Miho3 Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 před 4 hodinami, PeWe napsal: @Zbyneek Studený a jaké číslo softwaru máš ? minulý týden jsem přebíral auto a já mám 0461 . @Miho3 tak já mám WLAN pro smartlink+ součástí paketu connectivity a také nevidím wifi na mobilu . Jak jsem psal dal jsem to do tovarniho nastaveni a wifi sem rozbehnul uz ji vidim na mobilu (samsung A5 2017) a dokazu se i prihlasit ale ale zrcadleni telefonu se mi nepodarilo. Mam jeste jeden telefon vodafone a ten wifi vubec nevidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Tak doplním info provedeno tovární nastavení pro systém a telefon a BT . Přesto Huawei P10 lite , wifi vozu nevidí. V práci kolegy Samsung neznamá verze taky ne. Vytáhl jsem ze skříně a zprovoznil moji starou Xperii V a wifi je vidět a lze se připojit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otakar1 Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Nazdarek chlapy mam stejny problem mam scalu zplatil jsem za bezdrat nabijeni a smarlink+ Najdu wifi pripojim se ale nesputim careplay funguje my to jenom pres kabel iphon mam v listu kompatibility a stejne my to nespoji s careplay dnes 15.8 prehrany soft a stejne nic nevym treba delam neco spatne ale podle navodu se proste pres wlan s careplay nespojim nema nekdo nejaky tip co delam spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otakar1 Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 V 28. 6. 2019 na 7:09, Michal Tvrdík napsal: @C4RT3P Tak Apple bezdrátově jede i na Boleru, viz. toto video. Jsem na tom stejne taky my to nefacha ale ani servis si nevy zatim pouze odesilaji info o nefunkcnosti do boleslavy a cekaj na odezvu my bylo dnes zdeleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 A je splněno toto?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
béďo Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 netusite ci je mozne dodatocne dokupit (aktivovat) "Bezdrôtový SmartLink+" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Včera v autosalonu, když jsem testoval Mirrorlink na svém A3 a po marných pokusech po USB jsem si postěžoval, že škoda že to moje nové auto nebude mít WiFi Smartlink, že by toto odpadlo, mě prodejce ubezpečil, že ano odpadlo, ale protože to taky vůbec nejde ... ptal jsem se ho proč to prodávate, když je to nefunkční a on jen krčil rameny a že prý někomu to již fungovalo a že určitě to vývojáři napraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 20. Září 2019 Sdílet Vloženo 20. Září 2019 Co s tím prodejce nadělá? Jinak občas prý pomáhá zkusit jiný kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seal Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 V 15. 7. 2019 na 13:41, C4RT3P napsal: Zkoušel jsem a pořád nic, musím si ještě pořádně načíst manuál, možná furt něco dělám blbě :D No, mám stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 V 20. 9. 2019 na 6:48, Klfree napsal: Včera v autosalonu, když jsem testoval Mirrorlink na svém A3 a po marných pokusech po USB jsem si postěžoval, že škoda že to moje nové auto nebude mít WiFi Smartlink, že by toto odpadlo, mě prodejce ubezpečil, že ano odpadlo, ale protože to taky vůbec nejde ... ptal jsem se ho proč to prodávate, když je to nefunkční a on jen krčil rameny a že prý někomu to již fungovalo a že určitě to vývojáři napraví prý nekomu to uz fungovalo :D super hlaska.... pry nekdo videl i yetiho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 K čemu je u Bolera ten WLAN, když k němu připojím telefon, tak mi telefon napíše ze wifi sice má, ale že na něm není připojení k internetu. Scalu mám ve Stylu s Bolerem a službou Škoda Connect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 A internet boleru poskytuješ?