janmatejicek Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Nedělají, tohle je ve skutečnosti ta černá. A jestli podle tebe není, tak mi pošli odkaz na tu černou, co všichni kupují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 3V0 071 499 A HA7 (antracit metalická) 3V0 071 499 JX2 (černá lesklá) Chce to trošku umět používat google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 ok, pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Am 5.12.2016 um 18:54 schrieb Allister: @roti: Vegy na Sportlinu jsou taky atracitový ;-) Ale ok, s těma dalšíma černýma doplňkama to bude vypadat líp. Vegy ale zatim neobjednas, cekam na ne snad uz 3 mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugoland Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 (editace) Silne ekonomicky orientovana sada orig.go SKODA HELIOS DARK GREY za peknych 350EUR a obutie i vyvazenie je uz v cene :-))) Editováno: 21. Listopad 2017, autor: hugoland Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mak.cz Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 take jsem hledal levnou zimni nahradu za antracitove turbiny R18. Nakonec jsem zvolil nemecky borbety BS5 8x18 5x108 ET42 v cerno stribrnem provedeni, cena necelejch 2.500kc. Nakonec to nevypada uplne blbe a je to vyrazne levnejsi jak skodovacke rafky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 to bude kvalita 18" za 2500,-Kč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 4. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2018 zacinam rozmyslat nad zimnym obutim pre Superb Sportline v sivej quartz. Kedze je auto na operativny lizing, tak mam v podstate dve moznosti, ktore ponuka lizingovka: A. nechat origo 18" disky ZENITH (v platinovej farbe) a zobrat iba gumy B. zobrat komplet sadu 17" zo zaciatku som sa priklanal skor k moznosti A, hoci by to bolo u mna prve auto, ktore by nemalo zimny komplet. teraz som nerozhodny - tak 50:50 pozeral som ponuku diskov (alcar.sk), z ktorych si mozem vyberat (a tiez do TP, kde mam pre 17" rozmery: 215/55R17 + disky 6,5Jx17 ET41 alebo 7Jx17 ET40) celkom sa mi pozdavali Dezent TE Dark, no ak su v konfiguratore spravne informacie, su sa predavaju iba v rozmere 7,5Jx17 ET40 potom som zacal zvazovat Dezent TZ Graphite/Dark, ktore maju spravny rozmer, len graphite sa mi zdaju blede a Dark maju celkom vyrazne lestene plochy, co sa obavam k sportline ladit nebude. este mozno minimalisticke DOTZ Kendo... a uz sa zas viac priklanam k prezuvaniu origo diskov... no skor ako to rozlusknem, tak sa skusim poradit tu. 1. doteraz som vzdy mal na zimu komplet kolesa - bud origo disky od Skody (na RSe) alebo plechace (na starsich autach). 2. vobec nemam skusenost s after-market diskami, neviem ktore znacky vyrabaju kvalitnejsie vyrobky atp. 3, pre niektore neorigo disky su nutne podlozky, lebo maju vacsi stredovy otvor. tomuto by som sa urcite chcel vyhnut nejake rady a odporucania? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Jeste muzes koupit univerzalni pneu a neprezouvat, zalezi na najezdu a kde jezdis. Pokud nejezdis v zime na hory, tak jsou zimni pneu vubec zbytecne, minulou zimu byl u nas v polabske nizine snih jen dva dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Jen názor - Superbu nebudou slušet žádné neorigo disky. Zatím jsem neviděl jediného, který by se mi alespoň trochu líbil :-) 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 9 minutes ago, osobne said: Jeste muzes koupit univerzalni pneu a neprezouvat, zalezi na najezdu a kde jezdis. Pokud nejezdis v zime na hory, tak jsou zimni pneu vubec zbytecne, minulou zimu byl u nas v polabske nizine snih jen dva dny. urcite potrebujem zimne gumy. (s najazdom 45-50 tisic km rocne o tomto vobec nie je pochyb). zimne gumy urcite nie su zbytocne, aj keby som na hory nejazdil. celerocne gumy su nevhodne jak v lete, tak v zime. realne ich moze zvazovat len ten, kto ma minimalny najazd. rozhodovanie je medzi prezuvanim zimnych/letnych gum na jednej sade diskov a nakupe zimnej sady neorigo 17" diskov + zimnych pneu. 9 minutes ago, Plzeňáček said: Jen názor - Superbu nebudou slušet žádné neorigo disky. Zatím jsem neviděl jediného, který by se mi alespoň trochu líbil :-) presne toho sa obavam. zatial z tych neorigo moznosti zvazujem DOTZ Kendo Dark, no presvedceny o tom nie som... skusim este opacit lizingovku, ci by predsalen neschvalili nakup origo diskov TRITON v ciernej farbe, aj ked tomu velke sance nedavam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Tak nejak nechapu, co ma co leasingovka kecat do vyberu kol? Vybiral bych jen podle rozmeru kol povolenych v technickem prukazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mak.cz Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Plzenacek: hele to tohle moje reseni na zimu? Nelibi? Letni tam mam ty tmave 17 turbiny - origos k superbu a na zimu jsem hledal nejlevnejsi reseni a nakonec jsem vzal nemecke Borbet