csabac Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 Povodne som i ja tu chcel objednať, potom mi to dáko vyšumelo z hlavy. Až kým kolega nedoniesol vytlačený model reaktora a vtedy som si spomenul na to :) Ja som to rovno nalepil priesvitným lepidlom mamut :) Inak tí čo majú 3d, tak je to dostupné v databáze na nejakej stránke pre modely. Kolega to tam priamo našiel a len to dal tlačiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 (editace) Já teď mám řešení, které se zasenu do loketní opěrky, do toho držáku na kartu, co tam je, tedy toto řešení nevyžaduje nic lepit. Vlastní návrh... Prototyp v oranžové barvě, pak bude podle přání:) Delší je, aby fungovala i při posunu loketky. Tady je multicolor verze (auto je červené) Určitě je třeba tisknout minimálně z PETG, aby to v autě nezměklo a nezdeformovalo se. Jinak povrchová úprava je ještě v plánu, zatím se ladil tvar. Editováno: 29. Červenec 2022, autor: Akrubek 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 Pri tomto vidím jedno negatívum, že to uberá miesto z jumbo boxu ako to tuším škoda volá tú škatuľku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 Tak jedině, pokud bys tam měl věc, která jde nad hranu jumbo boxu...jinak je to jedno...opírá se o ten box zeshora, nezasahuje do vnitřního prostoru, a oproti tomu z Thingi to nezhoršuje vstup do boxu po odklopení loketky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 @Akrubek plánuješ vyrábět více výšek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 Zatím ne, dělal jsem jen na přání pro otce...ale není to problém upravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 30. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2022 Bavil som sa s kolegom, čo mi tlačil pôvodnú opierku z tohto vlákna. Ak by niekto chcel, a aby sa to aj jemu oplatilo môžem ponúknuť - 1 ks za cenu 10 euro. Výška podľa požiadania ( ja meriam 186 cm a mám výšku opierky cca. 3 cm - pre mňa tak akurát ). Kto by ste chceli kľudne píšte. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 (editace) Škoda místa na tankovací kartu ... verze přilepená na panelu stačila trochu doladit. Editováno: 22. Srpen 2022, autor: thejohndoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 23. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2022 V 22. 8. 2022 na 19:08, thejohndoe napsal: Škoda místa na tankovací kartu ... verze přilepená na panelu stačila trochu doladit. Rozšířit Tak zdaleka ne každý tam tu kartu má...mě na tom nalepovacím vadí, že se hůř dostáváš do boxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timo.n Vloženo 28. leden 2023 Sdílet Vloženo 28. leden 2023 V 9. 5. 2022 na 8:02, Znedlob napsal: Pokud bude zájem a řeknete si jakou chcete výšku, není problém. https://www.thingiverse.com/thing:4525815 Rozšířit Hezký večer. Pokud bych si chtěl objednat od Vás 1ks je nějaká možnost se domluvit? :) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michi07 Vloženo 1. Září 2023 Sdílet Vloženo 1. Září 2023 Tak už je konečně i řešení z originálního příslušenství 🙂. https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/vyskovy-nastavec-loketni-operky/p/654061123 Sedí to moc dobře, zatím to zkouším bez aretace a myslím, že nebude ani třeba. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 1. Září 2023 Sdílet Vloženo 1. Září 2023 Tomu sa hovori biznis…vyrobim auto tak, aby neslo vyskovo nastavit lajtocu opierku a potom vyrobim doplnok za pripkatok, pre regulovanie vysky 🤣 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 1. Září 2023 Sdílet Vloženo 1. Září 2023 Měl jsem doma nějaký miralon tlouštky cca 45-50mm, uřízl kostku, přilepil technickou páskou, stejná funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Září 2023 Sdílet Vloženo 1. Září 2023 Ale ved zas 6,90 eur to nieje ziadny majland,za to dnes uz pomali nekupite ani cigansku pecienku na jarmoku😆😆 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 4. Září 2023 Sdílet Vloženo 4. Září 2023 mate niekto uz tu originalnu podlozku na nastavenie vysky laktovej opierky ? Nepotrebujem ju vyskovo mi opierka vyhovuje len chcem vidiet ako to tam vyzera . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 4. Září 2023 Sdílet Vloženo 4. Září 2023 V 1. 9. 2023 na 9:49, Michi07 napsal: Tak už je konečně i řešení z originálního příslušenství 🙂. https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/vyskovy-nastavec-loketni-operky/p/654061123 Sedí to moc dobře, zatím to zkouším bez aretace a myslím, že nebude ani třeba. Rozšířit Mrzí mi na tvém příspěvku, že chybí to hlavní. Fotka ! Nedokážu si vůbec zatím představit jak to tam vlastně drží a jak to vypadá. Takových nás bude víc. Prosím udělej několik fotek. 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 (editace) Editováno: 5. Září 2023, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 Tak jsem taky pořídil pár fotek k tomu : 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michi07 Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 (editace) Tak jste byli rychlejší 🙂. Už jsem si na to tak zvykl, tak jsem na chvíli zkusil sundat a hned jsem se k tomu vrátil. Editováno: 5. Září 2023, autor: Michi07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 funkčně asi ok, ale vzhled tragédie, amatérismus jako prase. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Tak tie z 3D čo sú dostupné na nete, že kúpiť či vytlačiť dať sú ďaleko elegantnejšie a jednoduchšie riešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michi07 Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 (editace) Co konkrétně je na tom amatérismus jako prase 🙂? Tohle je funkční věc, na kterou se podívám maximálně při nasazování a pak už ji neuvidím. Očividně v příslušenství využili prostoru pro kartu, pokud by se s tím počítalo od začátku, tak už to nabízejí od zahájení prodeje Scaly. Za mě to plní to co má, na kobercovinu to má prolisy, aby se neshrnovala a nestojí to nesmysl. 3D tiskárna je prima věc, ale pořád se v sériové výrobě nevyrovná vstřikolisu, který je cenou a kapacitou úplně někde jinde. Editováno: 6. Září 2023, autor: Michi07 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Tak to už by třeba mohli prodávat podložku, aby nešel dovřít kufr a pod ním by se protáhly lyže....splní to co má a na kufr během cesty neuvidím, asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fash3q Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Díky za fotky. To upevnění do držáku na kartu je super neinvazivní řešení, ale vypadá to teda příšerně 😬 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Neinvazívne je, len priestor to uberie, ktorý by vznikol dvihnutím a je to otras, ako si písal. Tie čo tu dávali predtým a sme si dávali tlačiť 3d sú len po okrajoch a dvihnutý priestor navýši aj úložný priestor. Vojdú tam vyššie predmety. a ono sa to nainštaluje na tie dorazy - 2vyčnievajúce a hranu. Ja som to tam osobne prilepil na pár miestach, že sa to dá potom odstrániť a odstraňovačom lepidla aj lepidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.