kerim1 Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Zdravím Vás, mám 3 týdny nového RAPIDA a zjistil jsem 3 věci, které chci reklamovat. Vozidlo je pojízdné, samozřejmě si platím havarijní atd... V servise mi bylo řečeno, že na náhradní vůz zdarma nemám nárok!!! Každopádně, já si koupím nový vůz, který má závady a já ještě budu platit nějaké auto? Má někdo zkušenost???? Dík 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Je to tak. I na infolince skoda mi rekli ze auto musi byt nepojizdne a do servisu dovezeny na odtahovce aby ti dali zdarma nahradni auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 (editace) Bohužel, u nás to "nejde" ale jak jde vidět, tak třeba na slovensku to problém není...http://www.skoda-auto.sk/servis/nahradne-vozidlo EDIT: Mne teda aspoň vždy odvezli a zase pro mne přijeli v rámci města (2x záruční oprava). Editováno: 25. Březen 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Také mi bylo oficiálně řečeno, že pouze v případě závady, která vozidlo znepojizdní. Některé servisy ale nabízejí náhradní vozidlo i v jiných případech z vlastní iniciativy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Jednou mi na to někde řekli, že když jdeš reklamovat televizi, tak ti taky nedají jinou na 30 dni. Ale všechno je to asi jen o domluvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerim1 Vloženo 25. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 No jo no, vybereš si domovský servis a holt výhody žádné. Pokud platíš a nic nechceš, to ti kafe udělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Ten argument s televizí mne vážně pobavil, až si bude kupovat televizi za stovky tisíc, tak pak možná Já s tím teda problém nikdy neměl, řešil jsme to tím, že mne odvezli a zase přivezli (ale bylo to vždy do jednoho dne oprava), pokud by to bylo na dýl, už by to byl pro mne taky problém. Pro mne asi nejzajímavější na tom je to, že třeba na tom Slovensku to jde (počítám že i na západ od nás) a tady je to prostě problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Tak žijem v rozvojové zemi....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Na Slovensku nahradne auto tiez nie je standard. Zalezi na nalade/ochote. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilad Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Já měl dvakrát auto na díl v servisu. Jednou kroupy a podruhé odřený zadní blatník před marketem. Mám dobrou havarijní pojistku a pokaždé dostal náhradní cozidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Tu sa ale nebavime o poistnych udalostiach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 před 1 hodinou, sk0d@ napsal: Na Slovensku nahradne auto tiez nie je standard. Zalezi na nalade/ochote. Podle tohoto by mělo: http://www.skoda-auto.sk/servis/nahradne-vozidlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Bohužel to tak je no, já si chtěl taky narokovat náhradní auto, když jsem mel garanační prohlídku (auto prostě potřebuju) a bylo mi nabídnuto za poplatek (mám Mobilita Plus), ale nic extra drahého Rapid 200 Kč bez DPH na den nebo Octavia 300 Kč bez DPH na den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 (editace) Čiže na Slovensku aj keď prídem na servisnú prehliadku a odhadovaná cena bude nad 250€, tak mám nárok na auto.. hmmm... lenže som si klikol na mapu autorizovaných predajní a napr. v našom meste máme štyroch autorizovaných predajcov + ďalšie 2 autorizované servisy Škoda, ale podľa tej mapy mi toto auto vedia poskytnúť iba u dvoch predajcov? Našťastie jeden z nich je môj... pri najbližšej servisnej prehliadke sa na to opýtam. Editováno: 26. Březen 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Pozitivna papierova zmena, lebo predtym tomu tak nebolo. Dolezitejsia je ale prax, ako k tomu pristupia servisy. Sam som zvedavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Tak pak dejte vědět jak je to u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerim1 Vloženo 26. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Dnes jsem odvezl auto na reklamaci ŠKODA ADIV OPAVA, náhradní vozidlo na jeden zapůjčeno zdarma. Takže ne jenom kritika, ale i pozitivní věci se dějí. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 (editace) tak to teda koukám, mě tam (Adiv Opava) nikdy nic nedali, krom toho odvozu (a to mě ještě odvezli mým autem) Editováno: 28. Únor 2020, autor: Zodiaque1 úprava textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.