krysarr Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Kluci esli neni lepsi koupit ve sleve (treba od Cartechu) Milotec, kterej je od pohledu kvalitnejsi a pasuje a behem 10i minut je to na aute Nehlede na to, ze ma mnohem lip vyreseny dojezdy nahoru, zadny sup nahoru, ale pekne jemnej dojezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Teda newim jak je to u ostatních, ale když otevřu kapotu, tak jede rychle,a posledních tak 5cm na vzpěře dojíždí kráásně pomalu a žádný šup šup.Sem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 On Milotec slevil?Víš něco víc,na kolik? Mám tam INXX a ta jedna mě děsně vrže.Pomalu se stydím otevřít kapotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 On Milotec slevil?Víš něco víc,na kolik? Mám tam INXX a ta jedna mě děsně vrže.Pomalu se stydím otevřít kapotu. Uff, beru zpet, on naopak zdrazil, tak to pardon Ja je kupoval asi za 1600, ted koukam stojej bez klubovy slevy 1990, takze pod 1800 se asi clovek nedostane nikdy. Btw mezi nama, taky mi jedna malinko povrzavala, nic strasnyho, ale trosinku sem ji maznul vazelinkou a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 take jsem je maznul,ale spesl vazelinou,co odolava teplote.Jeste k tem inxum,montujte je tim uzkym dospodu,je to lepsi,kdyz otevirate kapotu,tak kdyz vystreli nahoru u konce se zbrzdi,to naopak nedela a trpi srouby a blatniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 On Milotec slevil?Víš něco víc,na kolik? Mám tam INXX a ta jedna mě děsně vrže.Pomalu se stydím otevřít kapotu. Uff, beru zpet, on naopak zdrazil, tak to pardon Ja je kupoval asi za 1600, ted koukam stojej bez klubovy slevy 1990, takze pod 1800 se asi clovek nedostane nikdy. Btw mezi nama, taky mi jedna malinko povrzavala, nic strasnyho, ale trosinku sem ji maznul vazelinkou a je klid. Tak to už je drsné za 2 malé vzpěry pod kapotu dát 2000,- To už je celkem zlodějina .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rinda Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Zdravím všechny, a prosím, zda někdo z vás mi může zjistit jaké přesné je typové označení (výrobní číslo) u plynových vzpěr od Milotecu. Mám možnost sehnat plynové vzpěry levněji než vMiloteku, ale potřebuji znát to výrobní číslo, kde jsou zřejmě uvedeny hodnoty jako tlak,zatížení,delka atd. Tak prosím zda někdo z Vás má tyto informace a může mi je poslát budu rád. Jinak snad ještě dva dotazy. 1:musím dávat na to víko ty výztuhy nebo stačí pouze samostatná montáž tzn. vytočit ty dva šrouby jeden na blatníku a druhý na víku motoru. 2: je třeba dát dvě vzpěry nebo stačí jedna? Chci to namontovat na Octavii 1.8 20v Rok výroby je 1997. Díky za odpovědi. Zdraví Richard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Zdravím všechny,a prosím, zda někdo z vás mi může zjistit jaké přesné je typové označení (výrobní číslo) u plynových vzpěr od Milotecu. Mám možnost sehnat plynové vzpěry levněji než vMiloteku, ale potřebuji znát to výrobní číslo, kde jsou zřejmě uvedeny hodnoty jako tlak,zatížení,delka atd. Tak prosím zda někdo z Vás má tyto informace a může mi je poslát budu rád. Jinak snad ještě dva dotazy. 1:musím dávat na to víko ty výztuhy nebo stačí pouze samostatná montáž tzn. vytočit ty dva šrouby jeden na blatníku a druhý na víku motoru. 