Publikováno Listopad 10, 200717 r Poraďte prosím Mám O1 1,8T 20V (99), a mlží se mi komplet interier, všechna okna vč. zadních. Po nastartování auta během 10 minut se kompletně zamlží. V autě mám Climatronic, stálá teplota 22°. Klimu jsem i vypustil a znovu nechal naplnit a pořád stejné. V servisu mi řekly, že je to pylovým filtrem, koupil jsem tedy nový a mlžení je pořád stejné. Nechal jsem se napíchnout na VAG a zkontrolovat chyby klimy - všechno čisté a v pořádku. Většinou se to dějě v zimních měsících, ale není to pravidlo. Je to hrůza, nedá se s tím tak jezdit, poraďte v čem je chyba. Díky za každou radu.
Listopad 10, 200717 r Poraďte prosím Mám O1 1,8T 20V (99), a mlží se mi komplet interier, všechna okna vč. zadních. Po nastartování auta během 10 minut se kompletně zamlží. V autě mám Climatronic, stálá teplota 22°. Klimu jsem i vypustil a znovu nechal naplnit a pořád stejné. V servisu mi řekly, že je to pylovým filtrem, koupil jsem tedy nový a mlžení je pořád stejné. Nechal jsem se napíchnout na VAG a zkontrolovat chyby klimy - všechno čisté a v pořádku. Většinou se to dějě v zimních měsících, ale není to pravidlo. Je to hrůza, nedá se s tím tak jezdit, poraďte v čem je chyba. Díky za každou radu. tece radiator topeni...
Listopad 10, 200717 r Autor Poraďte prosím Mám O1 1,8T 20V (99), a mlží se mi komplet interier, všechna okna vč. zadních. Po nastartování auta během 10 minut se kompletně zamlží. V autě mám Climatronic, stálá teplota 22°. Klimu jsem i vypustil a znovu nechal naplnit a pořád stejné. V servisu mi řekly, že je to pylovým filtrem, koupil jsem tedy nový a mlžení je pořád stejné. Nechal jsem se napíchnout na VAG a zkontrolovat chyby klimy - všechno čisté a v pořádku. Většinou se to dějě v zimních měsících, ale není to pravidlo. Je to hrůza, nedá se s tím tak jezdit, poraďte v čem je chyba. Díky za každou radu. tece radiator topeni... Náplň ze systému ale nikde neuniká
Listopad 10, 200717 r Mě spíš napadá, jestli dobře funguje vnitřní okruh vzduchu, jestli třeba není pořád zavřenej nebo jen přivřenej.
Listopad 10, 200717 r Poraďte prosím Mám O1 1,8T 20V (99), a mlží se mi komplet interier, všechna okna vč. zadních. Po nastartování auta během 10 minut se kompletně zamlží. V autě mám Climatronic, stálá teplota 22°. Klimu jsem i vypustil a znovu nechal naplnit a pořád stejné. V servisu mi řekly, že je to pylovým filtrem, koupil jsem tedy nový a mlžení je pořád stejné. Nechal jsem se napíchnout na VAG a zkontrolovat chyby klimy - všechno čisté a v pořádku. Většinou se to dějě v zimních měsících, ale není to pravidlo. Je to hrůza, nedá se s tím tak jezdit, poraďte v čem je chyba. Díky za každou radu. tece radiator topeni... Náplň ze systému ale nikde neuniká STAČÍ KAPKA A UZ TO TAPKA......opravdu staci malo a jak se topeni zahreje,tak to dela bordel
Listopad 10, 200717 r Poraďte prosím Mám O1 1,8T 20V (99), a mlží se mi komplet interier, všechna okna vč. zadních. Po nastartování auta během 10 minut se kompletně zamlží. V autě mám Climatronic, stálá teplota 22°. Klimu jsem i vypustil a znovu nechal naplnit a pořád stejné. V servisu mi řekly, že je to pylovým filtrem, koupil jsem tedy nový a mlžení je pořád stejné. Nechal jsem se napíchnout na VAG a zkontrolovat chyby klimy - všechno čisté a v pořádku. Většinou se to dějě v zimních měsících, ale není to pravidlo. Je to hrůza, nedá se s tím tak jezdit, poraďte v čem je chyba. Díky za každou radu. tece radiator topeni... Náplň ze systému ale nikde neuniká staci male mnozstvi, to ani nepostrehnes ze to z nadobky mizi...
