Renovacio22 Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Dobry den, nedavno jsem si nechal vymenit zadni bubnove brzdy. Po vymene hned ten den jsem prijel domu a zjistil jsem ze prave kolo ( na strane ridice) je fest horke, nesla na nem udrzet ruka a slo do fialova jak se hralo, tak jsem jel do servisu a rekli mi ze moc taham za rucku, ale ja za ni taham poradne stejne, a ze tam byl "pretoceni klin co ma na starosti pritlak paken k bubnu podle toho jak se sjizdi" a ze ho vratili zpatky, ujeli 60km a v pohode, ale ja jsem si ho prevzal ujel jsem 20km a zase se to jedno kolo hreje a porad pribrzduje, a kdyz je hodne ohrate a necham ho nekolik minut stat, tak se pak nemuzu pomalu ani rozjet, jako kdybY se to kolo priilepilo ale kdyz vychladnou po nekolika hodinach tak to jede v poho ale zase se zacnou hrat. Nevite nahodou cim muze byt, prej jsem mel zase tahat za rucku ale na ni jsem sahnul jednou a zathnul jsem ji o 4 zuby. Skoda Fabia 1gen., 1.4 Tdi, 2007, kombi, 210000 km. Moc diky za rady. Kuba. Odesláno z mého NEM-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Mal som tiez problem ze bubon bol tak horuci ze sa na nom opalila farba, dal som nove lanka od rucnej brzdy a je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gtride Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 (editace) Ten servis poši do řiti.Všetko poctivo vyčistiť a hlavne novú sadu ovládania+uloženia bubnových brzd a hlavne nový klinek samostavu a nové lanká ruč.brzdy. Editováno: 3. leden 2018, autor: gtride Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.