smates Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Mam neustale potize s vibracema pri brzdeni,reklamace nebyla uznana.Zjistil jsem ze jsou od toho i KO desticky a to mam najeto jen 30tis.Rozhodl jsem se tada vymenit kotouce a desticky.Poradi nekdo jakej prumer kotouce je na 1.2TSI 63kW?Delaj se 256mm a 288mm.Tipuju ty mensi ale co kdyby nahodou.Nachce se mi to jit rozebirat znovu kvuli mereni.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 3cm je takový rozdíl, který i metrem změříš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smates Vloženo 4. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 To vim ale nechci to znovu rozebirat.Poprve jsem to nezmeril protoze jsem netusil za na me eshop vyplivne dva prumery.Je mi divny ale ze by se davali na stjnou motorizaci dva prumery.Asi podle toho so meli zrovna ve Skode na sklade nabo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Napřed bych proměřit tloušťku a házivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smates Vloženo 4. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Tloustka je v pohode.Hazivost nemam jak zmerit ale bejt to v pohode tak to nevibruje ne?Rovnou to vymenim a nebudu se s tim zabejvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Řešilo se to např. tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 V dilenské učební pomůcce z 09/2012 je uvedeno že k motorům 1,2TSI/6 kW jsou k přední nápravě přiřazeny kotoučové brzdy o průměru 256mm a tloušťce 22. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smates Vloženo 4. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Bohuzel Skodovky jsou na to nejaky nachylny.Jeste se mi to nikdy nestalo na jinym aute a ani jsem o tom neslysel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 a neplatí to na VW všeobecně ? Protože jenom Škodovka je blbost... Nastavení brzd u aut koncernu VW je celkově jiné než u ostatních - více ostřejší nástup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Pánové, nerozjíždějte tady OT debaty! Příspěvky mimo téma jsem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Tak prosím smaž i ten více ostřejší nástup........ať to lidi tady na fóru neplete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkerka Vloženo 23. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2017 Mám také problém s vybracemi při prudším brzdění z vyšší rychlosti, není to ale vždy.Chci to zkusit uhrát na záruku. Jak to v servisu zdůvodnili, že se na to reklamace nevztahuje?(taky mě zarazilo ,že brzd.destičky jsou jako nové a kotouče mají milimetrovou hranu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mára Vloženo 29. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2017 Asi nezbyde než víc brzdit, vyměnit a nebo možná líznout na soustruhu. Holt s tím nesmíš jezdit jak s náklaďákem a brzdit motorem. Stačí když parkuješ venku, nejezdíš denně nebo minimálně používáš brzdy. Postupná koroze udělá své. Vem to na nějaký větší kopec a vícekrát razantně zabrzdi až se aktivuje ABS, třeba se to zlepší. Jinak výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkerka Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Myslím, že soudruzi z škoda MB udělali někde chybu, děje se to i na fabiich . Není normální aby po výměně destiček i kotoučů byl 5tkm klid a pak se to zase pos..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 To se bohužel stává - jaké jsi dával kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.