Listopad 10, 200717 r Autor Poraďte prosím Mám O1 1,8T 20V (99), a mlží se mi komplet interier, všechna okna vč. zadních. Po nastartování auta během 10 minut se kompletně zamlží. V autě mám Climatronic, stálá teplota 22°. Klimu jsem i vypustil a znovu nechal naplnit a pořád stejné. V servisu mi řekly, že je to pylovým filtrem, koupil jsem tedy nový a mlžení je pořád stejné. Nechal jsem se napíchnout na VAG a zkontrolovat chyby klimy - všechno čisté a v pořádku. Většinou se to dějě v zimních měsících, ale není to pravidlo. Je to hrůza, nedá se s tím tak jezdit, poraďte v čem je chyba. Díky za každou radu. tece radiator topeni... Náplň ze systému ale nikde neuniká staci male mnozstvi, to ani nepostrehnes ze to z nadobky mizi... Možná máš pravdu. Dělá mi to už druhým rokem, první zimu jsem to vydržel, navštívíl jsem 5 středisek Škoda a všude byl stejný verdikt - pylový filtr. Tím to ale nebylo. Pokud je to radiator topení, jaká je možnost opravy? Nebo jde vůbec sehnat nový?
Listopad 10, 200717 r Poraďte prosím Mám O1 1,8T 20V (99), a mlží se mi komplet interier, všechna okna vč. zadních. Po nastartování auta během 10 minut se kompletně zamlží. V autě mám Climatronic, stálá teplota 22°. Klimu jsem i vypustil a znovu nechal naplnit a pořád stejné. V servisu mi řekly, že je to pylovým filtrem, koupil jsem tedy nový a mlžení je pořád stejné. Nechal jsem se napíchnout na VAG a zkontrolovat chyby klimy - všechno čisté a v pořádku. Většinou se to dějě v zimních měsících, ale není to pravidlo. Je to hrůza, nedá se s tím tak jezdit, poraďte v čem je chyba. Díky za každou radu. tece radiator topeni... Náplň ze systému ale nikde neuniká staci male mnozstvi, to ani nepostrehnes ze to z nadobky mizi... Možná máš pravdu. Dělá mi to už druhým rokem, první zimu jsem to vydržel, navštívíl jsem 5 středisek Škoda a všude byl stejný verdikt - pylový filtr. Tím to ale nebylo. Pokud je to radiator topení, jaká je možnost opravy? Nebo jde vůbec sehnat nový? Odsrojit palubku a ven komplet topeni,nevím jaky radiator ma klimatronik,ale na manual klimu a neklimu je radiator stejny,pak dat novy,není drahy neorigo550,origo tak 1300 Upraveno Listopad 10, 200717 r od octavie81
Listopad 10, 200717 r nejdříve bych skontroloval ještě tu klapku cirgulace.. a pak teda to topení..... zda jsi s prahy tak posly SZ a můžem se domluvit...
Listopad 10, 200717 r Autor nejdříve bych skontroloval ještě tu klapku cirgulace.. a pak teda to topení..... zda jsi s prahy tak posly SZ a můžem se domluvit... Díky za nabídku domluvy. Bohužel jsem cca 250 km od Prahy. Ale díky.
