Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Motos je lobbista.  Čím víc elektroaut, tím víc spálené elektriky, tím víc vytěženo a spáleno uhlí, tím vyšší emisní povolenky, tím větší zdražování a tím víc prémií Motosovi do kapsičky. Vzduch v Praze clear, a v Mostě ať vychcípaj.  :-) 

Ta skládací hračka za 50 hadrů. To i kdyby byl skládací na čtrtiny to a´t si ho nechaj. Mnohem více mi dává smysl Motorola Razer https://smartmania.cz/pruvan-v-penezence-vime-kolik-bude-stat-vymena-displeje-motoroly-razr/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A Brusel Motosi ať jde celý po včerejšku do prdele i s tou svou modrou-zelenou socialistickou chátrou, až tam pojedeš, tak jim to vyřiď. Tím spíš u voleb budu mít jednodušší volbu a už nemusím tolik řešit kdo co atd. Prostě dám hlas komukoliv kdo bude pro vystoupení z EU ( klidně Okamura, klidně Klaus ml., a když sem spadnou Marťani a budou pro vystoupení, budu volit Marťany). Protože to co teď předvedl EU soud u té žaloby ČR proti té směrnici o zbraních to nemá obdoby, hlavně tedy to odůvodnění.  A těm, kterým není bezpečnost a svoboda naší země lhostejná ( ČR 7-10. nejbezpečnější země na světě) Francie v roli žalobce 60. nejbezpečnější za Sierra Leone, která nám tady s jinými zeměmi budou vnucovat svoje vidění světa a ukrajovat donekonečna pod jinými záminkami ze svobod, které tu ještě máme a čert teď vem nějaké zbraně, by se měl nad tím také zamyslet. Tím tu končím z mé strany dále již debatu v tomto, protože dále mi již tohle organizační hovno  nestojí za řeč. Omlouvám se, ale musel jsem neb se to tu často řeší v souvislosti s auty a ono to má řadu jiných souvislostí ta blahodárná EU. Je to informace zejména pro ty z vás přátelé, co jste onehdá podepisovali tu petici, neb nebylo to zbytečné, nejhorší důsledky se daří eliminovat díky tomu českou legislativou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Citovat

Kompromisní podoba nových pravidel pro civilní použití zakazuje krátké poloautomatické střelné zbraně se zásobníkem na více než dvacet nábojů a dlouhé poloautomatické střelné zbraně se zásobníkem na více než deset nábojů. Zákaz se týká také dlouhých střelných zbraní, které mají skládací či teleskopickou pažbu, a lze je proto snadno ukrýt.

Díky bohu, že to omezili. Takové věci nemají co dělat u takových magorů jako je Petr. Fakt ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Petře, jednu věc by sis měl uvědomit a to jest ta, že jakékoliv omezení držení zbraní vadí hlavně těm, jenž nějakou doma mají (vlastní), tomu zbytku je to asi putna. A tak to bude i v ostatních zemích EU. Proto si pohodlně schválí co chtějií.

Nedomnívám se, že vystoupení z EU by nám všeobecně prospělo - a volit pitomia - no to raději ani nekomentuji

Editováno: , autor: stanmar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Clerfayt napsal:

No jo, ale ten pocit... V Eurosojuzu jsme všici tak svobodní!  Dokonce máme frontasist v ceně auta a tím budeme ještě bezpečnější. Hlavně matky s kočárkama. 

Díky bohu za ten eurosojuz, v sojuzu bys totiž už moc dlouho takhle veřejně nevykřikoval :rolleyes:

Editováno: , autor: stanmar
  • Líbí se mi 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor, ono ani v tom Eurosojuzu uz to davno nejde taky, viz. Nemci a jejich vyhazovy z prace za nehodici se nazory o uprchlicich a politice EU. To je tak, kdyz se slunkám dal volná ruka.
Asi hledám špatně, ale nikde jsem o tom nic nenašel. Máš nějaký článek?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...