Červen 10, 20205 r Vedel by niekto ,ktorá výbava má a ktorá nie, vpredu posuvnú lakťovú opierku? Dočítal som sa, že sú aj pevné, teda bez posuvu dopredu Hlavne ma zaujíma 125+.
Červen 11, 20205 r https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=6o2zKnnB6GA Nevím, zda-li to zde už není. Hezké porovnání Scaly se starším Rapidem. @Hejo Ve Style je výškově i podélně stavitelná, jistě to bude stejné s Ambition 125. Upraveno Červen 11, 20205 r od xtrack
Červen 11, 20205 r Žiadna z výbav (ambition,style,125jubileum,125+jubileum) nemá vyškovo nastaviteľnú prednú lakťovú opierku,čo je mimochodom veľká škoda. Neviem na webe nájsť tú recenziu na škodu Scala,ani neviem akú výbavu tam recenzovali, ale s určitosťou tam bolo uvedené ,že predná lakťová opierka sa nedá posunúť smerom dopredu k riadiacej páke.Len sa dá otvoriť a vo vnútri je spomínaný odkladací priestor. Mám objednanú od februára 1,5tsi, manuál ,125+jubileum,a pri predvádzacej jazde som si lakťovku akosi veľmi nevšímal,či sa teda posúva smerom dopredu alebo nie.
Červen 15, 20205 r Sranda je, ze kym si skoda z vonka drzi hranaty design a interier tiez je hranatejsi, zatial volanty sa zaokruhlili. Ten 1. sa i mne viac paci. 2.hy mi pripomina volant zo 105ky
Červen 15, 20205 r To dvouramínko ve mně, postiženém profesní deformací, vzbuzuje pocity, že někdo jen to spodní rameno odretušoval a lajdácky neodstranil napojení na věnec volantu. Interiér mi přijde beze změn - možná ta béžová je trochu jiná, ale tyhle fotorendery můžou dost kecat...
Červen 15, 20205 r před 3 hodinami, boonno napsal: Ten první vypadá fakt dobře A ten druhý ještě líp.
Červen 16, 20205 r Ten pozůstatek(hrb), po tom třetím ramínku (příčce) je tam taktéž na hovno. Aspoň za mě. Bije to do očí až hrůza, před 11 hodinami, Michal T. napsal: To dvouramínko ve mně, postiženém profesní deformací, vzbuzuje pocity, že někdo jen to spodní rameno odretušoval a lajdácky neodstranil napojení na věnec volantu. šetření nákladů na nepravém místě.
Červen 16, 20205 r otazka je, ci s tymi novymi volantmi uz bude i konecne tempomat na volante. ale ako pozeram 1. obrazok a dole vidim packu adaptivneho tempomatu, tak asi nie. mi to skor pride potom iba ako prechod na dalsi unifikovany typ volantu, aby to zjednotili z o4 a postupne stary vyhodili a mali jednotne naklady. osobne mi to ale pride take, ako keby zobrali volant z ineho typu auta a hodili to do scaly. jednoduchy interier a do toho volant z modernymi nadychmi
Červen 18, 20205 r Zdravím, jaké asistenty člověk musí ve Scale vypínat před každou jízdou a jaké stačí vypnout jednou a už tak zůstanou? Děkuji
Červen 18, 20205 r @vormen a @csabac ?? jasně že Scala má jen podélně stavitelnou loketku, až dnes jsem to zjistil? S tempomatem, pokud myslíš ACC, třeba pro mě je lepší řešení samostatné páčky pod volantem. Tlačítka na volantu máme v Arteonu a vždy se musím koukat, které mačkám. Je to ale subjektivní? Upraveno Červen 18, 20205 r od xtrack
Červen 18, 20205 r @Michal T.???? navíc jsem to zkoušel na cizí Scale ( style) naše je 1100km daleko? Upraveno Červen 18, 20205 r od xtrack
Červen 19, 20205 r Kde pro vás leží ta pomyslná finanční hranice / strop? Jakou cenovku pro Scalu považujete ještě za adekvátní? Upraveno Červen 19, 20205 r od 8ans8
Červen 19, 20205 r Zima není o estetice, ale o maximální bezpečnosti. 16tky na Scale zas tak hrozně nevypadají. Já mám na zimu dokonce 15tky (70kW) a vnitřně se s tím neperu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.