Přejít na obsah

kerim1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kerim1

  1. PP Autocentrum Hranice, reklamace uznána a kompresor vyměněn. RAPID 2018/2.
  2. Takže reklamace cvrlikání pří zapnutí A/C u ŠKODA ADIV OPAVA neuznáno!!! Jsou to amatéři.
  3. Včera jsem reklamoval v rámci záruky cvrlikání při zapnuté A/C. Pro jistotu jsem měl sebou audio nahrávku a video na sd., kdyby se závada neprojevila před servisním technikem. Nepochopil jsem, když mi technik řekl, že je to naprosto normální. že běží kompresor že to nikdy nebude tiché Bylo mi řečeno, že to porovnají s jiným autem a tvářil se, že jsem asi puntičkář, který řeší takové věci. Každopádně nebudu zatím zveřejňovat název servisu, ale pokud to neuzná to nepříjemné pískání, píšu stížnost a budu to chtít vyřešit.
  4. Má někdo zkušenost? Mám nastavený interval 2 roky nebo 30 000 Km. Chtěl bych měnit olej 1x za rok nebo max 15000 Km v autorizovaném servise. Zajímá mě, jestli budu muset změnit interval, když si olej budu nosit sám a chci tam dávat LL. Dík
  5. Dnes jsem odvezl auto na reklamaci ŠKODA ADIV OPAVA, náhradní vozidlo na jeden zapůjčeno zdarma. Takže ne jenom kritika, ale i pozitivní věci se dějí.
  6. Zdravím Vás, Mám vůz ŠKODA RAPID 1,0 TSI 81 Kw STYLE r.v 2018 a z nějakého důvodu mi praskla přímo na středu chromová lišta předního nárazníku. Nedokážu si to vysvětlit, žádný kamínek, žádné jiné poškození. Lištu jsem nechal reklamovat, takže se uvidí. Jinak cena lišty 1270 Kč. Nemá někdo stejný problém? Popřípadě jak dopadl???
  7. No jo no, vybereš si domovský servis a holt výhody žádné. Pokud platíš a nic nechceš, to ti kafe udělají.
  8. Zdravím Vás, mám 3 týdny nového RAPIDA a zjistil jsem 3 věci, které chci reklamovat. Vozidlo je pojízdné, samozřejmě si platím havarijní atd... V servise mi bylo řečeno, že na náhradní vůz zdarma nemám nárok!!! Každopádně, já si koupím nový vůz, který má závady a já ještě budu platit nějaké auto? Má někdo zkušenost???? Dík
  9. Zdravím, měl jsem stejný problém cukání při studeném motoru na volnoběh Oct III 2013 1,6 Tdi 77 Kw 160 000 najeto. Samozřejmě auto po záruce a hromada dílů vyměněna. Už jsem na to neměl nervy a šla z domu. Vozidlo mě totálně zklamalo, proto jsem šel do benzínu a mám klid.
  10. Potřeboval bych poradit ? jak dám a kde najdu barevné loga stanic do svého autorádia. ŠKODA RAPID výbava STYLE Děkuji.
  11. V únoru si jedu pro 1,0 Tsi 81 Kw, tak jsem zvědav
  12. Š-Octavia III 1,6 TDI 128 000 Km Takže po zkušenostech mě úspěšná regenerace DPF, začíná pěkně štvát!!! V mnoha případech regeneraci úspěšně nedokončím, protože jsem běžný uživatel vozidla a jezdím krátké-dlouhé trasy, práce, obchod, standart... Mám se tedy připravit na to, že DPF půjde do kytek!!! Proboha proč ŠKODOVKA nevymyslela nějakou kontrolu, která dá dostatečně vědět dopředu. Zrovna včera jsem si všiml zvýšení otáček na volnoběh a dojížděl domů z práce, jo hold jsem kroužil kolem baráku jak magor, abych měl splněno. PROBOHA TO JE TAK OMEZUJÍCÍ V DNEŠNÍ DOBĚ. Nedělám si iluze, že manželka to bude řešit, když ví, že do nádrže se lije nafta :):)
  13. Takže třeba 400 000 Hmm, tak to jsem zvědav
  14. Škoda Fabia 1,6 TDI 55 KW r.v 2011 Zajímalo by mě kdy je následná výměna rozvodů po 210 000 km ? Předem dík.
  15. PP AUTOCENTRUM s.r.o. Hranice V pondělí proběhla první garanční prohlídka vozu ŠKODA ROOMSTER 1,4 16V - změna intervalu, výměna oleje (olej vlastní), filtr, diagnostika, mobilita, drobný mat. Cena 1750 Kč Velice příjemný personál DOPORUČUJI !!!!
  16. Prosím o radu? Mám OCT III 1,6 TDI 77 KW (2013), mám nastavený proměnlivý interval. Za rok najedu cca tak 12 000 km. Zvažuji, že bych si nechal změnit interval na pevný!!! Platí se něco za změnu intervalu v servisu??? Jaký olej by jste mi doporučili na pevný interval, zajímá mě i značka??? Díky, za info.
  17. Tak mi to nedalo a byl jsem se dneska zeptat kolik by stálá výměna oleje longlive + filtr a a drobný mat. AUTOKLEVER NOVÝ JIČÍN Takže cena by byla se vším cca 4000-5000 Kč Když jsem se zeptal, jestli bych si mohl donést vlastní olej s danou normou, prodejce se na mě podíval jak na vraha a okamžitě z něho vypadlo že ztratím záruku na motor. Bylo jasně vidět, že už se o tom dále nechce bavit. Tak jsem mu pěkně poděkoval a šel. Takže pánové za mě tenhle podnik nikdy už dřívější špatná zkušenost. Myslím si, že určitě nebudu sám. Ihned jsem volal do ADIV OPAVA a olej vlastní bez problému, tak uvidím.
  18. Vždycky jsem dával Shell a každopádně je levnější Schválně bych udělal statistiku kdo dává Shell a kdo Castrol ?
  19. Nějak nechápu, když v ori servise mění olej a dájí tam castrol, proč na dolití dávájí shell?? Vím, že norma 507 je stejná, ale to je jak jabka a hrušky. Co teda dávat!!!
  20. Takže cca po 100 se mění pumpa a řemen a napínák atd se dává zpět do 210 ??? Mám najeto 120 000 Km a v servise mi řekli, že pumpa už se měnila.
  21. To by mě zajímalo, jestli to někdo bude měnit při 210 a taky jestli škodovka za to ručí.
  22. Ahoj, zajímalo by mě, kdy přesně se mění rozvody u O III 1,6 TDI 77KW. 1) Co všechno se mění? 2) Při kolika kilometrech nebo let 3) Cena !!! Předem dík
  23. Taky má problém s USB? Asi dvakrát mi to šlo v pohodě a teď delší dobu nic. Zkoušel jsem vyměnit i jinou flash a nic. Když přepnu na media mám aktivní CD a AUX.
  24. V pohodě, ale zkoušel jsem všechno. Přes týden tam skočím a uvidíme.
×
×
  • Vytvořit nový...