Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahojte,

koupil jsem si Scalu s motorem 1,5 TSI v manuálu Style výb.( naj.cca3tis km) a tedy nevím zda tam není něco spatně když auto není schopno vyvynout ani 220 Km/h co je udávaná rychlost v techničáku. Auto nic nehlásí ale jen pomalu se přibližuje rychosti 210 km/h. Myslím že tento motor má navíc. Můžete mi prosím poradit zda nemám třeba něco vypnout nebo že by motor byl tzv. přiškrcen?! Děkuji

Editováno: , autor: George007
Vloženo (editace)

si dělá asi *rdel, najeto 3000 a už chce 220? Co vypnout opravdu nevím, ale někde pod palubkou je prý tajný spinač a když ho zapneš poletíš 300 jak z praku. A teď vážně, někdo tu psal, že je motor nėjakou dobu "zábėhu" "přiškrcen", ale jistě tady vznikne rozsáhlá diskuse konspiračních teorií.

Editováno: , autor: ben06
Vloženo

asi tak do servisu, ked surovy motor, zabehnuty len z vyroby a isto bez vymeny oleja ides hnat na plno.

s 3t km. a necakaj, ze pri dosiahnuti maximalky ti to pojde hore tak isto, ako do nejakych 100-120km. Pozri si krivku krutiaku a vykonu v zavislosti od otacok

Vloženo (editace)

hmm, děkuji za radu. Ono se jedná o to že když třeba jedes v D a potřebuješ rychleji předjet a ono nic tak mě to docela trápí. Nové auto  a dle ukazatele na palubce má výkon na 5.stupeń cca 70KW na 6.stupeň 47KW. Je mi to prostě divné. Tento motor jsem měl v Octavii 3 a neměl jsem s tímhle probém.

Vloženo (editace)
Před hodinou, ben06 napsal:

si dělá asi *rdel, najeto 3000 a už chce 220? Co vypnout opravdu nevím, ale někde pod palubkou je prý tajný spinač a když ho zapneš poletíš 300 jak z praku. A teď vážně, někdo tu psal, že je motor nėjakou dobu "zábėhu" "přiškrcen", ale jistě tady vznikne rozsáhlá diskuse konspiračních teorií.

Kamarád má cca 9tis a má stejný problém. Myslel jsem třeba zda s tím nemá něco společného adaptivní tempomat nebo nějaky jiný asistent. Ale i to nepomáhá. Nejde mi o to lítat s tím jak drak , ale mohl jsem ušetřit dost peněz a koupit si 3-hrnek. :-)

Vloženo
před 1 hodinou, George007 napsal:

To by bylo dobrý, ale mám manuál. Takhle bych si to auto predstavoval.

No a vytáčíš to stejně jako automat?

Jinak všimli jste si, jak ten otáčkoměr nejde plynule mezi 4700 a červeným polem?

Vloženo
před 7 hodinami, George007 napsal:

Ahojte,

koupil jsem si Scalu s motorem 1,5 TSI v manuálu Style výb.( naj.cca3tis km) a tedy nevím zda tam není něco spatně když auto není schopno vyvynout ani 220 Km/h co je udávaná rychlost v techničáku. Auto nic nehlásí ale jen pomalu se přibližuje rychosti 210 km/h. Myslím že tento motor má navíc. Můžete mi prosím poradit zda nemám třeba něco vypnout nebo že by motor byl tzv. přiškrcen?! Děkuji

Nesmíš mít odpojený ty dva válce.

Vloženo
před 4 hodinami, vormen napsal:

jakože ti to jede znatelně hůř než na tom videu?

Jako že na 5 stupeň už to nejde přes cca 4500tis/ot a to jsem na cca 210km/h šestka je spíše taková udržovací 

Vloženo
před 24 minutami, Pawouk napsal:

Jak to rozjíždíš? Vytáčíš postupně jednotlivé kvalty (hlavně čtyřku, pětku), nebo to jedeš na šestku?

Vytacim to do otáček do kterých mám max. Pak mě to jakoby nepustí. Šestku ani nedávám 

Vloženo (editace)
před 3 hodinami, Petr L. napsal:

A jel jsi po rovině a v bezvětří?

Bylo nádherně, ideální počasí. To auto mě nepustí přes nějakých cca 4500tis/ot na pětku. 

Vloženo

Jakou rychlostí v ten okamžik jedeš? To musí jít až do červeného pole otáčkoměru. Kde u tvého auta začíná? 6500 ot? Sice mám jiné auto, ale s 1.4 TSI 110 kW znamená vytočená čtyřka 6400 ot a cca 208 km/h.

Vloženo
před 19 minutami, Husita napsal:

Dává 230

https://www.youtube.com/watch?v=dV2TJK5xV10

Tohle je o5 automat. Mám manuál. I když vytacim tak přes nějaké otáčky nepustí. Nejede

Vloženo
před 37 minutami, Lancelot napsal:

Asi by to chtělo video.

Příští týden jedu o5 do D tak zkusím video. Jinak děkuji. Myslel jsem že tu najdu někoho že stejným problémem a popř jak to řešil.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...