Prosinec 23, 20213 r V 19. 12. 2021 na 21:12, guest100 napsal: a kdy ti to pomohlo? teď o víkendu, nebo kdysi? Asi s křížkem po funuse, když už vám to běhá, ale po přechodu na Andraoid12 cca před měsícem, aplikace 5.0.2 a zatím všechno šlape dobře. Jen občas se objeví na displeji mobilu, že vypršel čas pro požadavek, ale stejně se povel vykoná - ať už zapnutí topení nebo dotaz na polohu či stav auta.
Prosinec 23, 20213 r tohle se mi stavalo drive i na 11 se starsi aplikaci ... zalezi podle me na konkretni odezve serveru ... jak se to "blbe" sejde, je to takto ...
Prosinec 26, 20213 r Dakujem Skoda. Opat v "najlepsej" chvili.. 15 minutova snaha bez vysledku. Nakoniec vyskoci okno, ze sa mam zas prihlasit. Po prihlaseni sa opakuje chyba spojenia..
Prosinec 26, 20213 r ja jsem taky tento vikend nefunkcni .. :( je to "parada" ... je to porad dokola ..
Prosinec 26, 20213 r Asi po hodine sa to rozbehlo.. ale aj tak, clovek si plati za nieco co poriadne nefunguje...
Prosinec 26, 20213 r Ze Vas to bavi...:) a to si to jeste Skoda necha zaplatit... :) Po roce, co jsem to mel predplacene, jsem nechtel davat dva litry za nefunkcni APK... A tim padem to nepouzivam...
Prosinec 26, 20213 r Každého volba, mě stále plusy za těch 999.00 Kč za rok převažují nad nefunkčností. Vždy je to o tom, co a jak človek používa a zdá má případně adekvátní nahradu. Mimo to mi při dlouhodobé ooakované nefunkčností ŠA prodloužila devátně platnost licence. Dál to asi netřeba probírat.
Prosinec 26, 20213 r Mam to len kvoli nezavislemu kureniu. Niekedy mam auto zaparkovane dalej, ovladac nema dosah, takze zapinam cez appku.
Prosinec 27, 20213 r co vlastne dokaze ta polozka "Zpravy"? mam verziu aplikacie 5.02 a vypada to ze jedine co vie, je oznam "operacia bola neuspesna" funguje/fungovalo to uz niekomu niekedy? este skumam ci to zobrazuje len nejaky obrazok/wallpaper s errorom alebo to fakt malo fungovat?
Prosinec 29, 20213 r Tak poslední výpadky jsem nějak ustál, ale teď už mi dva dny nefunguje ani apka ani portál. Všude se přihlásím, ovšem data se neaktualizují. Na infolince o žádném výpadku neví, ovšem borec říkal, že se asi "něco děje", protože se telefonáty ohledně problémů množí...
Leden 2, 20223 r Viděl už někdo tuto hlášku? Bohužel je i po jízdě autem. Baterka má napětí v pořádku. Upraveno Leden 2, 20223 r od l79
Leden 10, 20223 r dnes vyjimecne se hlasim jako funkcni .. zkusil jsem z auta vytahnout teplotu a dostal jsem ji ... ALE .. pri delsim klikani (a kliknuti "zpet") "Operace byla neuspesna" ... ale pak zas vse jede ... maji v tom fakt bordel :( Upraveno Leden 10, 20223 r od hamoun
Leden 13, 20223 r Zdravím, nevím si rady s tím, že auto ztratilo internetové připojení. Mám ho nové, chtěl jsem se přihlásit jako hlavní uživatel. V jednom dni jsem to nedokončil, to ještě spojení bylo, teď chci pokračovat a auto je bez spojení. Zeměkoule už není bílá, ale jen taková šedavá. Možná jsem něco podělal já, ale fakt nevím. Pomůže obnovit tovární nastavení? A začít znova?
Leden 13, 20223 r pokud se ti to chce nastavovat, nic tim nezkazis ... a budes mit jistotu. ja ho jednou delal a neuvedomil jsem si, co vsechno pak musim nastavit :) u me (MIB2.5) je bud cervena nebo bila .. sedou nevim ... :(
Leden 13, 20223 r Doporučuji použít tlačítko na stropě, tam ti poradí, co a jak... Upraveno Leden 13, 20223 r od guest100
Leden 13, 20223 r Kluci dík za snahu, ale jsem už starší pán a tyhle tanečky mě nebaví, já se jim na ty pičičoviny vykašlu. Auto jezdí, brzdí, topí, svítí a tyhle blbiny vlastně nepotřebuju, webasto si naštěstí můžu pustit dálkou...
Leden 13, 20223 r To jo, ale jenom pokud je auto blízko, na větší dálku jedině přes apku pokud zrovna funguje. A s tím připojením je třeba mít trpělivost a vydržet, u mne to trvalo 3 dni, než jsem se zaregistroval a stal se hlavním uživatelem.
Leden 13, 20223 r Pěkně mě to štve. Zas mi to nedalo, vlezl jsem do auta, k netu se připojil přes mobil. Chvilku byla bílá planetka, říkám si sláva. Pak se podařila synchronizace s uživatelem, říkám si jen tak dál. Takže ťuknu na stát se hlavním uživatelem a šlus, nelze. Mrknu na připojení a planetka šedá, zas bez připojení a už se to nechytlo. Až jsem se zpotil vzteky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.