Pawouk Vloženo 7. Červen 2019 Sdílet Vloženo 7. Červen 2019 Hm, a koho, kdo hledá nějaké informace o SIII FL v tomto tématu, vlastně zajímá, jak vrčí/nevrčí jakási Toyota nebo dokonce trolejbus? Zpět k tématu! 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 https://auto-mania.cz/pristihli-jsme-faceliftovanou-skodu-superb-poprve-na-dalnici-vcetne-plug-in-hybridu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Přemýšlel jsem co mi na tom faceliftu nesedí a za sebe mi došlo, že asi především snaha o jakési "zluxusnění". Tu lišta, tam lišta.. Ono je to v této třídě už v pořádku, no když je auto od začátku koncipováno jako sportovně střižené (a úspěšně), působí to trošku jako Tesco tuzing za mě.. A ačkoli se mi například na Scale ten nápis ŠKODA vzadu líbí, souhlasím, že na SIII se stávajícími tvary to působí hodně divně.Za sebe mít předFL Sportline v červené, nebo té žlutozelené barvě, jsem naprosto spokojený s tím, že lépe to už u SIII nejde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Takový styl čína mraky chromu. Zvolit stříbrnou nebo béžovou barvu a zanikne to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin18 Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Nez nejake zdobne listy tajne doufam, ze vyresili alespon cast seznamu technickych problemu, majicich vesmes puvod ve snaze usetrit. Ale to by tu pak nebylo o cem psat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Videl jsem ho uz na ulici, hneda Magnetic, combi. Pro me velke zklamani. Ani tak ne ze zadni chromove listy, jak z predku. Puvodne to auto melo nejaky charakter, na ten byly naroubovane cingrlata. Pokud si clovek nedokoupi velka kola a zustane i se Style u sedmnactek, bude to jo sereda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiriHan Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Nevi tu prosim nekdo jestli animace svetlometu po startu (postupne rozsviceni) je jiz v zakladu verze style, nebo je nutne si dokoupit ten matrix LED packet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefisssto Vloženo 9. Červen 2019 Sdílet Vloženo 9. Červen 2019 Vieme už ci bude area view dostupna pre nový SuperB Sportline 2.0 TSI 4x4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 (editace) @JiriHan ...... AMBITION a STYLE budou mit predni a zadni LED svetlomety v zakladni variante. MatrixLED + zadni TOP LED, v zakladu jen pro Sportline a LK. Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino689 Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Čau, plánuju kupovat nového supa... nevíte jaká je přibližně čekačka na nový FL? Nebo se vyplatí vzít nějaká skladovka? Prodal jsem auto a bez něj vydržím max 3 měsíce, než se zblázním z mastné tyče. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Pokud se něco nezměnilo, tak by se FL měl začít vyrábět po celozávodních dovolené. Každopádně tvůj prodejce by ti mohl dát lepší info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Původní verze se mi teda líbila víc, naživo takové zvláštní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Hlavně ten Scout je hrozný.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Mne prijde na ty radoby "allroad" verzi ten zadni radoby hlinikovej nastavec, jak kdyby byl zbastlenej od domaciho radoby tunera. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Cely to je hrozny.. Cinskou oblibu chromu se snazej vnutit i nam. Ty zadni lampy mi prijdou prekombinovany.. ale treba je to jen otazka casu, stejne jako u O3 FL.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Nemam moc rad breceni, co vsechno Vlkohrad nedovolil. Ale tady to vidim na jasnou sabotaz :-) Superbu by prospel nejvic facelift ve stylu prvni generace nebo prvni generace fabie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Třeba bude black packet za příplatek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Potkal jsem to poprvé, takové masivní, zvláštně to vypadá naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Barva nádherná, teda z čistě mého pohledu. Bohužel pro ten zadní nárazník to neplatí. Člověk si ale časem zvykne, tak jako u OIII FL. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Barva super! Mně spíš vadí ta utopená kola. Na prospektech a ofiko fotkách pěkně vytažená, v reálu však utopená (totéž platí pro Kodiaq a Karoq). Rozumím ale proč. Poslední, hezky rozkročený, byl Yeti, ale poškození od kamínků bylo děsivé (mnoho lidí zde může vyprávět). Zástěrky z toho zase udělaly kačera nebo kočárek (asi jako na Superbu 1)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 To stema kolama je jednoduchy. Proste to na prospektech lip vypada kdyz je auto niz a kola zaroven s lemem. Jako sem mel prospekt k rapidu a tam vypada stejne jako muj, ale az kdyz sem dal kratsi pruziny a kola s mensim et ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Sup fakt nebude mít Area view? To je docela na pováženou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 mozna trosku hlouba otazka, ale u FL ve verzi ambition, je elektricky otevirany kufr nebo ne? Prodejce mi na tuto otazku neni schopen odpovet:( Skoro mi nekdy prijde, ze toho clovek vi vic nez samotny prodejce:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Myslíš za příplatek, nebo v základu? Za příplatek určitě ano, v základu určitě ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Potkal jsem poprvé Fabii s paketem Scoutline, tam se jim to povedlo, vzadu to není až taková masa plastu Pro srovnání před FL O3 FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.