Listopad 29, 20195 r Dnes ráno jsem to zkusil. Stál jsem u auta a sledoval, co se bude dít. Klikl jsem na aktuailzaci a auto ani nemrklo. Nic. Ale já nemám virtuální kokpit :-)
Listopad 29, 20195 r Teraz som to bol pozrieť po prečítaní vlákna a aj mne na chvíľu rozsvieti kokpit.
Prosinec 2, 20195 r Opět jsem to zkoušel. Virtuální kokpit, výroba V/2018. V aplikaci postupně načítám všechna data a aktualizuji je a nesvítí nic. Asi se to rozsvěcuje jenom u novějších specifikací.....?
Prosinec 3, 20195 r Ani mi vo tom nemluv, včera jsem to znovu aktivoval kvůli nez.topeni a ráno koukám, že ho již v aplikaci nemám, takže úplně k prdru, jednou to zas jde, jednou ne, takže to zítra vypovim a zůstanu u ovladače. ŠKODA mluvit. Upraveno Prosinec 3, 20195 r od LEdit
Prosinec 4, 20195 r Mně to od 26.10. v zásadě funguje včetně notifikací a e mailů. 2x jsem i zapínal topení. Teď s podporou řeším jen dva špatné záznamy s opuštěním oblasti. Problém mám jen s aplikaci v telefonu android - cca 1-2x týdně po mně aplikace vyžaduje přihlášení, nebo registraci vozu. Aplikaci stačí ukončit (v androidu tlačítko aplikace - dávám zavřít vše). Aplikaci znovu zapnu a jsem přihlášen.
Prosinec 4, 20195 r Mám stejnou zkušenost, nejde na to spolehnout. Pár dnů funguje, potom zase na 2-3 dny, nebo také na týden, výpadek. Na to, že je to placená služba, to je katastrofa.
Prosinec 7, 20195 r Včera mě měnili tu oc jednotku a jsem stále nefunkční :-/ jde vám to teď? Ted se mě nejde třeba ani přihlásit. Včera se šlo přihlásit, ale auto stále neposílá data na server.
Prosinec 9, 20195 r Funkční, ale v pátek mně přišla hláška o opuštění oblasti, kterou jsem opustil týden před tím a když nic nepřišlo tak před tím týdnem sledování vypnul :-)
Prosinec 9, 20195 r Včera kolem 16 hod to neposlalo opuštění oblasti (stál jsem tam dva dny), Překročení rychlosti 0km to ale poslalo! V 19 hod jsem přijel na 10 minut a zase odjel. Toto opuštění to již nahlásilo :-(
Prosinec 20, 20195 r Včera jsem to testoval také, v mobilní aplikaci jsem neměl auto, stačilo aplikaci zavřít (na samsung s8 - klik na tlačítko III vedle domovského tlačítka a zavřít vše). Aplikaci znovu spustit. A auto je v garáži :-). Předpokládám, že aplikace si na pozadí aktualizuje stav auta a pokud dojde k chybě (nedostupná data) zmizí auto z garáže. Toto jsem dělal včera dvakrát.
Prosinec 20, 20195 r @JardaPr Appku nepoužívám vůbec, to je katastrofa úplná. Zmiňoval jsem přístup skrze PC, který ovšem také nefungoval.
Prosinec 20, 20195 r Dnes funguje pouze částečně, pozici kde zaparkováno najde, ale topení na dálku zapnout nejde.
Prosinec 20, 20195 r Topení nemám, ale jinak funguje i blikání dneska jsem to zkoušel. Poslední dobou je to stabilnější (apka), aspoň u mě po přechodu na android 10
Prosinec 21, 20195 r To buď rád, protože kvůli tomu topení má ta apka největší smysl a pak ti to topení ano nezapne, když ti dálka nestačí. To máš pak super den ?, hlavně že vím, kolik mi to žere, když mě to vůbec nezajímá a vyměnil bych to za teplo, a můžu si zatroubit a zablikat ?
Leden 1, 20205 r od vcera mam auto zaseknute. ziadne aktualizacie polohy, dvere su stale otvorene a nejde zapnut kurenie. ako ste na tom vy?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.