Červenec 9, 20196 r @Martin Bednář také to tak vidím, jen škoda že ihned nedostal třeba area view, ikdyž pro někoho drobnost, já na kodiaqu jsem za to moc rád. Ty plastové díly na nárazníku a zádi se mi na fotkách nezdály, ale v reálu si na to člověk zvykne a dá se to.
Červenec 9, 20196 r A co treba zalozit vlastni tema na to? Scout je za mne hroznej bakelit. Jak tu napsal ferda, clovek si zvykne fakt na vsechno.
Červenec 9, 20196 r Na vsechno ne, zas neprehanejte. MichalB. - prodejce vidí podrobné informace v systému, může sledovat průchod jednotlivými kontrolními body nebo jednodušeji řečeno svařovnou, lakovnou, montáží, výpravou atd.
Červenec 15, 20196 r V Praze 9 dnes přivezli FL provedení. Naživo je to pěkný. Na Instagramu jsem našel Sportline kombinaci ?? Upraveno Červenec 15, 20196 r od Jan R.
Červenec 15, 20196 r Vpravo mám, to vlevo mi připadá dravější. Za tri roky uz ale na ctyrku počkám [emoji6]
Červenec 15, 20196 r opravdu vypada dravejsi. jsem zvedavej na to moje az prijde. Zacinam si trosku rikat, ze jsem udelal chybu s tema matrix led:(
Červenec 15, 20196 r Mne vadi prave ten agresivni vzhled, pripomina mne aktualni Volva. Vsimnete si, ze spodek masky je na jinak hranatem aute nove kulaty.
Červenec 16, 20196 r Zbytek fotek k porovnání ? Kdo je z Prahy, k vidění v Auto-Poly schovaný za 15ti Scalami za barákem ? Upraveno Červenec 16, 20196 r od Jan R.
Červenec 16, 20196 r Za mě jsou krásné obě verze. Stará verze v žádném případě neurází. Ta se prostě Škodě povedla a koukatelná bude ještě mnoho let [emoji106].
Červenec 16, 20196 r Mne najskôr nesedeli tie nové predné hmlovky... ale už som si spomenul, čo mi pripomínajú... Muttleyho vycerené zuby pri jeho legendárnom smiechu! Mne sa FL páči...
Červenec 16, 20196 r https://www.idnes.cz/auto/magazin/skoda-superb-facelift-scout-led-matrix-tdi.A190708_121103_auto_testy_fdv
Červenec 16, 20196 r před 16 hodinami, deathskull napsal: opravdu vypada dravejsi. jsem zvedavej na to moje az prijde. Zacinam si trosku rikat, ze jsem udelal chybu s tema matrix led:( I když je auto objednané, jde do určité doby dělat změny v objednávce, jen se zkusit zeptat.
Červenec 16, 20196 r jj, ja vim, ze by slo jeste doobjednat. ale asi az pristi rok. Tedka to uz menit nebudu.
Červenec 16, 20196 r Musim uznat, za tento facelift sa skodovke celkom podaril.... Urcite superbu neuskodil....
Červenec 16, 20196 r Je krasne, jak je vnimani vzhledu subjektivni. Ja jsem na to zrovna chtel napsat NE, NE, NE a jeste jednou NE
Červenec 16, 20196 r Sú veci, ktoré na FL jednoznačne chválim, ako napr. nové matrix LED, full kessy anové bezpečnostné systémy. Ale tá chrómová lišta medzi zadnými svetlami (tuším to majú presne rovnako niektoré Mazdy, čím viac chróm-tým viac Adidas) a nápis Š K O D A alá P A N A M E R A, proste toto by som nechcel. Určite si na to ľudia zvyknú a stane sa to normálom, možno v tom budú pokračovať aj iné automobilky ale ja som celkom rád že mám pred FL.
Červenec 16, 20196 r Je to vec vkusu, mne sa práve obzvlášť tá lišta vzadu v kombinácii s nápisom páči. Lišta medzi zadnými svetlami je asi nejaký nový trend.. okrem spomínanej Mazdy ju majú aj napr. BMW 7er, Audi A6, A8... a nečudoval by som sa, ak by ju dostal aj Kodiaq FL alebo O4.
Červenec 16, 20196 r je fakt ze ta zadni lista se mi taky nelibi... predek je ale povedenej. uvidime jak budou vypadat slabsi verze...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.