hanysek33 Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 ahojda lidičci máte někdo startování na dálku?třeba toto http://www.levnealarmy.cz/detail.php?id=27 vypadá to dost zajimavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 mam to,ale vubec to nevyuzivam,jelikoz je tam predpoklad nechat zarazeny neutral a ja zamykam zpatecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 mam to,ale vubec to nevyuzivam,jelikoz je tam predpoklad nechat zarazeny neutral a ja zamykam zpatecku ...taky tak. Praktická využitelnost snad jen pro někoho, kdo parkuje na uzamčeném dvorku. Do města určitě anebo vejít do splodinami zahulené garáže a si taky nic moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tak, tak, na parkovišti se okradeš o možnost zamykání řazení, vypne až přiv garáži si zahulíš a navíc většinou v ní není taková kosa. Takže zbývá opravdu jen zamčený dvorek. Za druhý- auto vytopím za pár kilometrů a když mi mrzne zadek tak si zapnu vyhřev sedačky. A taky podle rad odborníků bys měl co nejdřív po nastartování motoru vyjet, prej se míň ničí motor. Já možnost dálkovýho startu mám, ale ani jednou jsem nevyužil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 já vám děkuji za váš názor.mám dvorek a v práci je vrátnej tak se mi to docela hodí.a jak jste spokojeni se zabezpečením?už set ho nekdy využili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ještě mám jeden dotaz.mněli ste origo alarm od škodovky?jestli jo tak jak ste to řešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Co na ten dalkovy start rika immo? Ten by mel do par sekund motor o5 vypnout, protoze nema kod z klice, nebo se mylim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack RS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Co na ten dalkovy start rika immo?Ten by mel do par sekund motor o5 vypnout, protoze nema kod z klice, nebo se mylim? Toto je řešený přemostěním-bypass, musíš mít pasivní čip imobilizéru uložený v krabičce, ten pak nahradí origo klíč při dálkovým startu, sám sem to nikdy nepoužil, také hrozí riziko že ti startér znovu může nastartovat již do nastartovaného motoru , což si asi dovedeš představit co by se stalo, samozřejmě záleží jak je to udělané, některé alarmy to rozpoznají podle šumu, nebo na připojení kontrolky-třeba baterie, ktrá pak zhasíná... Netroufnu si říct že je to na 100% spolehlivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Aha tak to uz je lepsi nechat klicky v zapalovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack RS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 jojo, také jedna možnost A to v manuálu píšou vložte stejný klíč, tedy včetně toho čipu-ideální pro zloděje , jen blázen by nechával druhý klíče někde v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Mam to, bydlim ve meste (Praha) a pouzivam to. Na noc zamykam zpatecku, takze pred panelakem nee, ale jeden z prikladu - neni nic prijemnejsiho, nez treba po treninku vysprchovanej vlezt do vyhrateho auta... A i kdyby se zpatecka nezamykala, nechal se neutral a rucka, kdyz by nekdo chtele lezt do auta, da pager vedet, takze v tom nevidim problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 jojo, také jedna možnost A to v manuálu píšou vložte stejný klíč, tedy včetně toho čipu-ideální pro zloděje , jen blázen by nechával druhý klíče někde v autě Ten klic tam vkladat nemusis, staci ampulka immo... Jen blazen by tam dal klic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Já to mám vyřešeno jinak.Mám najatého černocha a ten mi vždy ráno nastartuje auto,pohlídá,vypucuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack RS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 jojo, také jedna možnost A to v manuálu píšou vložte stejný klíč, tedy včetně toho čipu-ideální pro zloděje , jen blázen by nechával druhý klíče někde v autě Ten klic tam vkladat nemusis, staci ampulka immo... Jen blazen by tam dal klic! No to je mi jasný, také bych tam nikdy nedal klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 davon:kolego prosím tě jak si pořešil alarm od škodovky?bylo mi řečeno že se to může tlouct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 davon:kolego prosím tě jak si pořešil alarm od škodovky?bylo mi řečeno že se to může tlouct. O alarm od Skodovky jsem nemel zajem, jelikoz je uplne na hovno v dnesni dobe, kdy houka kazdy 3. auto pred barakem si toho nikdo ani nevsimne! Takze v tomto ti nepomuzu... Ale je zbytec ne pokud premyslis o necem takovem na co jsi hodil link aby jsi ho tam mel aktivni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Já to mám vyřešeno jinak.Mám najatého černocha a ten mi vždy ráno nastartuje auto,pohlídá,vypucuje Kdo umí ten umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Ten klic tam vkladat nemusis, staci ampulka immo... Jen blazen by tam dal klic! Mit zlodej nastartovane auto tak klice nepotrebuje, to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Ale zase je to dobrá machrovinka. A taky v zimě nechat si puštěný odmrazování okna a foukání na okno tak si to krásně odmrazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Ten klic tam vkladat nemusis, staci ampulka immo... Jen blazen by tam dal klic! Mit zlodej nastartovane auto tak klice nepotrebuje, to je fakt melo by to fungovat tak, ze kdyz nekdo otevre dvere (bez vypnuti alarmu) auto chcipne u nafty je to stejne naprd,motor se na volnobech stejne neohreje a zbytecne se nici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Ten klic tam vkladat nemusis, staci ampulka immo... Jen blazen by tam dal klic! Mit zlodej nastartovane auto tak klice nepotrebuje, to je fakt melo by to fungovat tak, ze kdyz nekdo otevre dvere (bez vypnuti alarmu) auto chcipne u nafty je to stejne naprd,motor se na volnobech stejne neohreje a zbytecne se nici jj tak to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 (editace) Mit zlodej nastartovane auto tak klice nepotrebuje, to je fakt A co zámek volantu Navíc nebudu to startovat přeci někdy v jednu v noci, ale ráno, půl hoďky než půjdu do práce Editováno: 17. Prosinec 2007, autor: DKx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 U nafty je to stejne naprd,motor se na volnobech stejne neohreje a zbytecne se nici RE: Nejvíc to asi pocítí čerpadlo, že? (Časté zahřívání motoru na místě a při chodu na volnoběh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.