Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Info z výroby k datu 10.2.2022 :

132070361_vroba01.thumb.jpg.c7c169a9483d4a1602f812c64c52c9e1.jpg

Docela by mě zajímala informace, kdy předpokládají ze rozjedou nahrání výrobu těch dveřních vyplní. Přeci jen od požáru už nějaký ten týden uběhl a nějaké kroky už podniknuty být musely. 

Jo tak to mě taky, auto melo jit do výroby začátkem března, bohužel zatím mi nikdo nedokáže rict, zda to tak bude.

Tak zatím se vyrábí - dnešní zpráva :

840928340_D17.2..thumb.jpg.d9d16758fc6d1571abb287b6b76bb117.jpg

To ze se vyrábí víme, ale kdy budou dostupné ty dverni vyplne nikdo neví, tady by mě zajímala nějaká konkrétní informace.

Mne predajca oznámil - auto malo byť vyrobené minulý týždeň - že nasledujúce dva mesiace to nehrozí.

Celkom som sa na to auto tešil, ale už mi to ani nevadí. Moje súčasné so 190tkm jazdí veľmi dobre, netrpí chorobami že v mraze nefungujú nejaké senzory alebo že by žralo olej ako tu dnes čítam, leasingovka sa "plácla po kapse" mám nové brzdy, nové zimné pneu ešte 100tkm vydrží.

před 21 minutami, OpelInsi napsal:

Mne predajca oznámil - auto malo byť vyrobené minulý týždeň - že nasledujúce dva mesiace to nehrozí.

Celkom som sa na to auto tešil, ale už mi to ani nevadí. Moje súčasné so 190tkm jazdí veľmi dobre, netrpí chorobami že v mraze nefungujú nejaké senzory alebo že by žralo olej ako tu dnes čítam, leasingovka sa "plácla po kapse" mám nové brzdy, nové zimné pneu ešte 100tkm vydrží.

Máš vin?

2 měsíce. No hezky….

2 hours ago, Hamman said:

Máš vin?

Díky moc za pomoc, už jsi mi nabízel. Prodejce tvrdí, že auto ještě nemá VIN přidělenou. To mi připadá, že to do výroby asi vůbec nešlo.

U nás ve firmě má stroj přidělenou "VIN" po potvrzení objednávky a taky máme dodací lhůty 10 měsíců

Uz si nepamatuju, komu jsem se na to dival a komu ne :D .. Tady je VIN standardně 14 dní před výrobou, v týhle situaci i míň

OK :)

možná už věděli že něco vyhoří, tak VIN-ka na další týden už nepřidělovali :)

Zeptám se pro zajímavost, jestli někdo neví jak to je, když jde auto na odstavnou plochu.... Z ERWINu se dají stáhnout data o konkrétním vozidu. Je tam i přesné datum výroby. Toto datum výroby je kdy sjelo auto z linky (než šlo na louku), a nebo kdy byla dokončená repase po vrácení z odstavné plochy?

1909204235_zpodnoctavia.thumb.jpeg.f92721f221d758d69f7d312c40711520.jpeg Toto přišlo prodejcům.

Hezké slinty, ale na té téměř plné A4 mi chybí jedna krátká věta typu: "náhradní výrobu rozjedeme do 2-3 měsíců". 

Kratší verzi jsem psal zde:

@Dixik2 Nemáš ponětí co znamená to "omezené výbavové verze", respektive kterých výbav se týká ten duben/květe? Jestli spíš těch nižších, nebo vyšších?

Mám tu informaci pouze takhle.Podrobnější bohužel ne.

Aj pri tychto sialenych dodacich dobach, podarilo sa niekomu z predajcu vyboxovat aj viac ako 5 percent (ak bral len jedno auto)? Napr nejake komplety ktore sa kedysi rozdavali na poziadanie?

To by mě také zajímalo - včera jsem se na toto téma totiž bavil s jedním vedoucím prodeje, a ten mi řekl, že už aktuálně žádné procentuální slevy nedávají a pokud přece jen něco dají, tak maximálně slevu 10 tisíc Kč.

Mam kolem 13%, ale to bych to musel koupit na sebe

Kdy jsi objednával, respektive jsi běžný zákazník z "ulice"? 

V prosinci, ale mam ji i ted na dalsi vuz a nejsem.. nekomu znamemu bych to zprostredkoval a pak mu vuz prodal

Já jako obyč zákazník z ulice jsem dostal v listopadu 2021 slevu 9% na O4. Aktuálně už to ale asi bude jinak.

Ano já jsem zmiňoval aktuální situaci.

Ted mi prislo :)

Screenshot_20220228-092735_Messages.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.