2: je třeba dát dvě vzpěry nebo stačí jedna? Chci to namontovat na Octavii 1.8 20v Rok výroby je 1997. Díky za odpovědi. Zdraví Richard Sloučil jsem to s tímhle, protože nevidím důvod proč zakládat další téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Zdravim hosi,kdo je tady z moravy nejlepe Ostrava a ma ty vzpery kapoty a uz to delal?Ne ze bych byl uplne drevo,ale rad bych aby mi s tim pomohl nebo lepe udelal,samozrejme za nejaky uplatek! (zadarmo ani kure nehrabe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Nazdar, chcel by som sa opitat jak su dlhe tie vzpery ked su vysunute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drice Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Nazdar, chcel by som sa opitat jak su dlhe tie vzpery ked su vysunute koukni par stranek z5 je to tam okotovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Zdravím všechny,a prosím, zda někdo z vás mi může zjistit jaké přesné je typové označení (výrobní číslo) u plynových vzpěr od Milotecu. Mám možnost sehnat plynové vzpěry levněji než vMiloteku, ale potřebuji znát to výrobní číslo, kde jsou zřejmě uvedeny hodnoty jako tlak,zatížení,delka atd. Tak prosím zda někdo z Vás má tyto informace a může mi je poslát budu rád. Jinak snad ještě dva dotazy. 1:musím dávat na to víko ty výztuhy nebo stačí pouze samostatná montáž tzn. vytočit ty dva šrouby jeden na blatníku a druhý na víku motoru. 2: je třeba dát dvě vzpěry nebo stačí jedna? Chci to namontovat na Octavii 1.8 20v Rok výroby je 1997. Díky za odpovědi. Zdraví Richard Sice po delsi dobe,ale odpovim Ti.. K dotazu,ktere tu mas... 1:Pokud by byly MiloTec,tak staci vytocit jeden sroub v blatniku a drujeh v kapote,nasroubujes vzpery a je to..Kdyz budou INXX,tak to vyzaduje nakou tu upravku,jak se pise par stranek dal... 2:Jedna vzpera staci,teda aspon INXX to uplne v pohode udrzi a i zvedne,ale ja osobne bych to nedelal..Dal bych dve,protoze pokud by tam byla jedna,tak na ztlaceni ty vzpery pri zavirani bude vznikat paka na kapotu nestejnomerne na jedny strane a pak se kapota krouti do vrtule...Myslim,ze by ji to nedelalo moc dobre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Zdravím všechny,a prosím, zda někdo z vás mi může zjistit jaké přesné je typové označení (výrobní číslo) u plynových vzpěr od Milotecu. Mám možnost sehnat plynové vzpěry levněji než vMiloteku, ale potřebuji znát to výrobní číslo, kde jsou zřejmě uvedeny hodnoty jako tlak,zatížení,delka atd. Tak prosím zda někdo z Vás má tyto informace a může mi je poslát budu rád. Jinak snad ještě dva dotazy. 1:musím dávat na to víko ty výztuhy nebo stačí pouze samostatná montáž tzn. vytočit ty dva šrouby jeden na blatníku a druhý na víku motoru. 2: je třeba dát dvě vzpěry nebo stačí jedna? Chci to namontovat na Octavii 1.8 20v Rok výroby je 1997. Díky za odpovědi. Zdraví Richard Sice po delsi dobe,ale odpovim Ti.. K dotazu,ktere tu mas... 1:Pokud by byly MiloTec,tak staci vytocit jeden sroub v blatniku a drujeh v kapote,nasroubujes vzpery a je to..Kdyz budou INXX,tak to vyzaduje nakou tu upravku,jak se pise par stranek dal... 2:Jedna vzpera staci,teda aspon INXX to uplne v pohode udrzi a i zvedne,ale ja osobne bych to nedelal..Dal bych dve,protoze pokud by tam byla jedna,tak na ztlaceni ty vzpery pri zavirani bude vznikat paka na kapotu nestejnomerne na jedny strane a pak se kapota krouti do vrtule...Myslim,ze by ji to nedelalo moc dobre.. Hlavně při té jedné vzpěře se kroutí sroub v blatníku-vylamuje se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Zdravím všechny,a prosím, zda někdo z vás mi může zjistit jaké přesné je typové označení (výrobní číslo) u plynových vzpěr od Milotecu. Mám možnost sehnat plynové vzpěry levněji než vMiloteku, ale potřebuji znát to výrobní číslo, kde jsou zřejmě uvedeny hodnoty jako tlak,zatížení,delka atd. Tak prosím zda někdo z Vás má tyto informace a může mi je poslát budu rád. Jinak snad ještě dva dotazy. 