brunilda Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Zdravím všechny, do SII jsem si dal Bolero a sadu bluetooth.Vlastnil jsem telefon Samsung galaxy S a vše fungovala. Oba přístroje se spárovaly a jelo to jak má být. Teď jsem si koupul ovšem Samsung galaxy S II a nejde se spárovat. Nemáte někd nějaké řešení, či pomoc? děkuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 jako máš jednotku bluetooth? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunilda Vloženo 15. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 jako máš jednotku bluetooth? jestli jsem to dobře pochopil tak je tam GSM II s Bluetooth, maxi dot -PT3?! spíš si myslím že telefon je novější a bude problém v něm, nevím s předešlím samsungem úplná paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vti Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mi někdo poradí v situaci, kdy mi dnes odpoledne z ničeho nic přestal fungovat zvuk přes bluetooth přes Bolero a orig. HF sadu. S telefonem se to spojí, umí ho ovládat, vytočí hovor, ale zvuk se prostě neozve. Zkoušeny dva telefony (iPhone a Nokia). Nejde ani hudba přes bluetooth... Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Zkusil bych obnovit tovární nastavení na rádiu a telefon nově napárovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vpazourek Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 Zdarec chlapi, mam superba(2) rok 2008 nedávno jsem zjistil, že mám pod sedadlem spolujezdce BT jednotku, ale když se chci telefonem připojit a zkouším pin 1234 nebo 0000 tak mi to napíše nelze spárovat. Na radiu se nic neobjeví ani na palubáku , prý je to ještě stará jednotka který umí jen volat a přehrávat píšničky. Nevíte někdo jak to připojit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzik76 Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 V trochu jiné konfiguraci byla podobná chyba způsobena dosažením limitu pro počet spárovaných zařízení a bylo nutné něco staršího odregistrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vpazourek Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 To by bylo možný ale v radiu ani v palubáku nic nenajdu tudíž netuším jak to vyresetovat nebo smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzik76 Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 já to tenkrát mazal přes maxi-dot, kde to bylo schovaný tušim v menu mobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vpazourek Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 No právě v maxidotu nic o telefonu nemám ani v radiu není kolonka BT ale jednotku pod sedačkou mám a telefon najde Skoda_BT kdyz nastartuju motor, někde jsem četl,že u prvních modelů šlo jen přenášet zvuk a že to nešlo nikde nastavit jen připojit.. ale psali tam pin 0000 nebo 1234, ale to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Zajdi za někým šikovnym s VCDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Případně vymen bolero za amundsen s BT jednotkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spilmer Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 V 26. 9. 2017 na 16:49, Clerfayt napsal: Případně vymen bolero za amundsen s BT jednotkou... Amundsen má vlastní BT jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Amundsen nemá, ale Amundsen+ resp. RNS 315 některý jo a některý ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PilotF1 Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Zdravim chlapi. Mam stejne dilema. Mam Bolero v SII 2013 a sparovat s mobilem se mi po dlouhych potizich povedlo. Nicemene jak tady psal Clerfayt "vymenit za lepsi radio"... V mem pripade uvazuji o Columbusu. Otazka ale je, jestli mi v Columbusu bude fungovat ten bluetooth modul, nebo ho budu muset nejak dokupovat. Coz se mi teda fakt nechce. Dalsi otazka je,jestli bude v Columbusu fungovat ukazatel climatroniku a parkovacich senzoru. Nerad bych o nic z vyse uvedenych veci prisel. A jak je to s hlasovym ovladanim? Je potreba opet neco extra? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Bolero v sobě BT modul nemá, to znamená, že v Superbu máte BT modul samostatně. Takže není problém vyměnit Bolero za Columbus (Columbus také BT modul nemá). Jinak vám bude všechno fungovat jako doposud. jenom GPS anténu budete potřebovat doinstalovat kvůli navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PilotF1 Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Diky za info... Snad bude komunikovat i volant a maxidot. Kdyz to tady ctu,tak je to uplna alchymie... GPS antena bude nova schovana v pristrojovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 (editace) Jo, mělo by fungovat všechno i volant. Je to bolero stará dobrá RCD 510, ne? Editováno: 13. Březen 2018, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PilotF1 Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Nn. Toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Jo, to je RCD 510. Vyměňte to za columbus :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PilotF1 Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 (editace) Pracuju na tom, ale ceny za matros a praci jsou momentalne dost vysoko a porad mam strach, ze mi to nekdo kvuli radiu rozbije... Editováno: 13. Březen 2018, autor: PilotF1 Omlouvam se, cetl jsem RNS510. Ano je to samozrejme RCD510. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Za práci? To je.asi na 20 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 fungovat bude vše jak už jsem dávno řekl, zapojit hlasové ovládání a nakodovat.. hlasové ovládání se zapojovat nemusí, to je na majiteli zda bude chtít nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PilotF1 Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Jak uz jsem si psal dnes s Milanem přes SZ, resim jestli vůbec instalovat Columbuse do auta, protože dneska v noci u nas na ulici vybrali O3. Stál jsem asi 7 aut před ni. Otazka je, jestli si mého auta vsimli, nebo jestli si vůbec vsimli, ze tam zadna navigace není. Nechce se mi zbytecne riskovat. Proto jsem to chtěl resit nejakym externim modulem. Milan říká, ze to nejde. Věřím mu, určitě ví o tomhle 100x vic, než já. Takze mi asi nezbude nic jiného, nez to risknout, nebo se na to vykaslat. Kazdopadne ten dotaz hodim i sem, třeba to někdo videl/resil. Nasel jsem na netu "Video vstup pro VW, Škoda s RCD510, navigační modul" (nevim, jestli sem muzu dat odkaz), kterej se montuje primo do radia. Ovladani navigace potom tlačítky na radiu a dotykem. Cena je kolem 8tis. Porad ale nevim, jestli to někdo zna, nebo uz to někdo videl, pripadne jak to funguje - spolehlivost. Mělo by to pracovat na WinCE, takze instalace samotne navigace zalezi uz jen na majiteli (TomTom, iGo,...). Kazdopadne nevim nic o vyrobci, takze si nemuzu udelat obrazek o kvalite samotného zarizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Ano pouze pro výrobce Bolero Bosch, ty mas v autě Delphi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.