pigo Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 (editace) Zdravím hoši. Má objednáno - termín zatím neznámý. Získal jsem alespoň úpravy v nabídce pro MR 2021. Karoq MR2021.pdf Editováno: 31. Srpen 2020, autor: pigo 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 (editace) Ještě jsem zapomněl na volant. Karoq volant 2021.pdf Editováno: 31. Srpen 2020, autor: pigo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Díky, teď se těším ještě více :-) U mě se očekává výroba za týden, tak snad to výjde a do konce září ho budu mít doma (Karoq Sportline, 1.5 TSI DSG) :-) Držím palce, ať nečekáš dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Kdy jsi auto objednával ? A nějaké zpoždění proti původnímu termínu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Psal jsem ti to už v sekci "Karoq dodací lhůta" :-) Nicméně ať nemusíš hledat, tak 2.7.2020 . Původní termín 30.9.2020 (to dostávali podle mě na objednávku všichni - následně se to upravovalo podle zadání do výroby v ŠA), posunul se mi o 2 týdny dříve, tj. z 39. na 37. týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 (editace) V 31. 8. 2020 na 17:07, pigo napsal: Ještě jsem zapomněl na volant. Karoq volant 2021.pdf 39 kB · 43 stažení Doufám, že tento volant bude i u mého objednaného 27,7, 1,6 TDI Aktive. V konfigurátoru je stejný jako u Ambition, ale např. u základní Octávky IV je úplně bez ovladačů.... Editováno: 1. Září 2020, autor: provit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 (editace) Podle ceníku by měl být: 2 ramenný multifunkční kožený volant. Tak snad ano... Editováno: 1. Září 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 před 2 hodinami, PetriCZECH napsal: Díky, teď se těším ještě více :-) U mě se očekává výroba za týden, tak snad to výjde a do konce září ho budu mít doma (Karoq Sportline, 1.5 TSI DSG) :-) Držím palce, ať nečekáš dlouho. Hádám, že to bude tak listopad. Kňourají jak neni odbyt a zatím auta na objednávku trvají tak dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas1283 Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Mám objednáno 30.6 a dodaní listopad - sportline mr2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Tohle patří spíše do diskuze "Karoq a dodací lhůta". Prosím, aby jste tam ty komentáře přepsali, pokud máte zájem, ať se na ně dá reagovat a netvoří se tady vlákno, co sem nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 Ještě s těma koly u nového auta. Když tam nebudu mít napsaný v TP na Karog 1,6 TDI Aktive ty 18 kola...., tak možná vede tudy cesta https://www.portalridice.cz/clanek/jak-zapsat-jine-kola-do-technickeho-prukazu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=415410&dop_req_id=2IDKFJ1UA9m-202008311653&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 Jenže tohle je právě minulostí od doby, kdy se velikost kol odráží v emisích - tzn. ani na úřadě by je zapsat neměli. Ruku do ohně za to nedám, ale četl jsem na to dost článků a netýká se to jen kol, ale např. i tažného zařízení, že pokud není z výroby a nemáte už na autě tzv. přípravu, dodatečně už domontovat nepůjde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2020 Sdílet Vloženo 2. Září 2020 Zápisy kol se řeší v příslušném tématu. Sem to nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 Já vím, já jenom řeším, že nikdo neví, jaká kola budu mít napsaná v TP u Karoq 1,6 tdi Aktive MR 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 (editace) Nevíte někdo jestli bude mít Karoq Aktive model 2021 s radiem Swing 6,5 již přístupný SmartLink nebo budu muset dokoupit aktivaci za 5 tis ? Editováno: 7. Září 2020, autor: provit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Smartlink je od výbavy Ambition výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 (editace) Dík, já jsem si říkal,že když se stává bezdrátový SmartLink standartní výbavou pro vybrané výbavové stupně. Tak aspoň pro Swing zpřístupní drátový SmartLink... :( Editováno: 7. Září 2020, autor: provit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 (editace) Otázka zní, jestli se ta investice vyplatí. Editováno: 7. Září 2020, autor: Martin Rušaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Pět tisíc za zpřístupnění SmartLink bych nedal. To si je umím užít jinak...:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Při koupi s novým vozem je SmartLink levnější, cca 3500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Podle mně by toto mělo být zdarma. A ne, že chcou prachy za to, co pak moc nefachči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 To je cenová politika evropských výrobců :-(, ceníky na 5 až 10 stran. Pro někoho výhoda pro jiného nevýhoda. V tomto případě nevýhoda pro zákazníka. Platíš za každou kravinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Drahé to je, ale samostatnou vinu za občasnou nefunkčnost bych jim nedával. AndroidAuto s neoficiální instalací z APK balíčku má jistě svůj podíl. Ale kam by jsme to dospěli mít ve výhledu další 2-3 obrazovky na navigaci a telefonování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 AndroidAuto uz je CR oficialne podporovany? U Appelu predpokladm v CR podporovano je, zde je chyba na strane automobilky. U jinych to funguje. Ze strany SA jen vymluvy na iOS 13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 na všech A10 je oficiálně podporované AndroidAuto a funguje to stejně "dobře" jako to z balíčku (ono taky to .apk je stejný soubor, jako z obchodu, jen v obchodě je to pro naši geolokaci zablokované...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.