Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hm, a koho, kdo hledá nějaké informace o SIII FL v tomto tématu, vlastně zajímá, jak vrčí/nevrčí jakási Toyota nebo dokonce trolejbus? Zpět k tématu!

Přemýšlel jsem co mi na tom faceliftu nesedí a za sebe mi došlo, že asi především snaha o jakési "zluxusnění". Tu lišta, tam lišta.. Ono je to v této třídě už v pořádku, no když je auto od začátku koncipováno jako sportovně střižené (a úspěšně), působí to trošku jako Tesco tuzing za mě.. A ačkoli se mi například na Scale ten nápis ŠKODA vzadu líbí, souhlasím, že na SIII se stávajícími tvary to působí hodně divně.
Za sebe mít předFL Sportline v červené, nebo té žlutozelené barvě, jsem naprosto spokojený s tím, že lépe to už u SIII nejde.

Takový styl čína mraky chromu.

Zvolit stříbrnou nebo béžovou barvu a zanikne to.

Nez nejake zdobne  listy tajne doufam, ze vyresili alespon cast seznamu technickych problemu, majicich vesmes puvod ve snaze usetrit. Ale to by tu pak nebylo o cem psat.

Videl jsem ho uz na ulici, hneda Magnetic, combi. Pro me velke zklamani. Ani tak ne ze zadni chromove listy, jak z predku. Puvodne to auto melo nejaky charakter, na ten byly naroubovane cingrlata. Pokud si clovek nedokoupi velka kola a zustane i se Style u sedmnactek, bude to jo sereda.

Nevi tu prosim nekdo jestli animace svetlometu po startu (postupne rozsviceni) je jiz v zakladu verze style, nebo je nutne si dokoupit ten matrix LED packet?

Vieme už ci bude area view dostupna pre nový SuperB Sportline 2.0 TSI 4x4 ?

• Autor

@JiriHan ...... AMBITION a STYLE budou mit predni a zadni LED svetlomety v zakladni variante. MatrixLED + zadni TOP LED, v zakladu jen pro Sportline a LK.

Upraveno od Lukason

Čau, plánuju kupovat nového supa... nevíte jaká je přibližně čekačka na nový FL? Nebo se vyplatí vzít nějaká skladovka? Prodal jsem auto a bez něj vydržím max 3 měsíce, než se zblázním z mastné tyče. Dík

Pokud se něco nezměnilo, tak by se FL měl začít vyrábět po celozávodních dovolené. Každopádně tvůj prodejce by ti mohl dát lepší info

Původní verze se mi teda líbila víc, naživo takové zvláštní.

20190614_065525.jpg

Hlavně ten Scout je hrozný..

Mne prijde na ty radoby "allroad" verzi ten zadni radoby hlinikovej nastavec, jak kdyby byl zbastlenej od domaciho radoby tunera.

Cely to je hrozny.. Cinskou oblibu chromu se snazej vnutit i nam. Ty zadni lampy mi prijdou prekombinovany.. ale treba je to jen otazka casu, stejne jako u O3 FL..

Nemam moc rad breceni, co vsechno Vlkohrad nedovolil. Ale tady to vidim na jasnou sabotaz :-) Superbu by prospel nejvic facelift ve stylu prvni generace nebo prvni generace fabie.

Třeba bude black packet za příplatek...

Potkal jsem to poprvé, takové masivní, zvláštně to vypadá naživo.

6d89112f817aed30e8c0b9ba7411009b.jpg

Barva nádherná, teda z čistě mého pohledu. Bohužel pro ten zadní nárazník to neplatí. Člověk si ale časem zvykne, tak jako u OIII FL.

Barva super! Mně spíš vadí ta utopená kola. Na prospektech a ofiko fotkách pěkně vytažená, v reálu však utopená (totéž platí pro Kodiaq a Karoq). Rozumím ale proč. Poslední, hezky rozkročený, byl Yeti, ale poškození od kamínků bylo děsivé (mnoho lidí zde může vyprávět). Zástěrky z toho zase udělaly kačera nebo kočárek (asi jako na Superbu 1)...   

To stema kolama je jednoduchy. Proste to na prospektech lip vypada kdyz je auto niz a kola zaroven s lemem. Jako sem mel prospekt k rapidu a tam vypada stejne jako muj, ale az kdyz sem dal kratsi pruziny a kola s mensim et ?

Sup fakt nebude mít Area view? To je docela na pováženou.

mozna trosku hlouba otazka, ale u FL ve verzi ambition, je elektricky otevirany kufr nebo ne? Prodejce mi na tuto otazku neni schopen odpovet:( Skoro mi nekdy prijde, ze toho clovek vi vic nez samotny prodejce:(

Myslíš za příplatek, nebo v základu? Za příplatek určitě ano, v základu určitě ne.

Potkal jsem poprvé Fabii s paketem Scoutline, tam se jim to povedlo, vzadu to není až taková masa plastuff997a40bf940bc788ac536688580d18.jpg&key=d3e4c0755bc6119d8dbee24c768034456f08c366ddaab32672b15d3de1e8aec1e5479ef4ad2d4c9a867308a43d307ebd.jpg&key=b7ce638a2bc24960073b4e91a6ebd0cbb2f22b5c3fd04e733e5e4527d14f1484

Pro srovnání před FL

c90bb779cb5461896122d0b563734ad6.jpg&key=f5be2d4c1754cb926c2d3537faa25cb3ebac9dd7d76df9c70f333e1b84f3018935b975707a6adf9b1d727ed8dda42be2.jpg

O3 FL

61bb82d4f9d93e4cf09873812f7a8740.jpg23cd5bbd2a19c123fbfd191e1637ba72.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.