Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mam taky jedno navoc doma...

• 1 měsíc později...

Kdyby se to udělátko doma někomu válelo, zavolejte, zastavím se. Praha 608715400. Díky

• 1 měsíc později...
V 21. 6. 2020 na 21:42, JENDA SUPÍK napsal:

Nicméně pánové jsem zmíněný konektor odpojil a zatím nezjišťuji žádná negativa. Nezávislé topení nemám takže toto mě netrápí, funkce jízdních asistentů a parkovacích čidel je také v pořádku. Baterie se dobíjí od nastartování až po vypnutí motoru 14,2v. A start stop opravdu nemusíte vypínat tlačítkem. Na závěr jen že zapojit zpátky to lze kdykoli.

Taky mám odpojený konektor a vše funguje bez problémů,sup r.v.2022,u staršího supa r.v.2016 jsem měl odpojený konektor šest let a všechno v pohodě i z baterií,pak jsem ho prodal a jezdí to do dnes.

• 1 měsíc později...

Sup 2015. 2016 odpojeny konektor. Problemy zadne. Baterka puvodni.

• 4 týdny později...

Zdravím, odpojil jsem konektor, startstop vypnutý, ale na maxidotu mi to zobrazilo hlášku závada startstopu. Zkusil jsem to smazat Carscanerem, tak uvidím, co bude dál...

Je vidět kdo nemá nezávislé topení 

Upraveno od Petr Svetr

• 1 měsíc později...

"Udelatko" z Aliexpressu funguje na jednicku. Mam ho uz 2 tyzdne a na start/stop uz ani nepomyslim. Super vec za 15€ :)

Zdravím, nemá někdo navíc a byl by ochoten poslat přes Zásilkovnu třeba?

Děkuji za případné nabídky

-1461324472-1077118094.jpg.ed10a07885afdf34b4769d2b132b23ed.jpg

• 1 měsíc později...

Ospravedlnte na videu nie Skodovka ale koncernove vozidlo MQB2021 pri uprave pamati profilov sa poriesil aj start stop respektivne v Eco mode je funkcny v Normal a Sport je ss vypnuty a v individuale sa da zvolit ci bude on alebo off.Poriesila sa rekuperacia potlacenim suboru EASS napatie vo vozidele neklesne pod 12,5V .P.S PLA3 funkcne.

https://youtu.be/PlXJdnivvl0

To by mě zajímalo, kde je možné nastavit. Zkoušel jsem změnit zatím jen výchozí nastavení na sport a zatím bez úspěhu (sice na O4, ale bude to určite na stéjném místě). Jinak Seat z odkazu má jestě fyzické tlačítko na vypnutí SS.

• 2 týdny později...

Zdravím, paměťový modul Start Stop pro Superb 3 bude u mě k dispozici příští týden. Vracím Superb 3 z leasingu a modul je můj. Praha.

Upraveno od PeHaNet

• 2 měsíce později...

Ahojte, ak by mal niekto zvysny modul a bol by ochotny ho zaslat cez packetu, tak by som ho zobral. 

• 2 týdny později...
V 14. 7. 2023 na 16:09, Petr Svetr napsal:

Je vidět kdo nemám nezávislé topení 

Ako si to myslel?

Ak máš vytiahnutý konektor tak nezávislé kúrenie nefunguje?

• 10 měsíců později...

Kdyby někdo potřeboval instruktáž na demontáž středového panelu, tak přikládám video:

• 3 měsíce později...
V 21. 6. 2020 na 21:42, JENDA SUPÍK napsal:

Nicméně pánové jsem zmíněný konektor odpojil a zatím nezjišťuji žádná negativa. Nezávislé topení nemám takže toto mě netrápí, funkce jízdních asistentů a parkovacích čidel je také v pořádku. Baterie se dobíjí od nastartování až po vypnutí motoru 14,2v. A start stop opravdu nemusíte vypínat tlačítkem. Na závěr jen že zapojit zpátky to lze kdykoli.

Mohl bych porosit, je na tom konektoru nějaké jištění, nebo jde normálně silou vytáhnout? Děkuji.

Určitě je tam pojistka. Na autě se stoprocentní jistotou není žádný konektor bez jištění.

• 4 měsíce později...

Máte prosím někdo tento modul navíc? Konkrétně na Škoda Superb 3? Děkuji.

@Deliberator Děkuji za odpověď, která ale vůbec neodpovídá na můj dotaz.

jeden navic mam ozvy se

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.