Dixik2 Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 Ceník: fabia-pj3-cenik.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 tak jsem skromný a de facto by mi stačilo 1,0MPi 59kW (důvod jasný ) 329 900 + Akční paket Ambition plus 10 000,- a byl bych spokojený ... ikdyž bych raději počkal na combi , ovšem nevím zda za 2 roky budou ještě nabízet MPi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 Nějak přemýšlím, co vlastně ten Style přináší navíc, Style Plus je vyloženě nutnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 Dotaz k prodloužené záruce 5 let / 100.000 km. Co s tím vyvádějí? Nově v konfigurátoru rozdělené do 2 položek - Záruka za 6K, Mobilita za 8K. Jenže záruku nelze koupit bez mobility, takže celková cena je pak nějakých 14K, což je na Fabii docela balík, hlavně když to porovnám třeba s OIV za 11 200,-, kde to je ještě postaru dohromady. Ona teda se ta změna teda netýká pouze Fabie, krom Superbu a Octavie to je u všech modelů co jsem koukal. Tímhle rozdělením musím říct, že prodloužené záruky šli cenově pořádně nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 Kde jsou ty časy, že záruka na 5let tisíc korun a pak 2. Zřejmě reklamace součastných modelů jim pěkně snižují celkový zisk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuolematon Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 Vi ze prvni roky vyroby budou narocne tak se chteji zbavit zaruky co nejdrive, potom to zas daji normalneji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 Zdroj této informace je jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 (editace) Záruky šly nahoru plošně. Ale v Mobilitě je stále 5 let a 100 tkm, připlácí se k ní pouze za prodloužení o 50 tkm. @MartabStyle dává smysl pokud chceš litá kola nebo zadní senzory, což jsou drahé položky, a když si tam chceš naházet výbavu, kterou bys jinak mít nemohl. Ale já bych spíš šel do Ambition. Editováno: 5. Červen 2021, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 Také bych vzal určitě Ambition. Full Led, auto ac to stejně nemá a ty chrom.ptákoviny jsou jen pro zlost. Na té kapličce ta ozdoba se bude pěkně odrážet. Chci auto na ježdění ne se chlubit takže bych volil 70kW+Plus+šedá met.+TZ+senzor světla+zadní repro a záruka s 5% slevou 390t.Kč to by se dalo. Jen by mě mrzel ten levný interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 @Twisted Pravé ze krom té možnosti připlatit si za asistenty tam toho moc není, aspoň ta autoAC kdyby tam byla a vyšší verze světel… Nicméně pro mne je to už stejně cenově mimo, trojka ještě par let poslouží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 před 19 hodinami, Martab napsal: Nějak přemýšlím, co vlastně ten Style přináší navíc, Style Plus je vyloženě nutnost... za mě je Ambition nepoužitelný kvůli absenci příplatku za normální volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 Co myslíš normální volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 @Bikes jo, ale samotný Style je nic moc, až v Plus začíná trochu dávat smysl… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 Myslel tříramýnko, to umí jen Style nebo pak samodomo výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 @Malta jak píše @Jan R. klasický tříramenný volant 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 před 28 minutami, Martab napsal: @Bikes jo, ale samotný Style je nic moc, až v Plus začíná trochu dávat smysl… Co jsem si zkoušel udělat konfiguraci, tak mě by Style stačil. Jen bych si dokoupil volant, USB u zrcátka a rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 každý holt méme jiné priority, takže někomu vyhovuje a někomu zase ne...u mě taky Ambition nepřipadá v úvahu, protože bych zase chtěl vyhřívaný volant a čelní sklo,které je zase jen ve style..ale ta výsledná cena už je u mě na Fabii prostě neakceptovatelná, takže holt asi jako @Martab..bude sloužit současná a uvidíme třeba za 2 roky,až se objeví nějaké zánovní lehce jeté,jak na tom budou cenově, protože zaplatit cenu novou je prostě pro mě neakceptovatelné, protože dneska koupím za 400K novou a když ji půjdu zítra prodat, dostano o 50K méně :-) takže holt každého volba :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 Zabuda sa na jednu dolezitu vec - F4 vo vnutri hodne narastla. Ma rozvor naprav ako O2. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 Kdyby rozhodovala velikost a chtěl větší auto, tak si koupím větší auto, velikost FIII HB je ok, pro dva je v přejdu místa dost a zadní jako nouzová na kratší vzdálenosti nebo pro děti jsou OK. Takže ano, 4ka je větší, otázkou je, zda je to nutné plus. Cena je vyšší a třeba Polo ve Style kde už je v základu autoAC i matrix světla mi stále připadá jako zajímavější nabídka… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 A jste si jisti že ve style je 3ramenny volant? Aby to uz nebyl stejný 2 ramenny jako v ostatních novějších modelech. Viz https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/dvouramenny-volant-z-octavie-dostanou-vsechny-nove-skody-zme/r~87e2376cb5eb11eab115ac1f6b220ee8/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 (editace) @lumirnavrat standartně je dvouramenný, za 3500kč je možno dokoupit tříramenný, ale až ve Stylu. Editováno: 5. Červen 2021, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 Ok, ale z ceníku mi to nevyplývá. 3500 je příplatek je za vyhřívání, sportovni apod. 3ramena tam explicitne napsaná nejsou. Takže já bych byl asi překvapen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 (editace) sportovní = tříramenný nejlíp to je vidět v konfigurátoru Editováno: 5. Červen 2021, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 Třeba ta možnost příplatku za vyhřívané sklo je silným argumentem pro Style, to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 Platit 3500 za to že to má jedno rameno navíc??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.