Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mam neustale potize s vibracema pri brzdeni,reklamace nebyla uznana.Zjistil jsem ze jsou od toho i KO desticky a to mam najeto jen 30tis.Rozhodl jsem se tada vymenit kotouce a desticky.Poradi nekdo jakej prumer kotouce je na 1.2TSI 63kW?Delaj se 256mm a 288mm.Tipuju ty mensi ale co kdyby nahodou.Nachce se mi to jit rozebirat znovu kvuli mereni.Diky.

Vloženo

To vim ale nechci to znovu rozebirat.Poprve jsem to nezmeril protoze jsem netusil za na me eshop vyplivne dva prumery.Je mi divny ale ze by se davali na stjnou motorizaci dva prumery.Asi podle toho so meli zrovna ve Skode na sklade nabo co?

Vloženo

V dilenské učební pomůcce z 09/2012 je uvedeno že k motorům 1,2TSI/6 kW jsou k přední nápravě přiřazeny kotoučové brzdy o průměru 256mm a tloušťce 22.

• o 1 rok později...
Vloženo

Mám také problém s vybracemi při prudším brzdění z vyšší rychlosti, není to ale vždy.Chci to zkusit uhrát na záruku.

Jak to v servisu zdůvodnili, že se na to 

reklamace nevztahuje?(taky mě zarazilo ,že brzd.destičky jsou jako nové a kotouče mají milimetrovou hranu)

Vloženo

Asi nezbyde než víc brzdit, vyměnit a nebo možná líznout na soustruhu.  Holt s tím nesmíš jezdit jak s náklaďákem a brzdit motorem. Stačí když parkuješ venku, nejezdíš denně nebo minimálně používáš brzdy. Postupná koroze udělá své. Vem to na nějaký větší kopec a vícekrát razantně zabrzdi až se aktivuje ABS, třeba se to zlepší. Jinak výměna.

Vloženo

Myslím, že soudruzi z škoda MB udělali někde chybu, děje se to i na fabiich . Není normální aby po výměně destiček i kotoučů byl 5tkm klid a pak se to zase pos.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...