Publikováno Srpen 22, 20196 r Pomoze mi niekto s oznamom na obrazovke po pripojni telefonu k infotaimentu pred navstevou servisneho centra? Je to odskusane s viacerymi mobilmi. Verzia Android Auto je posledna, OS Android 9. Ako sa da "vodoznak" na obrazovke odstranit? Viz foto:
Srpen 22, 20196 r Obávám se, že to to nebude chyba na straně AA, ale spíše na straně infotainmentu. Zkoušel jsem to googlit, ale bezvýsledně. To bude chtít servis. U mně AA na Android 9 bez problémů. Upraveno Srpen 22, 20196 r od tomas.zmuda
Září 24, 20195 r Autor Takze aktualizacia firmware na verziu softveru 0461 problem vyriesila. Viz. obr.:
Září 24, 20195 r před 4 hodinami, kuyonmodel napsal: Takze aktualizacia firmware na verziu softveru 0461 problem vyriesila. Viz. obr.: Bol si v servise, ci si to dokazal stiahnut sam?
Září 24, 20195 r před 26 minutami, kuyonmodel napsal: Aktualizacia prebehla v servise. Nepytal si sa ci sa neda aktualizovat aj v domacich podmienkach? Platil si nieco za aktualizaciu?
Září 25, 20195 r Trochu se divím proč rovnou neaktualizovali na nejnovější dostupný SW 0463, ale budiž :-). V domácích podmínkách jedině, že by ti někdo v servisu SW stáhl a dal na flashce. Ale proč by to dělali, že ano :-).
Září 25, 20195 r @RÁFEK Proč je tedy na updateportálu Škody toto: Aktualizovat SW pouze v servisu mi v dneší době přijde jako zvěrstvo. Z domova aktualizuju telefon, SW na PC a rád bych i to auto. Ušetří to čas všem :)
Září 25, 20195 r Prakticky jen k aktualizaci map pro navigaci (Amundsen, Columbus) a loga rádií. Taková má osobní zkušenost. Aktualizace SW řídících jednotek ve voze je pro servis práce. Ještě to není jako aktualizace ve Windows :-).
Září 25, 20195 r Skoda asi zaspala tym aktualizovanim dobu. To aby som chodil do servisu po info aka je aktualna veria?
Září 25, 20195 r To určitě ne. Mám problém s nějakou funkčností, jedu navštívit servis. Nemám problém, spokojeně jezdím a neřeším aktualizace. Jinak tyto updaty se také provádí při pravidelné návštěvě servisu, kdy ti prověří zda náhodou nepotřebuje nějaká jednotka v tvém voze aktualizovat. Alespoň taková je teorie, praxi máme každý se svým servisem jinou :-). Zkrátka není potřeba se honit za nutně nejnovější verzí SW když vše funguje.
Září 25, 20195 r V tom mas pravdu. Tu to zial nefungovalo. Snad uz teraz to bude ok. Jedna drobnost mj prekaze v nastaveni. Davam si vypnut display po 10s. Hlavne v noci aby mi tam zbytocne nesvietil ani minimalne. No po kazdom starte to treba dat nanovo, nezapamata si to. Ale zase kazdemu sedi nieco ine.
Září 30, 20195 r Chlapi, ide Vam v android auto watsup, sms? Teda mate ich na ploche, ak sa pripojite? Lebo som videl na nete, ze to tam mali, no mne sa to nezobrazuje.
Říjen 1, 20195 r @csabac Na ploše je nevidím (asi z důvodu bezpečnosti, abych si nemohl číst zprávy za jízdy), ale notifikace včera hlasového přehrání zprávy fungují. Jen mi vždy říká, že odpovím stisknutí hlasového tlačítka a vyslovením "Odpovědět", ale když to zkusím, tak mi řekne, že neví co myslím slovem Odpovědět. ;-)
Říjen 1, 20195 r Ok. Dakujem :) ja som skusal google maps hlasove povely a tam to slapalo a pisalo vyslovene slova spravne. Fakt ma prekvapilo.
Říjen 1, 20195 r Ano, když i ve waze diktuji adresu nebo místo, tak většinou na první pokus. Ale třeba, když chci někomu zavolat, tak u některých lidí prostě neví co má dělat. Řeknu: Zavolat Marie Dvořáková, AA mi odpoví: "Nevím, jak vám mohu pomoci s příkazem zavolat Marie Dvořáková". Ale pak řeknu: Zavolat Zdeněk Dvořák a okamžitě volá. Záhada :-)
Říjen 1, 20195 r JJ souhlas. AA je vazne vtipne. Kdyz reknu adresu. tak to zacne svym oblibenym Nevim jak vam mohu pomoci, nacez nasledne spusti vyhledavani v mape a nalezne. Navigovat + adresa je na tom stejne mam pocit.
Říjen 1, 20195 r Men to islo nahodou pekne. Zeby ta aktualizacia softwaru. Skusal som i blbosti typu ty kokos a krasne to tam napisalo a ponuklo dake kokos bary ci co :D
Říjen 1, 20195 r Nezkoušel, řídím se dle ofiko nápovědy zde: https://support.google.com/websearch/answer/2940021?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=cs Ale je pravda, že v zde v ukázkách jsou jména vyskloňovaná, tedy možná, že kdybych řekl Zavolat Marii Dvořákovou, že by to vzalo.. zkusím. ;-)
Říjen 3, 20195 r Pokud má někdo prémiový telefon od Samsungu S8 nebo NOTE 8 telefony a vyšší řady viz. ODKAZ , může vyzkoušet bezdrátové AA již nyní i na verzi 4.6 . Povedlo se mi to zprovoznit na Samsung S10e . Do verze vývojáře se dostanete - v nastavení AA cca 10x kliknout na verzi AA (4.6.593324) . potvrdíte OK . viz VIDEO Kliknete na Nastaveni pro vývojáře a tam zaškrtnete Přidat do nastaveni bezdrátovou projekci , vypnout zapnout aby se objevilo v nastavení. ( u mě jsem preventivně smazal v aplikaci AA pamět a data ) Upraveno Říjen 3, 20195 r od PeWe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.