martin.skapa Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Zdravím, jaký máte názor na druhou sadu kol? Je ekonomičtější sezónní přezouvání nebo druhá sada? Jak je to pak se senzory tlaku u druhé sady kol? Musí se to programovat nebo si je najde jednotka sama? Díky MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Nevím o tom,že by škodovka dávala čidla TPMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Skodovka vyuziva k vyhodnoceni tlaku ABS, takze to funguje s prezutim jako u starych aut, pouze si na displeji ulozis po prezuti tlaky a mas hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 před 9 hodinami, cosby napsal: Nevím o tom,že by škodovka dávala čidla TPMS I Kodiaq už má v ceníku možnost přímé kontroly tlaku RDKS (TPMS). Tato možnost už existovala dříve u SIII FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 10. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2020 No myslím si, že nová sada má své výhody i nevýhody. Výhody? Nepodře ti nikdo disky při každoročním přezouváni gumy na disk. Úspora času ve frontě v pneuservisu. Nevýhody? Pořizovací náklady na disky. Aspoň jednou za dva roky vyvážení kola. Já měním na stejné disky. Stojí mě to 100 Kč. na celé auto. Tak se mi nevyplatí kupovat sadu disků za cca 12 až víc tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 2. Březen 2022 Sdílet Vloženo 2. Březen 2022 (editace) Chtěl bych se zeptat, jaký má nový kodiaq po FL hlídání tlaku v pneumatikách. Uvažuji o objednání nového Kodiaqu a koumu i druhou sadu zimních kol. Zda se můžou použít kola bez čidel, nebo musí být kola s TMPS? V ceníku ani konfigurátoru to není popsané. Dekuju za odpověď Editováno: 2. Březen 2022, autor: Luman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 3. Březen 2022 Sdílet Vloženo 3. Březen 2022 Keď bude vozidlo vybavené spomínaným systémom potrebuješ aj na ďalšiu sadu také ventilky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
absorb Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 V 2. 3. 2022 na 22:20, Luman napsal: Chtěl bych se zeptat, jaký má nový kodiaq po FL hlídání tlaku v pneumatikách. Uvažuji o objednání nového Kodiaqu a koumu i druhou sadu zimních kol. Zda se můžou použít kola bez čidel, nebo musí být kola s TMPS? V ceníku ani konfigurátoru to není popsané. Dekuju za odpověď Mam L&K vybavu a jen hlida zmeny a konkretni hodnoty nezobrazuje, takze je tam pocitam jen hlidani pres ABS (nebo pres co to dela) bez chytrych ventilku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 Když už to nemá ani L&K, tak nevím. Pročetl jsem plno článku na netu, ale nikde jsem nenašel jak poznat, který Kodiaq má chytré ventilky a který nepřímé hlidani pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Březen 2022 Sdílet Vloženo 26. Březen 2022 Je to závyslé od velikosti kol, tuším že auto co má z výroby 20" je standartně osazeno TMPS - přímá kontrola přes ventilky LaK není záruka všeho v základu, už ani odnímatelná LED svítilna v kufru se nedává, pouze v paketu s dvojitou podlahou.... a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huka22 Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 Ahoj, koupil jsem Kodiaq a auto má v každém kole čidlo TMPS. Chtěl bych se zeptat, jak je to s druhou sadou zimních kol. Když si koupím kola s ventilky, musím dojet do servisu, kde mi je spárují s vozem, nebo si je auto načte samo? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 Pokud tam bude stejný vysílač tak podle mě jezdit nikam nemusíš auto si to načte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.