Listopad 10, 200717 r nejdříve bych skontroloval ještě tu klapku cirgulace.. a pak teda to topení..... zda jsi s prahy tak posly SZ a můžem se domluvit... Díky za nabídku domluvy. Bohužel jsem cca 250 km od Prahy. Ale díky. já to mám do prahy taky cca 250,- můžu ti tu klapku zkontrolovat v Prostějově
Listopad 10, 200717 r Autor nejdříve bych skontroloval ještě tu klapku cirgulace.. a pak teda to topení..... zda jsi s prahy tak posly SZ a můžem se domluvit... Díky za nabídku domluvy. Bohužel jsem cca 250 km od Prahy. Ale díky. já to mám do prahy taky cca 250,- můžu ti tu klapku zkontrolovat v Prostějově To by bylo super! Jsem z Mohelnice, rád přijedu. Bohužel můžu jen víkendy.
Listopad 11, 200717 r nejdříve bych skontroloval ještě tu klapku cirgulace.. a pak teda to topení..... zda jsi s prahy tak posly SZ a můžem se domluvit... Díky za nabídku domluvy. Bohužel jsem cca 250 km od Prahy. Ale díky. já to mám do prahy taky cca 250,- můžu ti tu klapku zkontrolovat v Prostějově To by bylo super! Jsem z Mohelnice, rád přijedu. Bohužel můžu jen víkendy. Resim stejnz problem....dve okna jsem vycistil,natrel sr***** koupenou specialne proti mlzeni oken...a tyto dve okna byly zamlzeny jako prvni Mame 12 firemnich octavii a ani jedna to nedela...tak jsem premyslel, jaky je v nich rozdil...a napadlo me, ze v ani jedne nemame zadnou vonavku... Nemuze to treba delat AmbiPur, nema v sobe nejaky prisady, ktere se potom chytaji na okno?
Listopad 11, 200717 r nejdříve bych skontroloval ještě tu klapku cirgulace.. a pak teda to topení..... zda jsi s prahy tak posly SZ a můžem se domluvit... Díky za nabídku domluvy. Bohužel jsem cca 250 km od Prahy. Ale díky. já to mám do prahy taky cca 250,- můžu ti tu klapku zkontrolovat v Prostějově To by bylo super! Jsem z Mohelnice, rád přijedu. Bohužel můžu jen víkendy. Resim stejnz problem....dve okna jsem vycistil,natrel sr***** koupenou specialne proti mlzeni oken...a tyto dve okna byly zamlzeny jako prvni Mame 12 firemnich octavii a ani jedna to nedela...tak jsem premyslel, jaky je v nich rozdil...a napadlo me, ze v ani jedne nemame zadnou vonavku... Nemuze to treba delat AmbiPur, nema v sobe nejaky prisady, ktere se potom chytaji na okno? Tak to určitě neee.... ale je fakt ,že octávky se někdy mlžej víc
Listopad 12, 200717 r tak to mam stejnej problem.po nastartovani asi po 5 min komplet vsechny okna uplne zamlzeny.natrel jsem je taky sr****u a ted to delaji min no.nevim absolutne cim to muze byt.klapky se krasne oteviraji kdyz dam foukani na okno paradne to fuci no ale i pres to se to zamlzuje uz dfakt nevim co stim.
Listopad 19, 200717 r přejeď po zamlženým okně prstem a pak prst olízni. Esli ti teče radiátor tak nemrznoucí chladící kapalinu poznáš podle chuti
Listopad 20, 200717 r Autor Zatím jsem si nechal zavřít klapku pro cirkulaci vnitřního vzduchu, a zdá se to být v pořádku. Uvidím, jestli to začne dělat znovu nebo ne.
