p2p Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Mam taky jedno navoc doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivoš_2017 Vloženo 31. Březen 2023 Sdílet Vloženo 31. Březen 2023 Kdyby se to udělátko doma někomu válelo, zavolejte, zastavím se. Praha 608715400. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendyvan1 Vloženo 5. Květen 2023 Sdílet Vloženo 5. Květen 2023 V 21. 6. 2020 na 21:42, JENDA SUPÍK napsal: Nicméně pánové jsem zmíněný konektor odpojil a zatím nezjišťuji žádná negativa. Nezávislé topení nemám takže toto mě netrápí, funkce jízdních asistentů a parkovacích čidel je také v pořádku. Baterie se dobíjí od nastartování až po vypnutí motoru 14,2v. A start stop opravdu nemusíte vypínat tlačítkem. Na závěr jen že zapojit zpátky to lze kdykoli. Taky mám odpojený konektor a vše funguje bez problémů,sup r.v.2022,u staršího supa r.v.2016 jsem měl odpojený konektor šest let a všechno v pohodě i z baterií,pak jsem ho prodal a jezdí to do dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. Červen 2023 Sdílet Vloženo 18. Červen 2023 Sup 2015. 2016 odpojeny konektor. Problemy zadne. Baterka puvodni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpiczech Vloženo 14. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2023 Zdravím, odpojil jsem konektor, startstop vypnutý, ale na maxidotu mi to zobrazilo hlášku závada startstopu. Zkusil jsem to smazat Carscanerem, tak uvidím, co bude dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 14. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2023 (editace) Je vidět kdo nemá nezávislé topení Editováno: 4. Ledna, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ooctaviuss Vloženo 15. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2023 "Udelatko" z Aliexpressu funguje na jednicku. Mam ho uz 2 tyzdne a na start/stop uz ani nepomyslim. Super vec za 15€ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpiczech Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 Zdravím, nemá někdo navíc a byl by ochoten poslat přes Zásilkovnu třeba? Děkuji za případné nabídky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlbx Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 Ospravedlnte na videu nie Skodovka ale koncernove vozidlo MQB2021 pri uprave pamati profilov sa poriesil aj start stop respektivne v Eco mode je funkcny v Normal a Sport je ss vypnuty a v individuale sa da zvolit ci bude on alebo off.Poriesila sa rekuperacia potlacenim suboru EASS napatie vo vozidele neklesne pod 12,5V .P.S PLA3 funkcne. https://youtu.be/PlXJdnivvl0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 To by mě zajímalo, kde je možné nastavit. Zkoušel jsem změnit zatím jen výchozí nastavení na sport a zatím bez úspěhu (sice na O4, ale bude to určite na stéjném místě). Jinak Seat z odkazu má jestě fyzické tlačítko na vypnutí SS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeHaNet Vloženo 22. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2023 (editace) Zdravím, paměťový modul Start Stop pro Superb 3 bude u mě k dispozici příští týden. Vracím Superb 3 z leasingu a modul je můj. Praha. Editováno: 22. Říjen 2023, autor: PeHaNet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 25. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2023 Ahojte, ak by mal niekto zvysny modul a bol by ochotny ho zaslat cez packetu, tak by som ho zobral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino - TATRY Vloženo 4. Ledna Sdílet Vloženo 4. Ledna V 14. 7. 2023 na 16:09, Petr Svetr napsal: Je vidět kdo nemám nezávislé topení Ako si to myslel? Ak máš vytiahnutý konektor tak nezávislé kúrenie nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.