1:musím dávat na to víko ty výztuhy nebo stačí pouze samostatná montáž tzn. vytočit ty dva šrouby jeden na blatníku a druhý na víku motoru. 2: je třeba dát dvě vzpěry nebo stačí jedna? Chci to namontovat na Octavii 1.8 20v Rok výroby je 1997. Díky za odpovědi. Zdraví Richard Sice po delsi dobe,ale odpovim Ti.. K dotazu,ktere tu mas... 1:Pokud by byly MiloTec,tak staci vytocit jeden sroub v blatniku a drujeh v kapote,nasroubujes vzpery a je to..Kdyz budou INXX,tak to vyzaduje nakou tu upravku,jak se pise par stranek dal... 2:Jedna vzpera staci,teda aspon INXX to uplne v pohode udrzi a i zvedne,ale ja osobne bych to nedelal..Dal bych dve,protoze pokud by tam byla jedna,tak na ztlaceni ty vzpery pri zavirani bude vznikat paka na kapotu nestejnomerne na jedny strane a pak se kapota krouti do vrtule...Myslim,ze by ji to nedelalo moc dobre.. Hlavně při té jedné vzpěře se kroutí sroub v blatníku-vylamuje se Přesně tak. I při těch dvou vzpěrách a velké podložce se mi to trošku zkroutilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rinda Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Zdravím všechny,a prosím, zda někdo z vás mi může zjistit jaké přesné je typové označení (výrobní číslo) u plynových vzpěr od Milotecu. Mám možnost sehnat plynové vzpěry levněji než vMiloteku, ale potřebuji znát to výrobní číslo, kde jsou zřejmě uvedeny hodnoty jako tlak,zatížení,delka atd. Tak prosím zda někdo z Vás má tyto informace a může mi je poslát budu rád. Jinak snad ještě dva dotazy. 1:musím dávat na to víko ty výztuhy nebo stačí pouze samostatná montáž tzn. vytočit ty dva šrouby jeden na blatníku a druhý na víku motoru. 2: je třeba dát dvě vzpěry nebo stačí jedna? Chci to namontovat na Octavii 1.8 20v Rok výroby je 1997. Díky za odpovědi. Zdraví Richard Sice po delsi dobe,ale odpovim Ti.. K dotazu,ktere tu mas... 1:Pokud by byly MiloTec,tak staci vytocit jeden sroub v blatniku a drujeh v kapote,nasroubujes vzpery a je to..Kdyz budou INXX,tak to vyzaduje nakou tu upravku,jak se pise par stranek dal... 2:Jedna vzpera staci,teda aspon INXX to uplne v pohode udrzi a i zvedne,ale ja osobne bych to nedelal..Dal bych dve,protoze pokud by tam byla jedna,tak na ztlaceni ty vzpery pri zavirani bude vznikat paka na kapotu nestejnomerne na jedny strane a pak se kapota krouti do vrtule...Myslim,ze by ji to nedelalo moc dobre.. Hlavně při té jedné vzpěře se kroutí sroub v blatníku-vylamuje se Přesně tak. I při těch dvou vzpěrách a velké podložce se mi to trošku zkroutilo. Ahoj KaJe tak tě po delší době zdravím,a samozřejměděkuji za odpověď. Dám tam tedy dva kusy od toho Miloteku.Zkusím zjistit ceny, tady u nás v Brně to prodává fa. DM doplňky.Vedou i sortiment Miloteku.Jinak musím nechat přezout auto na zimu, doplnit tekutiny a také se musím podívat na baterku.Začíná přituhovat tak bych nerad řešil problém se startem atd. Tak se zatím měj fajn a ještě jednou díky za písmo. Zdraví Richard Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Zdravím všechny,a prosím, zda někdo z vás mi může zjistit jaké přesné je typové označení (výrobní číslo) u plynových vzpěr od Milotecu. Mám možnost sehnat plynové vzpěry levněji než vMiloteku, ale potřebuji znát to výrobní číslo, kde jsou zřejmě uvedeny hodnoty jako tlak,zatížení,delka atd. Tak prosím zda někdo z Vás má tyto informace a může mi je poslát budu rád. Jinak snad ještě dva dotazy. 