milanfrolka Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Diky asi to tam pridam kdyz uz tu funkci monitoringu pri parkovani kamera ma ...takze to plne nahrazuje napajeci kabel co byl do zapalovace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 (editace) Áno... Dole v téme som popísal, ako som to zapojil ja... Editováno: 29. leden 2020, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Kdyby někdo nevěděl jak na to, tak jsem udělal návod :) https://www.youtube.com/watch?v=exSYsq6EOE8 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_sk Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 nik221 - super, dakujem, pre mna poucne. Prosim mam 2 otazky: 1) kde sa da kupit to zlte umelohmotne pacitlo na tabacirung? Ako sa ten nastroj oficialne vola? :) 2) Kryt laveho stlpika sa podpaci a potom sa vysklbne? SKoda, ze si aj to nedal na video. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 (editace) AliExpress asi 25Kc Car panel removal tool Editováno: 2. Únor 2020, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Miro_sk jsem rád že se video líbí :) 1, Car door clip tool - je jedno jestli to zadáš na ebay, ali, wish. 2, Video určitě předělám, hodně lidí mi psalo jak na ten sloupek : zatím tady máš odkaz na obrázkový návod. https://forum.skodahome.cz/topic/132772-v%C3%BDm%C4%9Bna-dr%C5%BE%C3%A1ku-pro-parkovac%C3%AD-l%C3%ADstek/?do=findComment&comment=2062307 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_sk Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 @nik221 - Dikes za nazov, nastroja hned prve hladanie to naslo na ebay za 0,99USD aj s postovnym, ale kurnik neviem, ci budem drsnak a objednam to teraz aj s bonusovym koronavirusom... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 nevite jak je to s napajenim 12V zasuvky cigaretoveho zapalovace po vypnuti zapalovani a zamknuti auta? zustava napajena porad nebo se po nejake dobe vypne? dneska jsem zapojil na zkousku kameru 70mai mini a vypada to, ze zasuvka se nevypina stejne jako USB. vypnul jsem zapalovani, zamknul jsem se v aute a par minut jsem cekal jestli se to vypne ale porad tam je napeti. Dival jsem se tady v diskuzi na foru ze mate kamery napajeny pres pojistkove skrine a ruzne odpojovaci krabicky ale do toho se zatim nechci poustet, mozna pozdeji az kameru vyzkousim.. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Zapalovač jede pořád, tam bych kameru nedával - napoj jí na pojistkovou skřín nic na tom není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 ok, zatim budu kameru vypojovat ze zapalovace nebo zmerim odber jestli bude zrat malo tak ji necham zapojenou porad a az se otepli tak to zapojim do te pojistkove skrine.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Kamera ti baterii spolehlivě vybije, pokud ji necháš v zapalovači. To ani nezkoušej a napoj ji do poj.skříně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Už 22 měsíců mám zapojenou A119 Viofo do zapalovače, jezdím denně 1-3hodiny v týdnu, vikend auto stojí. Nikdy jsem baterii nevybil, ikdyž mám zaplé stálé sledování focením při parkování . Baterie vydržela i týden dovolenou bez pohybu. Ale je to každého riziko, i jiná kamera a její jiné nastavení! může změnit vybíjení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Změřil jsem odběr moji kamery z 12V. Když se nabíjí akumulátor v kameře tak je odber cca 250mA, po nabití cca 150mA a pokud není kamera 20min v pohybu, tak se přepne do "parkovaciho" režimu kdy bere lehce pod 10mA. Takže kdyby auto stálo týden tak kamera sežere odhadem do 2Ah takže to není úplně tragicke. O víkendu se podívám jestli mám v pojistkove skříňce vubec osazenou pozici pro zadní sterac kam se obvykle zapojuje kamera, nemám totiz zadní sterac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmanas Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 (editace) Ahoj, Do nového auta na které čekám, jsem si už pořídil kameru do auta, konkrétně tento typ https://www.alza.cz/mio-mivue-733-wifi-d5264451.htm která má docela dlouhý napájecí kabel a moc se mi nezamlouvá, že mi bude nějak viset ze skla dlouhý "had", navíc to bude vypadat celkem blbě, tak jsem se chtěl poradit, zda mám kontaktovat dealera, zda by mi to byl někdo z nich ochotný nainstalovat. Instalací mám na mysli nějak lépe vést ten kabel ideálně pod horním okrajem čelního skla a po straně sloupku, akorát nevím jak by se to dalo vymyslet a zda by to bylo proveditelné. Někdo nějaké rady? Editováno: 28. Únor 2020, autor: janmanas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanfrolka Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Je to proveditelne vsichni to mame schovany pod oblozenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Zdravím! Do té instalace se většinou v AS nikomu moc nechce, ale třeba budeš mít dobré zkušenosti :-) Nevím, kolik do toho všeho chceš investovat, každopádně pokud Ti nevadí zainvestovat trochu víc, šel bych do Blackvue (https://blackvue.cz/). Dá se to totiž vše objednat i s montáží (včetně Prahy). Až už budu mít konečně Supa v garáži, chci jít do téhle varianty. Ale nikomu nic nevnucuji, dávám to zde jen pro inspiraci, protože já na tyhle věcičky zase až tak šikovný nejsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 V AS to stojí cca 2000kč takže nic hrozného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Já dnes nechal instalovat BlackVue DR900S 2-CH s PowerMagic a stálo to celý 3k, 4 hodiny práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 28. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Tak to tě tedy pěkně natáhli... mne to v Brně stálo myslím 800 (650S Dual). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Jako že autorizák pracuje za 200 na hodinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 29. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Aha, autorizák, tak to je ok, promiň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Mě to na autorizak právě přijde docela ok. Navíc je to zapsaný jako zakázka v servisní historii. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PinkFl Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 V 1. 2. 2020 na 21:22, nik221 napsal: Kdyby někdo nevěděl jak na to, tak jsem udělal návod :) https://www.youtube.com/watch?v=exSYsq6EOE8 V 1. 2. 2020 na 21:22, nik221 napsal: Kdyby někdo nevěděl jak na to, tak jsem udělal návod :) https://www.youtube.com/watch?v=exSYsq6EOE8 Ahoj prosím mohl by si mi dat odkaz na tu Sasů ku z videa s pojitkami. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PinkFl Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Ahoj, mohl by mi dat odkaz na tu zásuvku z videa s těmi pojistkami ?? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 např. https://www.kamery-do-auta.cz/cs/rozbocovace-1/ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.