Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, dnes som bol na STK a pri EK bolo zistené vyššie množstvo HC pri zvýšených otáčkach. Pri voľnobežných boli OK. 

Čo by to mohlo spôsobovať ? Čo vymeniť aby HC boli v norme aj pri zvýšených otáčkach. 

Motor má 305tkm, medzi výmenami sa olej nemusí dolievať. Sviečky som si nie istý kedy som naposledy menil či pred 30-40-50tkm.

Vloženo (editace)
před 5 hodinami, marfan napsal:

Zdravím, dnes som bol na STK a pri EK bolo zistené vyššie množstvo HC pri zvýšených otáčkach.

Kolik konkrétně?

Když jsem měl sací vačku o 1 zub pozadu měl jsem 1600 až 1800 ppm uhlovodíků.

Po správném načasování asi 45 ppm HC.

Editováno: , autor: Tonda-B
Vloženo

Já bych začal novýmy svíčkama. Google mně někde našel, http://www.ladaklub.com/faq/emise.pdf že vysoké HC při vyšších otáčkách a nižší při volnoběhu dělají svíčky. Zní mně to docela přesvědčivě.

Vloženo

Neviem. Skusim popozerat hadice k vzduchovemu filtru ale myslim ze su v poriadku.

Cez minule leto sa updatoval SW RJ motora na najnovsiu verziu od vtedy do zere o liter benzinu viac myslite ze tie hodnoty HC mozu byt od toho aj ?

Vloženo
před 3 hodinami, marfan napsal:

Dnes som skusil vymontovat sviecky v akom stave su. Vymenim ich a uvidim ci to pomoze.

IMG_20200229_083518.jpg

Přesně podle oka se mně zdá velký "odtrh", alespoň na té druhé. :-)

Vloženo

Ak sú to Bosch tak by tam mal byť 0.9mm ak ide o typ FR7 HC+,no to není vidieť na tej fotke,iba že sú VW group.Odtrh som upravoval iba na felde kde bol podtlak LPG na 0.7mm. Prečo úprava na 0.7mm

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...