bs5 sw a k tomu samozrejme Continental WinterContacts TS850P. Nakonec mne to na tom aute nijak neurazi. Ani nevim, zda se mi libi vic origos letni varianta nebo ta zimni. Jedina drobnost je v ET, v technicaku mam ET44 ale Borbery jsem sehnal jen v ET35. Nicmene to nicemu nevadi, na technickou lete, tak to nebudu ani nechavat dopisovat do technicaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 1 hour ago, osobne said: Tak nejak nechapu, co ma co leasingovka kecat do vyberu kol? Vybiral bych jen podle rozmeru kol povolenych v technickem prukazu. operativny lizing. lizingovka za tie kolesa zaplati. lizingovka s nejakymi nakladmi na kolesa/pneu ratala uz pri kalkulacii mesacnej splatky. ak by som chcel nieco viac, tak by to znamenalo otvorenie kalkulacie a zvysenie ceny najomneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 @Mak.cz nechci urazit, ale originál je originál :-) je k tomu autu navržený designéry a sedí k němu... ale je to jen můj názor a ohledně estetiky má každý názor jiný a neznamená to že je to špatně. ale rozhodně jsem už viděl mnohem horší :D a když máš peníze na Superba v L&K, tak bych nehledal nejlevnější disky, to dělají majitelé jiných aut v jiné třídě :-) ale výběr gum chválím :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mak.cz Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Plzenacek: ne nijak mne to neurazi. Nechtel jsem do toho davat moc penez, dulezitejsi mi prijdou pneu. Borbet povazuju za takovej prumer, takze nepredpokladam problem jako by mohl nastat s nejakou indio/cinou. Jinak s tebou uplne nesouhlasim, ze ta kola k tomu navrhuji designeri. To plati o 2 rafcich pro Superba, u ostatnich mam pocit, ze sahli po nejakem generickem reseni (opet subjektivni nazor na zaklade meho osobniho vkusu). Ale najdou se firmy, ktere se fakt snazi delat rafky aby pasovaly s danym modelem, hodne jsem to vnimal treba u Alfy Romeo. Jinak volba Klement&Gottwald nebyla vubec ze bcyh tam tu picovinky chtel, stacila by mi nizsi vybava ale problem byl, ze jsem chtel 2.0 benzin a tam byl extremne maly vyber ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 (editace) skusim lizingovku ukecat na origo komplety Triton Black + Conti TS 850P. ak to nevyjde, tak asi zoberiem len zimne pneumatiky a budu sa prezuvat letne/zimne na jednej sade diskov... Editováno: 5. Říjen 2018, autor: PistaTT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Na supa mam len zimne pneu a nechavam to na tych istych diskoch. Aj ked som v minulosti mal cele zimne komplety, nikdy som to neprehadzoval pred domom sam, takze uplne tam nevidim ten benefit mat cele komplety..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Koupil jsem kompletní zimní sadu s origo disky Modus, které se mi moc líbí. Ale klidně bych si dokázal auto představit na jiných neorigo alu kolech. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Vyber kol/pneu me ceka. 100% je jenom to, ze neoriginalni na auto pujdou jen pres mou mrtvolu. Premyslim, jestli koupit jenom pneu a nebo i disky. Obcas se objevi na sbazaru kola Modus nebo Pegasus, ale prvni vec je pripadne poskozeni a druha vec je puvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 On 10/5/2018 at 8:58 PM, PistaTT said: skusim lizingovku ukecat na origo komplety Triton Black + Conti TS 850P. ak to nevyjde, tak asi zoberiem len zimne pneumatiky a budu sa prezuvat letne/zimne na jednej sade diskov... tak motyka vystrelila a lizingovka schvalila nakup origo sady. maju u mna velky plusovy bod za to. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 ... Obcas se objevi na sbazaru kola Modus nebo Pegasus, ale prvni vec je pripadne poskozeni a druha vec je puvod. Staci prekontrolovat na vyvazovacce, jestli disk hazi nebo ne, nejake povrchove odreniny ja zasadne neresim, to ke kolum patri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Kriminalisto, nevozim s sebou mobilni vyvazovacku. Tak si laskave nech podobne pitome rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_86 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 V 5. 10. 2018 na 13:55, Mak.cz napsal: Plzenacek: hele to tohle moje reseni na zimu? Nelibi? Letni tam mam ty tmave 17 turbiny - origos k superbu a na zimu jsem hledal nejlevnejsi reseni a nakonec jsem vzal nemecke Borbet bs5 sw a k tomu samozrejme Continental WinterContacts TS850P. Nakonec mne to na tom aute nijak neurazi. Ani nevim, zda se mi libi vic origos letni varianta nebo ta zimni. Jedina drobnost je v ET, v technicaku mam ET44 ale Borbery jsem sehnal jen v ET35. Nicmene to nicemu nevadi, na technickou lete, tak to nebudu ani nechavat dopisovat do technicaku. Ty letní máš 17" ? Mám ty stejné na Superbu LK, ale 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Vsak je uplne normalne sa spytat predavajuceho, ci by s tebou nesiel do najblizsie pneuservisu disky skontrolovat na vyvazovacke..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.