co kolega mpiotrovsky - nevim, neresim Upraveno Květen 25, 20169 r od epo
Červen 10, 20169 r Ne, ne. Jedná se o operativní leasing VWFS. Auto není moje a volil jsem konfiguraci s celoročkami abych nemusel přezouvat. U nás je prd zima a na hory nejezdím. Upraveno Červen 10, 20169 r od Pavel_cz
Červen 11, 20169 r U nás v polsku taky k nové fabie davaji Nexeny. Nexen = made in korea . V dvojkové fabie davali conti ecocontact 3 nebo 5, asi 3-jky.
Červen 14, 20169 r Myslíte, že když mám na auto objednány 17 elektrony, že když bude auto vyrobeno v době, když už jsou "povinné" zimní pneu budou na ně nazuty zimáky nebo mi daj letní? protože fakt nerad bych dostal na elektrony zimní pneu..
Červen 14, 20169 r ne, z vyroby bude na letnich... zimaky si musis poresit sam, nebo si je doobjednat u prodejce a nechat si je prehodit u nej Upraveno Červen 14, 20169 r od epo
Srpen 9, 20169 r Tak jsem dneska prisel k autu a prave zadni kolo na rafku Nemel jsem moc cas to zkoumat. Zítra snad prehodim rezervu a uvidim, co se s tim da delat... Nexen po cca 10tis. km.
Srpen 9, 20169 r Pokud sis toho všiml po delší době co auto stálo a ne bezprostředně po jízdě tak je pravděpodobný že jde jen o propíchnutí když vzduch odešel pomalu a v pohodě ti to v pneuservise zalepí. Já jezdím s lepeným kolem po silným hřebu rok a půl a pohoda. Celkově jsem byl už dvakrát na lepení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.