sk0d@ Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 (editace) Kedze sa mnozia dotazy ohladom kontroly zanesenia DPF, v kratkosti predstavim Android aplikaciu, ktora to pri kompatibilnych motoroch dokaze velmi jednoducho nacitat. Hlavnym parametrom, ktory nas zaujima je "Soot mass - mnozstvo sadzi", no aplikacia dokaze okrem ineho nacitat aj cas a vzdialenost od poslednej regeneracie a teploty na vstupe a vystupe z filtra Aplikacia existuje v dvoch verziach, platenej a ochudobnenej bezplatnej. Uzivatel @Radas1 sa jej podrobnejsie venoval TU. Rovnako ako pri ostatnych aplikaciach vyzadujucich pristup ku specifickym protokolom, aj tu autor odporuca spravny vyber OBD Bluetooth adaptera. Citacia z Google play: "About ELM327 adapters: Currently on the market you can find a huge list of low cost clone ELM327 adapters using a cloned simplified version of the ELM327 chip; using these adapters with this app may introduce readings errors and also car connection problems or app freezing. For an optimal use I suggest a good quality adapter like an OBDLink LX, but the app also works with cheap adapters provided decent quality." Tento isty vyvojar tiez vydal aplikaciu "ELM327 Identifier", ktoru uz niektori poznaju z temy nakupu adaptera. POZOR, TREBA POUZIT SPRAVNU VERZIU ADAPTERA, NA TRHU SU AJ ZLE KUSY (POTVRDENE SKUSENOSTAMI UZIVATELOV), VIAC INFO NAJDETE V SAMOSTATNEJ TEME, PROSIM CTENYCH UZIVATELOV FORA ABY SVOJE OTAZKY A SKUSENOSTI OHLADOM NAKUPU SMEROVALI DO NEJ. Edit 3.9.2018: posledna odomknuta verzia 2.26.9 je tu Editováno: 22. Listopad 2018, autor: sk0d@ 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 2. Květen 2017 Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 Jak mám nastavit app aby mě našla adapter. Dělal jsem to podle návodu v odkazu. Kód motorizace vyberu, ale když dám BT připojení nabídne mě to jen BT HF, ale nikoliv OBDII. To samé mě to dělá ELM327 Identifier. Ale přitom Carista normálně funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 2. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 (editace) Skus este raz sparovat adapter. Ak nainstalujes free verziu z Google play, tiez ti to robi? Editováno: 2. Květen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 (editace) Tak to zafungovalo, ale je tu jiný problém viz screen. A to jsem nechal app jak je jen nastavil kód motoru připojení bt a OBD2 jinak nic a i zkusil reinstall Editováno: 4. Květen 2017, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 (editace) Skus s touto 2.7.5 Edit: aktualna spravne fungujuca cracknuta verzia je v prvom poste Pripadne mi este napadla jedna vec, ak sa licencia overuje cez net, skus vypnut data pred spustenym. Editováno: 3. Říjen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 OK zkusím a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 S apkou co tu je mi to taky nefungovalo. Kup si jí, stojí to dvě piva... proč nepodpořit vývojáře, funguje to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 (editace) Abych řekl pravdu nekoukal jsem kolik stojí. No u nás by to bylo asi 7 (17,- 12°), ale tak pujdu jen v sobotu a pátek vynechám Editováno: 4. Květen 2017, autor: Ovce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 zdražila stála 70 kč, ale tak stejně... kilo... proč ne. Kdyby za to chtěli litr tak neřeknu půl slova... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 (editace) Zdravím koupil jsem jednotku pro OBD II s Bluetooth (ekvivalent ELM 327) u sunnysoft.cz SUNNY SOFT ELM 327 Funguje to velmi dobře, spojení je rychlé. Načetlo to pres TORQUE LITE chyby, které se objevovaly v minulosti - prasklé žárovky. Aktuálně mi ale svítí na palubce chyba aibagu a tu to nenačetlo. Další aplikace jsem zatím nezkoušel. Budu kupovat TORQUE full verzi. DPF filter, kvůli kterému jsem to kupoval jsem načítal přes VAG DPF free app. Super rychlé načtení, hodnoty ok. Funguje i na tátově Golfu plus. Uvažuju i o zakoupení placené appky. Nevíte někdo proč to nenačetlo ten aibag?? Editováno: 17. Květen 2017, autor: Kotlick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Protože Elm327 nepodporuje jednotu airbagů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Ale kdeze. Je to tym ze Torque nepodporuje specificke protokoly VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 (editace) Kterou aplikaci tedy doporučujete? Caristu? "DTC Fault Memory erase for VAG" to taky nenačetlo. Editováno: 17. Květen 2017, autor: Kotlick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 29. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Nasiel som udajne opraveny patch plnej verzie, dajte vediet ako vam slape VAG DPF 2.17.6 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Viete hodit odkaz na ebay s ktorym lacnym adapterom ta app pojde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 8. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 V prvom poste je odkaz na temu o adapteroch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 VAG DPF 2.17.6 funguje, ale zatim při všech pokusech chyba komunikace Oil Ash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 Mám koupenou za cca 120,- a verze 2.18.6 Než jsem jí koupil zkoušel jsem několik patchovaných verzí a ani jedna nešla jak by měla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 @jandis aky motor? nejaky screenshot obrazovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 (editace) Škoda Octavia II FL motor CAYC 1.6 TDI CR. Zkoušel jsem i číst data za jízdy a super, funguje. Jediné co hází chybu je oil ash. Editováno: 12. Červen 2017, autor: jandis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 (editace) jandis a máš patchovanou nebo koupenou verzi? Editováno: 13. Červen 2017, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 (editace) Nie si jediny, tu je printscreen z google play Na Google+ mozete komunikovat s autorom a hlasit pripadne problemy/chybajuce funkcie. https://plus.google.com/communities/103094687650411395807 Editováno: 13. Červen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Je to PATCH VAG DPF 2.17.6 co našel sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Může to být i tím, ale jak píše sk0d@ asi s tím mají problém i se staženou přes google play. Já tedy jedu ale v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.