Joppien Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Ne? A kde to, prosím, přesně je? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek959 Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Ahoj mám problém svítí mi zpátečka i když odpojím čidlo na převodovce a svítí mi u toho levá přední parkovačka i když není zapnutá a žere mi to baterku nevíte někdo co s tím mám dělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyCZE Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Díky za toto téma, ušetřili jste mi spoustu nervů. Po výměně silentbloku převodovky ho zapomněli připojit zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romaxik Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Zdravím všechny. Kudy je nejlepší přístup ke spínač zpátečky na O2 2008 1.9.TDi? Ze spodu nebo někudy vrchem? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 vrchom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romaxik Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 vrchem? Vždyť ten spínač není ani vidět. Musí se něco sundat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifi Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Zdravím. Musí se vypustit olej z převodovky při výměně čidla zpátečky ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romaxik Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Nemusí, nic jsem nevypouštěl. Je tam dané ale na nějaké lepidlo, tak to nešlo moc povolit a přístup nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifi Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Budu muset něco odstrojit abych se dostal na čidlo ? Auto ještě nemám u sebe tak se nemůžu podívat. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romaxik Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Myslím, že jsem sundával jen vzduchový filtr. Baterku určitě ne. Ale já měl nakonec čidlo OK. Chyba byla v přehnilých drátech v prostoru za levým světlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifi Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Ok, děkuji. Nakonec to bylo vadným spínačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.petr Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 Zdravým mám ten samý problém ale u automatické převodovky kabeláž a pojistky žárovka též v pořádku a nevym jestli má spínač a kde děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.