1:musím dávat na to víko ty výztuhy nebo stačí pouze samostatná montáž tzn. vytočit ty dva šrouby jeden na blatníku a druhý na víku motoru. 2: je třeba dát dvě vzpěry nebo stačí jedna? Chci to namontovat na Octavii 1.8 20v Rok výroby je 1997. Díky za odpovědi. Zdraví Richard Sice po delsi dobe,ale odpovim Ti.. K dotazu,ktere tu mas... 1:Pokud by byly MiloTec,tak staci vytocit jeden sroub v blatniku a drujeh v kapote,nasroubujes vzpery a je to..Kdyz budou INXX,tak to vyzaduje nakou tu upravku,jak se pise par stranek dal... 2:Jedna vzpera staci,teda aspon INXX to uplne v pohode udrzi a i zvedne,ale ja osobne bych to nedelal..Dal bych dve,protoze pokud by tam byla jedna,tak na ztlaceni ty vzpery pri zavirani bude vznikat paka na kapotu nestejnomerne na jedny strane a pak se kapota krouti do vrtule...Myslim,ze by ji to nedelalo moc dobre.. Hlavně při té jedné vzpěře se kroutí sroub v blatníku-vylamuje se Přesně tak. I při těch dvou vzpěrách a velké podložce se mi to trošku zkroutilo. Jo,to je sice taky pravda,ale to vyhnuti je minimalni..navic jsou v baleni INXXu nahradni kloubky a i kdyby to prdlo,coz si fakt nemyslim,tak to takova darda neni,aby to cloveka zrujnovalo... Mam je na aute pres pul roku cca a naprosta spokojenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Mám je taky už nějaký ten pátek a ohlo se to jak píšeš jen trošku a to hned ze začátku, asi při prvních třech zavřeních. Od té doby je to stejné. Ale jsou prostě úžasné, to pohodlí při otevírání kapoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 nazdárek pánové tak už taky patřím k těm štastlivcům co zakoupily vzpěry kapoty od MILOTECU sice ta cena 1990kč je darda ,ale co bych neudělal pro svého mazla zítra to jdu namontovat tak jsem zvědavej měl jsem na výběr ešte od jiného výrobce ,ale ty se musely upravovat takže to vyhrál milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shroubekk Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 (editace) To je teda pěkná suma peněz. Editováno: 31. leden 2008, autor: Shroubekk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shroubekk Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Já patřím jako většina co maj INXX (cena na aukru 490kc + postovné). Už jsou na cestě domu a doufám,že montáž bude v poho poté co jsem se tu dočetl co a jak. Thanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto120lr Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 caute, neviete mi prosim vas povedat mieri ale zadnych vzper na combika ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak jsem nasel tema o plynovym zperach jinak mam taky asi po nich,ale co vim, tak se daji po netu sehnat tri druhy - za 800kc - to budu asi origos, pak polske cca 250kc a dokonce aj turecke za 180kc. toz nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak jsem nasel tema o plynovym zperach jinak mam taky asi po nich,ale co vim, tak se daji po netu sehnat tri druhy - za 800kc - to budu asi origos, pak polske cca 250kc a dokonce aj turecke za 180kc. toz nevim ty ale asi myslis vzpery patych dveri ne ? tady je tema o jinych vzperach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 ty ale asi myslis vzpery patych dveri ne ? tady je tema o jinych vzperach kurnik,mas recht,mno nic,jdu se zahrabat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 a co tyhle: http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2993 jen nevím, jestli to jsou nějaký universály nebo spec. na Octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.