Listopad 24, 200717 r Odsrojit palubku a ven komplet topeni,nevím jaky radiator ma klimatronik,ale na manual klimu a neklimu je radiator stejny,pak dat novy,není drahy neorigo550,origo tak 1300 "radiator" na klimu a topeni je porad stejny jen se tyhle 3 verze lisi ,topeni od klimy je to jasne (je tam navic vyparnik) a hlavni rozdil mezi manualni a climatronic je ze manual je ovladan bowdeny a climatronic kompletne servy telo je stejne a i vnitrnosti, jediny rozdil na tele je v regulatoru otacek u klimatroniku je v boku (ta cervena kostka) u manualu je jako u topeni tj. v krytce ventilatoru
Listopad 24, 200717 r opravdu to dělá na 99% radiátor topení. taky mi to na O I dělalo,chladící směs skoro neubývala,ale po pár minutách se auto mlžilo.poznáš to,když sundáš schránku u spolujezdce,rozebereš kryt ventilátoru (nevím jak je to u klimy) a ve spodní části budeš mít vlhko. já jsem si měnil radiátor sám,to znamená sundat středový tunel,spodek palubky a vykuchat ještě pár věcí.ale nechá se.původní radiátor měl ve spodní části dírku jak od špendlíku a to stačilo,aby se ti po ohřátí auto mlžilo.po výměně bez jakéhokoliv problému. Black
Prosinec 2, 200717 r jojo, měl jsem to , byl prasknutý radiátor... jen malilinkato... Pokud jsi měnil palivovej filtr a zkontroloval klapku vnitřního okruhu, nic jiného to být nemůže..
Únor 11, 200817 r Čaute přátelé,mám problém se zamlžováním oken, climatronic mi funguje (doufám) dobře :-) jak jsou mínusové teploty a dám automatiku klima tak se mi to během chvilky zamlží až to není hezké,okamžitě přepínám na manuál a dám pouze na okna a plný výkon ventilátoru, ale to je doba než to povolí a navíc to vyfouká po ujetých 15 km přední celý sklo a částečně přední na stranách.A ty zadní ani náhodou.Takhle nová auta a problémy se zamlžováním to jsi myslím že je opravdu blbost.Co říkáte? Jsem majitelem octavky od prosince a tohleto mě rozčiluje.mimojiné.. mám prasklý kryt na předním repru ve dveřích u spolujezdce nemá někdo jeden navíc ? Díky za odpovědi a rady Upraveno Únor 11, 200817 r od palecek
Únor 11, 200817 r Čaute přátelé,mám problém se zamlžováním oken, climatronic mi funguje (doufám) dobře :-) jak jsou mínusové teploty a dám automatiku klima tak se mi to během chvilky zamlží až to není hezké,okamžitě přepínám na manuál a dám pouze na okna a plný výkon ventilátoru, ale to je doba než to povolí a navíc to vyfouká po ujetých 15 km přední celý sklo a částečně přední na stranách.A ty zadní ani náhodou.Takhle nová auta a problémy se zamlžováním to jsi myslím že je opravdu blbost.Co říkáte? Jsem majitelem octavky od prosince a tohleto mě rozčiluje.mimojiné.. mám prasklý kryt na předním repru ve dveřích u spolujezdce nemá někdo jeden navíc ?Díky za odpovědi a rady Musis hledat, uz se to tu probiralo.
Únor 11, 200817 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14273 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&hl=mlžení
Březen 5, 200817 r Čaute přátelé,mám problém se zamlžováním oken, climatronic mi funguje (doufám) dobře :-) jak jsou mínusové teploty a dám automatiku klima tak se mi to během chvilky zamlží až to není hezké,okamžitě přepínám na manuál a dám pouze na okna a plný výkon ventilátoru, ale to je doba než to povolí a navíc to vyfouká po ujetých 15 km přední celý sklo a částečně přední na stranách.A ty zadní ani náhodou.Takhle nová auta a problémy se zamlžováním to jsi myslím že je opravdu blbost.Co říkáte? Jsem majitelem octavky od prosince a tohleto mě rozčiluje.mimojiné.. mám prasklý kryt na předním repru ve dveřích u spolujezdce nemá někdo jeden navíc ?Díky za odpovědi a rady Ahoj, mě to taky dělalo že se mi pořád mlžilo okno i boční a pak jsem vyměnil pylový filtr a problém vyřešen ok.
Březen 6, 200817 r Přesně to jsem chtěl napsat. Většina zamlžených oken je důkazem zaneřáděného pylového filtru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.