Martab Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 V 11. 10. 2022 na 13:15, petulko napsal: No ale AA nieje na GP sťahuje automaticky aj z iných stránok? Od Androidu 10 je AA součástí systému, pokud instaluješ z jiných zdrojů, nejspíše máš starší verzi systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 Mám Android 11 a AA je už súčasť systému. Len neviem či si ju aktualizovať sám alebo sa bude aktualizovať sama. Zatiaľ sa sama neaktualizuje aspoň podľa verzie čo je dostupná. Všetko možné sa okolo aktualizuje ale AA nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 pro A12 verze sedi s tou posledni, co tam je. mozna je to tim, ze nemas posledni system. predpokladam, ze mas tedy asi posledni verzi AA dostupnou pro A11 ... ale znalejsi to mozna upresni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2022 Aktualizace probíhají ve vlnách, klidně s několikatýdenním zpožděním. Mně proběhne zpravidla 1-2 týdny po vydání. Mám A12, na začátku tohoto týdne jsem dostal verzi 8.1.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 Nevíte, jak je to s bezdrátovým android auto u nově objednaných vozů? Příplatková položka odpadla a zmínku o bezdrátovém jsem našel jen u navi paketu. Už tedy není možné mít bezdrátový AA u Bolera? A je někde napsáno jaké jsou rozdíly u Škoda connect S/M/L? A poslední dotaz... Je možné ještě nějak docílit ovládání AA v českém jazyce u Androidu 13? Dříve jsem jen neaktualizoval aplikace Google, ale ta s 13 už je zřejmě aktualizovaná a dají dávat příkazy jen v angličtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 U androidu jde český jazyk docílit jen když není mobil přihlášen na účet google. Pak se nastaví a funguje čeština. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartom Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Když mi přijde zpráva dá mi na výběr "přečíst nahlas" když na ni kliknu nic se neděje? jen je rádio par vteřin ticho. mužete poradit? (Android auto spojeno kabelem Scala Bolero) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Mně se lámanou anglickou češtinou snaží zprávu přečíst - není o co stát... Nicméně: v mobilu je asistent Google aktivní!? Není zakázaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Neviem, v čom to bude.... ale mne minulý týždeň už s novou verziou AA 8.7 čítalo správy peknou slovenčinou. A po dočítaní sa ma v angličtine opýta, či chcem odpovedať.. :D Ale mám pocit, že aj v predchádzajúcich verziách to občas čítalo slovensky a občas lámanou angličtinou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Dlouhodobě to čte někdy anglicky, někdy česky někdy slovensky :D Nicméně pokud to zeslabí rádio, potom by jsem odhadoval ze je někde tlumené audio. Co se děje když v průběhu “čtení” zesiluješ infotaiment? A mimochodem v nastavení AA lze povolit zobrazení první řádky textu v notifikaci na LCD auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 (editace) No mě nejvíce štve, že nejde dobře použít hlasový asistent. Stačí jen nastavit destinaci nebo vytočit kontakt. Mi by ani nevadilo, že bych na to musel mluvit anglicky. Problém je spíš, že to nezvládá české názvy. Kontakt prostě nikdy nenajde. To jako v roce 2023 mi přijde jako velká ostuda googlu. Editováno: 27. Únor 2023, autor: boonno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Neviete preco pri spojeni mobilu s autom cez kabel a spusteni navigácie Google map miesto hlasu sa ozve len gonk? Potom keď zapnem data a spustim navigáciu tak už je hlas ok vypnem data a už je ok hlas stále. Ale ak by som nezapol data tak hlas nebude. V navigácii mám nastavené hlas všetko ok . Navigácia mapy mi idú od začiatku dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuyonmodel Vloženo 23. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 (editace) Ako tak pozeram je k dispozicii nova verzia software 742, ma niekto viac informacii o zmenach? Je mozne ze vela problemov by novy softver mohol poriesit. Editováno: 23. Únor 2023, autor: kuyonmodel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli náhodou někdo z vás rozchodil AA bezdrátově nebo kabelem s telefonem Huawei P30 PRO? V Octavii mi fungovalo vše bez problémů kabelem ale nové auto (tiguan 2022) jako by mělo problém s tím, že se jedná o Huawei, protože třeba ukousnuté jabko se připojí bez problémů. Setkal se někdo s něčím podobným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 (editace) takze nejede ani pres kabel? jaka verze androidu? jinak tady je skoda forum, ne vw a navic Scala :) Editováno: 3. Březen 2023, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Neviem, ci to je normalne ale ak prepojm mobil s autom kablom na navigaciu tak mi nejdu prehrat pesnicky . Je to OK ? Aky prehravac na hudbu mate aby sa zobrazil po pripojeni cez snuru? Nainstalovany v mobile tak ten sa mi nezobrazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Mám telefon Sony, aplikaci od Sony - Hudba a žádný problém. Kontroloval jste hlasitost na telefonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Áno kontroloval. Bezkablove pripojenie hudba ide v pohode akonáhle pripojím kablom nábehnu mi navigácia, kontakty a kdeco len nie hudba. Mal som aj apku Spotify ale po nainstalovani nejakej 😁 verzie sa mi v AA uz nezobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan D Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Zdravím, viem že sa to už niekde riešilo ale neviem to nájisť. Mám Scalu 1.0 Active so základným rádiom SWING. Toto radio obsahuje všetok potrebný HARDWARE pre zrkadlenie telefónu / android auto. Lenže mne aplikáciu nespustí , iba napíše že služba nieje spustená a mám sa obrátiť na predajcu. Tam som bol a odpoveď je že sa to už nedá doinštalovať , iba pri výrobe sa to inštaluje. Pri tom som niekde čítal že sa to dá a aj to v service vedli dodatočne nahrať. Nevie mi niekto poradiť ako na to ? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan D Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Tam som to už hľadam ale tam riešenie nenájdem. Niekde som som čítal že to chlapíkovy nahráli v škodovke. Mne povedali pred 3 rokmi že to bude k dispozícii do roka. Samozrejme sa nič neudialo a stále v škodovke tvrdia že to ešte nieje k dispozícii. Mne ide o to že ak to v inom Škoda Servise vedia spraviť , tak ako môžu mne povedať že to momentálne nieje možné ? Ako serie ma to keď autorádio má potrebný hardvér ale "narokom" nieje nainštalovaný softvér. Doslova vydieranie aby si človek kúpil vyžšiu výbavu. Ja som takúto možnosť nemal nakoľko som kupoval "skladovku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 Co mám oficiální vyjádření přes rok je, že Možná to někdy půjde. Taky mě to štve, řešení v nedohlednu, mobil s navigací před řadící pákou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Poslední dobou mně občas blbnou Google mapy a dále někdy přestane displej reagovat na dotyk, takže android auto tak celkově, asi to bude telefonem, má jen 4GB RAM a procesor nic moc. Každopádně jsem začal hledat alternativní navigaci, i placenou, zkoušel jsem Mapy CZ, Waze, Tom Tom a u všech mě zarazilo, že není možné zadávání adresy pomocí klávesnice jako to mají Google mapy, předpokládám, že je to to omezení ze strany Googlu, ještě jsem nezkoušel Sygic, ale čekám, že výsledek bude stejný. Asi teda žádná alternativa s klávesnicí momentálně nebude že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Jak to myslíš? Používám Waze a mohu normálně na LCD zadávat adresu cíle ( zobrazí se klavesnice na LCD, nebo lze psát na mobilu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 Môže tam byť obmedzenie na zadávanie počas jazdy. Keď stojíš., určite ide zadávať v každej appke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.