Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím a omlouvám se, pokud se to tu již řešilo. Mám problém s vybíjením autobaterie v jedničkové fábii 1.2 HTP. Baterka proměřená, dobíjení v pořádku...odběry zkontrolovány. Zjistil jsem podivný zvuk, který vychází odněkud z motoru...cca každé 3 minuty. Auto v klidu, zamčené a vybíjí se. Zvuk zní takto ... na videu 2:58. Veděl by někdo, co to je?

Vloženo

A dělá to po jízdě,nebo i když to auto delší dobu stojí?Mohl by to být nějaký regulační ventil,který upouští po jízdě tlak z palivové soustavy.To by ale muselo po nějaké době přestat...

Vloženo
před 7 minutami, DAVID7001 napsal:

A dělá to po jízdě,nebo i když to auto delší dobu stojí?Mohl by to být nějaký regulační ventil,který upouští po jízdě tlak z palivové soustavy.To by ale muselo po nějaké době přestat...

Děje se to i po delším stání... slyšel jsem to třeba po třech hodinách, co bylo v klidu zamčené. Zajímavé je, že to dělá asi jenom když je větší zima.

Vloženo (editace)

Tohle mi dělá okamžitě po vypnutí motoru, se nastavuje škrtící klapka, či co. Ale rozhodně ne po hodinách stání bezdůvodně.

Asi bych šel po kabelovým svazku, jestli není nějak poškozenej.

Editováno: , autor: tomik.cesko
Vloženo
před 11 hodinami, Petr L. napsal:

Pokud je ten zvuk palivové čerpadlo, tak by to mohl dělat vadný dveřní spínač - si myslí že někdo odemnknul a otevřel dveře.

Kdyby to bylo tím, tak je možné VAGem závislost čerpadla na dveřích deaktivovat.

Vloženo

nevím ,jestli je to čerpadlo,či klapka ,ale dělá mi to taky.Vypozoroval sem ,že jenom když nechám zařazenou zpátečku .Už mi to vytlouklo baterku.Prostě po zacouvání zařadím za 1 a típnu Tož, toť moje řešení

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...