Ondřej89 Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 Zdravím, kolega dostal za odměnu novou octavii v edici 125 let škoda. Bohužel při konfiguraci nikou nedošlo, že popis ,,klimatizace¨ znamená u auta za 560 tis pouze klimatizace manuální. Nevíte zda jde předělat na automatickou. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 Co se zeptat v servisu? jde všechno otázka peněz ale kdo by to proboha dělal? Funguje jak má, jsem s ní spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej89 Vloženo 27. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 před 2 hodinami, Jan R. napsal: Co se zeptat v servisu? jde všechno otázka peněz ale kdo by to proboha dělal? Funguje jak má, jsem s ní spokojen. Dekuji za vyčerpávající odpověď, v servisu na mě koukali jak na blázna. P.S. opravdu nefunguje bud je zima nebo vedro. Stačila mi jedna cesta 250 km a mel jsem dost. Takze proboha já a okamžitě 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Výrobně je to jednoduché, ale při přestavbě motor, palubka ven, nové řídicí jednotky a svazky, modul topení částka 100tis není nereálná. Celou zimu jezdím bez bundy, nastavené celou zimu tak a vyhovuje nám. Při teplu jen stáhnu teplotu ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 To záleží na koho narazíš. Známý si nechal v autorizáku (v roce 2010) dodělat klimatizaci do svojí 12 let staré O1. Nepřiznal tenkrát kolik to stálo, ale někde kolem 60 tis. Podle mě je jediné smysluplné řešení nakoupení dílů na vrakovišti a DODO. Teda smysluplné.... smysluplné ne, jen cenově snesitelnější. Osobně bych dávno nechtěl manuální klimu, ale žít se s tím dá. A to je asi jediná smysluplná rada. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Laciněji vyjde auto s manuální prodat a koupit jiné s automatickou... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novotka Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 On by asi musel někdo kdo se v tom vyzná opravdu říct které dily jsou treba. Treba to uz u elektronicky řízených systému není takovy problem. u Renaultu Espace VI známému v servisu tvrdili ze to nelze . Sám po návštěvě ruského fóra vyměnil pouze ovládání klimatizace za digitální (mechanická je také ovládaná digitalne) přidal tři čidla a ono to funguje. vim Renault není Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 V servisu budou tvrdit, že to nelze, to je snad už kolorit. Na druhou stranu dodělání jednozónové by nemusel být až takový problém, Golf a Leon ji mají, klapky řízené elektronicky OIV má. Chtělo by to pohledat, zda jsou stejné akční členy, popřípadě sehnat někoho kdo by se do toho pustil, v Čechám možná zkusit zeptat se @ferda25... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej89 Vloženo 2. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 před 3 hodinami, Martab napsal: V servisu budou tvrdit, že to nelze, to je snad už kolorit. Na druhou stranu dodělání jednozónové by nemusel být až takový problém, Golf a Leon ji mají, klapky řízené elektronicky OIV má. Chtělo by to pohledat, zda jsou stejné akční členy, popřípadě sehnat někoho kdo by se do toho pustil, v Čechám možná zkusit zeptat se @ferda25... super dík za info. jednozonovka by 100% stačila. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Rolbar v Praze bezne prestavby delal u minulych generaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej89 Vloženo 7. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Ohledně té manuální klimatizace, tak já musím souhlasit, že to je spíše peklo. Je to čistě můj subjektivní názor, ale když bylo jenom "foukání a topení", tak to bylo asi jedno. Ale když pak byla klima a buď to fouká teplej nebo ledovej, tak je to otravné. Měnit během jízdy teplotu fakt komfortní není. Posledně jsem jel Transporterem 3 hodiny a to bylo šílený. Chvilku zima, pak teplo, pak mega teplo,.... Já beru automatickou klimatizaci jako základ. Chci 22°C a hotovo. Samozřejmě v létě víc, protože trpím na změny teplot (angína). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 To se absolutně nevyplatí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.