Celestis Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 Dneska jsem chtěl sklopit vnější zrcátka, aby mi ji nikdo neurval. Když jsem se snažil zatlačit na zrcátko tak i při větší síle nešlo sklopit. Nechtěl jsem na to zbytečně tlačit abych něco nezničil. Doma jsem koukal do návodu a tam je napsáno, že je potřeba jen zatlačit (jak pro sklopení tak i pro vyklopení). Tak se chci zeptat, jestli s tím má už někdo z vás zkušenosti a jestli je opravdu potřeba velká síla. Auto je úplně nové. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 2. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 Sklápím normálně rukou, když kolem auta procházím v garáži. Jde to bez nějaké brutální síly, ale určitý odpor tam samozřejmě být musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Mi přijde, že ten odpor je dost velký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Aspoň nám je nesklopí vzduch od protijedoucího kamiónu. Je to tak, opravdu to jde ztuha. Sestřenka s přítelem si loni koupili rapida LB a tvrdila mě, že nemají sklápěcí venkovní zrcátka a četla to prý i v návodu. Se slovy, jdu je sklopit a stejně chcete rapida prodat, jsem se vydal k rapidovi. Sestřenka byla bledá, já podělanej jestli mi to zůstane v ruce za ty frajeřinky ale couvnout už nešlo. Sklopit samozřejmě šly ale s velkým odporem. Při sklápění se je snažím i přizvednout a řekl bych, že to jde lépe. U toho mého už tam není tak velký odpor jak u funglovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Také mám vždy pocit, že ho spíš utrhnu než sklopím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celestis Vloženo 4. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Tak to jsem rád, že tento problém nemám jen já :). Myslíte, že častým sklápěním zrcátka (1 týdně) ho můžu nějak poškodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Neboj nic nepoškodíš, já musím taky dost víc přitlačit oproti F1 i O1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Já sklápím prakticky denně a nikdy se nic nepoškodilo a co se má pokazit, se pokazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.