Září 4, 20196 r Není to chyba a taky mě hned napadlo, že to byl celkem odvážný tah člověka co to takto navrhl ? Každopádně mě to nijak neuráží. Tady je interiér Upraveno Září 4, 20196 r od MilanHos
Září 4, 20196 r No konečně ta barevná kombinace sedaček vypadá k světu. Ty aktuální působí trochu jak od kolotočů.
Září 4, 20195 r "Spríjemňovať" to už začali pri F3 MC po FL. A toto pokračuje ďalej, červené linky na palubke a dverách vyzerajú tiež veľmi dobre. Možno sa o pár rokov dočkáme aj čierneho loga na prednej kapote, aby to bolo jednotné s čiernym zadkom.. :)
Září 4, 20195 r Stejně ale ty černý dynamic jsou hezčí. Nebo alespoň materiálově se mě ty MC moc nelíbí.
Září 5, 20195 r Já teď řeším, zda Vegy či Sirius. Byl jsem rozhodlej pro Vegy, ale naživo mě celkem zklamaly Edit: Nakonec objednána Race a Vegy:)
Září 9, 20195 r Kdyby to chtěl někdo tuzingovat, v polsku pár kousků [emoji16]https://maxtondesign.eu/pol_m_Nasza-Oferta_Skoda_Scala-2066.html
Září 9, 20195 r Scala Monte Carlo v krátkém videu @Losky83: Já nakonec šel do klasických stříbrných Veg taky, ale dneska jsem je viděl docela ušmudlaná na zelené Scale a vábně to nevypadalo. Docela mě lákají černé "otevřené" Vegy, které přijdou s Scalou Monte Carlo. Scalu budu mít v bílé moon a tam by to mohlo vypadat takto: Upraveno Září 9, 20195 r od Michal Tvrdík
Září 9, 20195 r Když bych mohl i jiná kola než Vegy a Siriuse, šel bych do černých. Objednal jsem modrou a je to takové neslané, nemastné
Září 9, 20195 r @Losky83: Takhle Vegy vypadají v začínajícím podzimu: Škoda, že i tahle stříbrná kola nemají alespoň nějakou část broušenou, aby se rozbila povrchová jednolitost...
Září 10, 20195 r Losky 83-takle se mi to zda právě hezčí.Cerný mam na Fabii a po nějakej dobe se to okouka.Na Scale mam stribrny jako ty, (mam taky modrou) a ty stribrny proste vypadaji lip.Predtim jsem mel Zafiru na stribrnejch a kamarad co ji ode me koupil na ni dal cerny a neni to ono.Stribrny jsou stribrny.teda aspon za me.A ta tvoje vypada fakt dobre.
Září 10, 20195 r Mám Rapida MC s černými koly a když jsou čistý a lesklý, je to OK, ale od doby, co tam dávají nějaké blbé destičky či kotouče, tak se kola strašně špiní
Září 10, 20195 r U těch černých disků - další věc je ta, že teď barva disků docela ladí s barvou pneu. Nicméně pokud se pneu nebude udržovat v "nablýskaném" stavu, tak ty černé disky taky budou na autě vypadat jinak. Samosebou čím nižší výška penu, tak tím lépe. Beru k bílé stříbrné a až se na silnicích začnou objevovat i vozy s alternativními disky, uvidím jestli je nevyměním.,
Září 10, 20195 r https://www.skoda-storyboard.com/cs/modely/scala-a-kamiq-oblekaji-kabat-monte-carlo/
Září 11, 20195 r Monte Carlo vypadá opravdu pěkně. Jen jsem zvědav na tu cenu. U F3 je navýšení od Style k Monte Carlo o 32 tis. U Rapida Spaceback o 40 tis. U Scaly a Kamiq to bude odhaduju 40 až 45 tis.
Září 11, 20195 r cau, nemate nekdo fotky jak vypada scala v modre energy na realnem svetle? uplne idealne v porovnani s modrou race. dikes
Září 20, 20195 r V 11. 9. 2019 na 17:49, jamescze napsal: cau, nemate nekdo fotky jak vypada scala v modre energy na realnem svetle? uplne idealne v porovnani s modrou race. dikes Hnusne. Sam predajca na slovensku mi povedal, ze ta farba je skareda a ani nebjedna, lebo ju nevie predat. Tiez som ju zvazoval z eko dovodov. Kym som nevidel fabku v tej farbe. Vsetky skrabance idu do bieleho podkladu.
Září 20, 20195 r Nesmysl, pokud se dá sunset, tmavá střecha a pěkný kola, nebál bych se toho. A ty škrábance jsou stejné všude. Všechny mají nějaký základ a všude poleze světlá barva
Září 20, 20195 r Čau, ja mám race, ale nedavno sem stál vedle energy a nevypadalo to spatne.byla bez zatmavenych oken, na plechacich a taky se mi libila.i sem si rikal ze by mi stacila kdyz sem si uvedomil kolik sem priplatil za race.takze myslim ze v pohode.
Září 20, 20195 r Zdravim, nekde jsem cetl, ze razeni padly pod volantem u automatu neni moc dobry pro spojku..?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.