Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Opět jsem to zkoušel. Virtuální kokpit, výroba V/2018. V aplikaci postupně načítám všechna data a aktualizuji je a nesvítí nic. Asi se to rozsvěcuje jenom u novějších specifikací.....?

Vloženo (editace)

Ani mi vo tom nemluv, včera jsem to znovu aktivoval kvůli nez.topeni a ráno koukám, že ho již v aplikaci nemám, takže úplně k prdru, jednou to zas jde, jednou ne, takže to zítra vypovim a zůstanu u ovladače. ŠKODA mluvit. 

Editováno: , autor: LEdit
Vloženo

Mně to od 26.10. v zásadě funguje  včetně notifikací a e mailů. 2x jsem i zapínal topení.

Teď s podporou řeším jen dva špatné záznamy s opuštěním oblasti. 

Problém mám jen s aplikaci v telefonu android - cca 1-2x týdně po mně aplikace vyžaduje přihlášení, nebo registraci vozu. Aplikaci stačí ukončit (v androidu tlačítko aplikace - dávám zavřít vše). Aplikaci znovu zapnu a jsem přihlášen.

Vloženo

Včera mě měnili tu oc jednotku a jsem stále nefunkční  :-/  jde vám to teď? Ted se mě nejde třeba ani přihlásit. Včera se šlo přihlásit, ale auto stále neposílá data na server.

Vloženo

Včera kolem 16 hod to neposlalo opuštění oblasti (stál jsem tam dva dny), Překročení rychlosti 0km to ale poslalo! V 19 hod jsem přijel na 10 minut  a zase odjel. Toto opuštění to již nahlásilo :-(

• o 2 týdny později...
Vloženo

Včera jsem to testoval také, v mobilní aplikaci  jsem neměl auto, stačilo aplikaci zavřít (na samsung s8 - klik na tlačítko III vedle domovského tlačítka a zavřít vše). Aplikaci znovu spustit. A auto je v garáži :-). Předpokládám, že aplikace si na pozadí aktualizuje stav auta a pokud dojde k chybě (nedostupná data) zmizí auto z garáže. Toto jsem dělal včera dvakrát.

Vloženo

Topení nemám, ale jinak funguje i blikání dneska jsem to zkoušel. Poslední dobou je to stabilnější (apka), aspoň u mě po přechodu na android 10

Vloženo

To buď rád, protože kvůli tomu topení má ta apka největší smysl a pak ti to topení ano nezapne, když ti dálka nestačí. To máš pak super den ?, hlavně že vím, kolik mi to žere, když mě to vůbec nezajímá a vyměnil bych to za teplo, a můžu si zatroubit a zablikat ?

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...