Koubic 0 Posted January 13 Share Posted January 13 Mám ten samý problém úniku močoviny ve spoji vstřikovač a to kolínko od hadičky. Celá ta hadička by asi měla být vyhřívaná, takže nějaký předělávky asi půjdou těžko. Řešení je asi koupit origo hadičku tu část od vstřikovače co vede někam pod auto. Může se tu nikdo podělit o zkušenosti jak to jde a kudy to vede? Diky. Quote Link to post Share on other sites
dusan,sindler 1 Posted January 13 Share Posted January 13 Co konkr.poradit? Quote Link to post Share on other sites
Koubic 0 Posted January 13 Share Posted January 13 Jen napsat stručný popis,nebo jestli není někde popsáno. V jakých místech se napojuje hadička na zadní část, která vede do nadržky Co všechno se musí sundat? Quote Link to post Share on other sites
OnMiT312 42 Posted January 13 Share Posted January 13 Detailni postup Demontáž a montáž přední části přepravního vedení redukčního prostředku (AdBlue) je popsan v dilenske prirucce motoru (1.6/2.0 TDI CR) opravarenska skupina 26 - Výfukový systém - odstavec 3.5.1 (str. 322). Prirucku muzete najit zde: Ale kdyz jsem si to precetl, tak jsem opravdu velmi rad, ze mame jeste verzi bez AdBlue. Quote Link to post Share on other sites
dusan,sindler 1 Posted January 14 Share Posted January 14 Ja som osobne odpojil potrubie od vstrekovača,rovnako aj hore pri zadnom kolese. Je treba odpojiť aj el.zasuvku. povolil som plastové potrubie kadiaľ ide hadice do šasov v motorovom priestore. To stačí vycvaknut.potom som povolil kocku abs. A uz len nadpojit stare potrubie s novym a pomaly a citlivo tahat. Staru koncovku som odstránil aby nezavadala zbytočne pri ťahaní. Všetko šlo super.praca tak na max. 20 minut. Netreba ani zdvihák. Quote Link to post Share on other sites
Koubic 0 Posted January 14 Share Posted January 14 Díky moc za rady. Zkusím protažení s napojením na starou hadičku. Snad to najdu vzadu nad tim kolem. Jen doufám, že to nenateklo do rozvodů prý to může naleptat řemen a poškodit je. A dílenská příručka taky moc pomohla díky. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts