Přejít na obsah

Velkost navigacnej SD karty Rapid


Doporučené příspěvky

Zdravim lidi prosim vas kto ma amundsena a navigacnu SD kartu original na Rapid mozete napisat prosim vas aka je velkost tej karty ??? ci je 32 GB alebo 16 GB ??? pretoze ja mam v rapide kartu urcenu na YETIHO a ma velkost 16 GB a momentalna aktualizacia map ma cez 20 GB tak sa to na tu moju nezmesti preto by som rad vedel ci ma rapid vacsiu kapacitu karty -.... dik za kazdy postreh a odpoved :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Však kartu 32 GB kúpiš hocikde aj v TESCU,alebo v hociakom mediacentre, atď. Aký je to problém? Ja som kúpil do Rapidky pred 2 rokmi Amundsena, bez karty, kúpil som kartu 32GB a vložil do Amundsena. Nahral som na kartu mapy z CD  a OK. A ešte nechápem, prečo by si mal kupovať SD kartu v škodovke??? Či tam ju ponúkajú so 100% ziskom?:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedá mě to nezeptat se, co prosím tě je na aktualizaci NAVI  velikosti 20GB ? Tam musí být celý svět. Mám v Rapidu už 4 roky MMC z Číny a na kartě GPS mám iGO Primo a  mapy států kolem naší republiky + Slovinsko, Chorvatsko a Bosnua Hercegovinu. V poho na to stačí karta 4GB. Primo a mapy jsou poléčené a stažené z internetu. Ještě je taky potřeba zjistit podle přístroje, jakou kartu zvládne, do 16 GB to jsou SDHC a 32 GB a víc SDXC. Když přístroj podporuje karty do 16 GB, tak kartu 32 GB kartu nemusí najít. To všechno se dá na netu najít.

Jen pro zajímavost, vytvoříl jsem si svoji uvítací obrazovku, která se objeví po spuštění navi.

loading.bmp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Touareg3 : no to my je jasne len mi bolo povedane od skodovackeho technika ze normalnu kartu mi nenajde pretoze od skody su karty chranene nejakym kodom cize musi byt original karta aj som to niekde cital  ( nemam osobne odskusanu inu kartu ) zajtra to vyskusam hned rano ci to zoberie som zvedavy :)

 

Ka.S  : No pravdu povediac netusim co to obsahuje ta aktualizacia viem len ze je to cela europa doteraz mali aktualizacie co boli asi 2 odkedy mam auto 16GB cize sa mi to dalo normalne nahrat ale teraz je tato najnovsia nejaka velka :D vobec netusim preco ... ta 16 GB je cela europa a ta 4gb je asi 8 statov tych co je aj vtej 16GB cize mozno nejak to doplnili netusim ....  Skusim tam dat neoriginalnu 32GB kartu uvidim ci ju najde .... To som ani nevedel ze sa da urobit svoja vlastna uvitacia obrazovka .. ci to len na tej MMC z Ciny ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To moje MMC má pro navi zabudovanou vnitřní pamět' něco přes 500 MB a  na kartě navi najde a otevře soubor mobilenavigator.exe . Nevím jak to mají origo radia ale ta čína má výhodu, že komplet celou navi si vytvoříš v PC, šoupneš na kartu a kartu do radia, když je všechno správně, tak to i funguje.

Tu jsou odkazy na fora kde se fundovaně diskutuje o navigacích, je to spousta čtení na dlouhé zimní večery. Tu jsem čerpal informace.

V PC to dělám v TOTALCOMANDERU.

http://forum.entershop.cz/viewforum.php?f=74&sid=42eed2fc42745ef9510daa0cd0765d3c

http://www.4allmobile.eu/

http://www.mio-treo.info/

Tohle je moje MMC.

 

20160329_102758.jpg

Editováno: , autor: Ka.S
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

A není to s těma kartama tak, že si opravdu můžeš vložit libovolnou někde koupenou kartu do navi, nahrát na ní mapy a používat jen ve svojí navigaci?

Jinak já když dělám někomu mapy na SD, tak používám různou velikost karet. Od 8G až po 64G. Všechny velikosti bez problémů fungují ve všech navigacích.

Editováno: , autor: clouseau
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...