(Usb stick, nebo sdílení dat s mobilem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 před 1 minutou, Milda.J napsal: A internet boleru poskytuješ? (Usb stick, nebo sdílení dat s mobilem) No Bolero neumí přijímat WIFI z telefonu ono ti udělá WLAN pro telefon. Když se ale připojím telefonem na WIFI auta, tak to v telefonu u daného připojení píše že jsem připojen k síti, ale že síť nemá internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Ááá v tom bude chyba.Pokud chceš data pro Bolero musíš mu je poskytnout buď nasdílením dat usb kabelem z mobilu, nebo využít https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/lte-carstickpro-000051409fx Ta položka kterou využíváš ty, slouží k sdílení dat s posádkou (internet pro hodné děti:-) ) ... ale nejdřív musíš mít co sdílet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Právě že Scala používá esim takže to co máš v tom odkaze není pro Scalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Tak to je chyba u mě. Scaly jsem si nevšiml. (Tapatalk mi skrývá kommpletní názvy temat)U Scaly to vypadá, že to wlan může sloužit asi jen pro užívání AA, Mirrorlink, Carplay...omlouvám se za zavedení na špatnou cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 Já už také nevím, co mám více udělat, abych spojil mobil resp. AA s infotaimentem Bolero bezdrátově.. Pořídil jsem si Samsung S10, dle Googlu patří mezi ty, které to umí.. AA mně napíše, že wi-fi vidí.. (Samozřejmě povolené ve vývojářském režimu) V mobilu v historii připojených sítí mám síť My_Skoda, tak jak je nazvaná v oddílu WLAN... Ale když kliknu na připojit AndroidAuto, tak po chvíli vyběhne, že spojení selhalo... Ten Samsung má možnost i MirrorLink - přes kabel. Stáhlo si to při připojení nějaké aktualizované ovladače, ale pak to stejně napíše, že se nelze připojit.. Jinak - přes kabel - jde AA naprosto bez problémů. tedˇ ve verzi 4.9.... Fakt jsem z toho už na nervy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 @Mirdako - zkus vypnout a zapnout telefon. Mně tu hlášku telefon (sice Apple) taky po navázání psal, ale po zap/vyp to už šlape furt bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Povedlo se tedy nekomu rozchodit Android Auto bezdratove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 (editace) @Franta Novak jo mě , jedu na Samsungu S10e jak jsem psal v tématu Android Auto , ted samozrejme na nejnovější verzi .. Editováno: 1. leden 2020, autor: PeWe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Mě ano, ale je to k ničemu. Jelikož wifi auta se hlásí že nemá přístup k internetu a také se to často odpojuje s tím že Scala napíše že signál wifi není kvalitní. Jak to funguje těm co jim to jde bezdrátově ? Jste online tzn. že máte waze nebo mapy online a chodí vám třeba zprávy z messengru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 před 23 hodinami, Michal Tvrdík napsal: @Mirdako - zkus vypnout a zapnout telefon. Mně tu hlášku telefon (sice Apple) taky po navázání psal, ale po zap/vyp to už šlape furt bez problémů. Děkuji za tip, ale nepomohlo to.. Pouze mně podařilo zprovoznit Mirrorlink, což před tím také nešlo... Ale samozřejmě přes kabel. Tím pádem jde i Sygic, ale to není, co bych chtěl. WLAN nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 před 2 hodinami, PeWe napsal: @Franta Novak jo mě , jedu na Samsungu S10e jak jsem psal v tématu Android Auto , ted samozrejme na nejnovější verzi .. Já jsem ten odkaz viděl, mám to nastavené stejně, teď mám tedy verzi AA 4.9 a nepřipojí se to... Prostě neustále - Spojení selhalo... Restartoval jsem mobil, restartoval jsem Bolero a nic.. Tak fakt nevím. Ještě zkusím AA úplně odinstalovat a nainstalovat znova... Ještě se zeptám - v těch obrázcích to není viděl, ale v nastavení AA je hned nahoře : omezit WiFi a je to defaultně přepnuté do polohy Ano. Je toto v pořádku? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 před 1 hodinou, Lu82 napsal: Mě ano, ale je to k ničemu. Jelikož wifi auta se hlásí že nemá přístup k internetu a také se to často odpojuje s tím že Scala napíše že signál wifi není kvalitní. Jak to funguje těm co jim to jde bezdrátově ? Jste online tzn. že máte waze nebo mapy online a chodí vám třeba zprávy z messengru ? Já si tedy nejsem jistý, že Waze bude bude fungovat na wifi z auta. Aby Waze šlapalo, tak je potřeba mít zapnuté data v mobilu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 před 1 minutou, Mirdako napsal: Já si tedy nejsem jistý, že Waze bude bude fungovat na wifi z auta. Aby Waze šlapalo, tak je potřeba mít zapnuté data v mobilu... No to ale přeci nelze pokud jedeš na wifi z auta aby ti v telefonu běželi i data z mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.