Ondra16V Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Kéžby 2, v létě to budou už 3 roky 😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 On 1/18/2021 at 7:13 PM, PTiCA said: Takze pokud vam smajlici opravdu tolik schazi, muzete si zakoupit nas balicek "bez reklam" za 100,-/rocne a pouzivat smajliky dale. ovela viac mi chyba podpora Tapatalk, daj balicek Tapatalk za rozumnu cenu a kupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilVal Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Dobrý deň, pred niekoľkými dňami mi bol zmazaný príspevok ohladne žiadosti o radu o typovom označení môjho auta . Mal som ho v sekcii Váš Superb 3. Neviem prečo mi to bolo vymazane a neviem čo som porušil, aké pravidlo. prečítal som si tie pravidla ale naozaj v tom nemám jasno že čo som vykonal zle. Dokonca ani teraz nie som si istý či píšem administratorovi. Budem rád ak ma niekto usmerní. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Nic nebylo smazáno, celé téma bylo přesunuto do odpovídající sekce "Ostatní". Neměl by být problém najít si ve svém profilu svoje příspěvky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 (editace) Protože sekce "Váš" je, jak název sekce napovídá, o tvém konkrétním autě, se kterým se chceš pochlubit, ne o technických tématech. Ta jsou podle typu dotazu řazena do příslušných sekcí typu SIII - Elektrika, Motor, Ostatní... Stejně jako tento dotaz nepatří sem. EDIT: Pavel byl rychlejší Editováno: 20. leden 2021, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilVal Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 před 6 minutami, Pawouk napsal: Nic nebylo smazáno, celé téma bylo přesunuto do odpovídající sekce "Ostatní". Neměl by být problém najít si ve svém profilu svoje příspěvky. Dobrý, skutočne Vám ďakujem za odpoveď. Naozaj som to hladal vo svojom profile no nenašiel som. Dúfam že mi nebudete mať za zlé ak sa na Vás aj v budúcnosti požiadam o radu s administratínymi problémami ak sa vyskytnú. Ešte raz ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Mě tedy smajlíci až tolik netrápí, to bych asi na fóru zaměřeném primárně na auta fakt neřešil. Spíše buďme rádi že toto fórum stále existuje - asi těžko by v dnešní době mohlo vzniknout (i kvůli sociálním sítím) nějaké obdobně velké a s takovým rozsáhlým obsahem. Ono v těch skupinách na FB apod. bude beztak jen max. pár desítek skutečně aktivních členů, a i když zde samozřejmě také nejsou rozhodně aktivní všichni, je tu přesto tolik informací ( a to často i velmi zásadních) k tomu kterému modelu, které jinde určitě nebudou. Byla by velká škoda, kdyby se to položilo a fórum třeba skončilo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Zdravím, chtěl jsem si aktualizovat profil a ať dělám co dělám, tak se nové údaje v profilu nechtějí načíst. Jen se točí kolečko... Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Spojení s webem není bezpečné. Asi se nenasadil certifikát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 jj, dnes vypršala jeho platnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Potvrzuji, musím vždy nějakým způsobem oblbnout firewall, abych se na zdejší stránky dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Mne vo Firefoxe stačí potvrdiť výnimku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Přesně tak Firefox mám také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Prohlížeč Chrome taky tvrdí že fórum není bezpečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Pěkný den, na Firefoxu v PC se mi objevuje tento problém pokud si chci výsledky vyhledávání seřadit dle času: Na mobilním Firefoxu to jde v pohodě. Kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Si príliš rýchly.. skús to dať zoradiť až po 10 sekundách... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Jde nějak na fóru vyhledávat v příspěvcích konkrétního uživatele? Potřebuji najít jeden konkrétní příspěvek, vím o čem pojednává, vím kdo je jeho autorem, ale neznám téma/sekci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Najeď si na uživatele a dej si zobrazit jeho příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 (editace) To je asi to, co nevím jak, když si otevřu třeba tvůj profil, vidím jen "Přehled aktivit" a "Alba" a vlevo jsou informace. EDIR: "zobrazit jejich aktivitu" je to správné tlačítko, ale stále jsme nepřišel na to, jak v tom vyhledávat :/ Editováno: 8. Březen 2021, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 A co tohle Marťas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 To právě tak uplně nefunguje :/ třeba u tebe: a výsledky jsou což je stejný výsledek, jako když hledám z hlavní stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 a co na PC takhle? dostaneš jen výsledek kde já zmiňuji slovo zásilkovna (ano, na začátku jsem měl překlep v slově, to jen kdyby si někdo všiml ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Aha, přes aktivity, díky, to funguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gembi99 Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Jsem tu nováček a zaboha nemůžu přijít na to, jak při psaní příspěvku označit nějakého uživatele, tak aby věděl, že reaguji na jeho zprávu. (Jméno uživatele se potom v příspěvku objeví v zeleném oválu) Uměl by někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 9. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 @gembi99 staci pouzit @ a zacit psat jmeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.