Kraso Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Zdravim, pri prochazeni jsem tuto kombinaci vlakna jeste nenasel, takze jsem si dovolil zalozit nove. Mam iPhone 5S, na kterem mi temer cele 3 roky bezel Apple CarPlay bez problemu. Vcera jsem updatoval iOS z verze 11.2.2 na posledni verzi 11.2.6 a po pripojeni pres CarPlay mam cernou obrazovku. Mobil nabiji, ma aktivni pripojeni, dokonce i hudba jde do repraku, ale obraz se proste nezobrazi, i kdyz CarPlay se porad tvari jako aktivni (kdyz prepnu na bluetooth, tak mi to nahlasi, ze mam aktivni CarPlay a BT nelze pouzit). Nutno podotknout, ze pouzivam neorigo usb kabel (ktery je kvalinejsi nez origo) - v takovem pripade bych ale cekal, ze se vubec nepripoji, pokud by byl problem v nem. Mate nekdo podobnou zkusenost s posledni verzi iOS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Máš v iOS povolenou Siri? Pokud ne, zapni a zkus znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 25. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Tak uz jsem to vyresil. Je potreba uplne odebrat zapamatovane auto pro CarPlay z mobilu a pak jej pripojit a znovu nacist. Moje chyba byla, ze jsem to zkousel udelat uz behem pripojeni na kabelu. U me bylo potreba nejprve vypnout radio, smazat z mobilu a potom pripojit. Treba to nekomu pomuze - vypada to, ze tato verze ma problemy casteji a nejenom u Skodovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Chlapi mam radio Bolero a na SD karte vlozenych spousty skladeb ve format FLAC + MP3. Zkousel jste nekdo jestli tam funguje zapnout jako na kapesnich prehravacich aby sly skladby na preskacku a menil se i interpret? Nemohu na to dojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 U mna v Bolere pri SD karte to funguje tak, ze v prvej slozke sa zobrazia vsetky skladby na SD karte a nasledne zapnem nahodne prehravanie. Skus na to mrknut, ci to mas tiez tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Večer odzkouším a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.