SUPLP Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 Dnes byl nahlášen nový termín výroby ... 18. týden .... objednáno 08/21 (1.5 E.tec, style +, combi) Už mě to posouvání termínů moc nebaví ... původní termín dodání byl 06/22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 A to je přesně ten případ, který nechápeme, protože do toho tedy zřejmě nevidíme. Běžná konfigurace, roční posouvání výroby, zatímco z výrobny musí podobné konfigurace sjíždět pořád. A zároveň teda máme předpokládat, že z linky už nesjela stejná objednávka objednaná po 08/21 (pokud nejde o předobjednanou konfiguraci dealera). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz_honza84 Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 Tak jsem včera volal prodejci, jestli se nějak změnil předpokládaný termín výroby vozidla a původně to mělo být 20. kalendářní týden 2023 a nyní je to 40. týden 2023. Objenávka začátkem listopadu 2022 - 2.0 TDI 110 kW DSG, Style+ a nějaké drobnosti k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 Tak to je už riadne veľký posun... celkom nerozumiem ako môžu a prečo vlastne posúvajú termíny, keď odborári hlásia stabilnú výrobu a dokonca rekordné počty vyrobených áut a dokonca vraj aj majú dostatok dielov.. zvláštne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 (editace) Je otázne, či ten predpokladaný termín výroby svieti v systéme, alebo ho predpokladá len dealer. Ja som auto (RS combi, 2.0 TSI, M6) objednával v januári 2022 a až do decembra mi predajca nevedel povedať, kedy bude auto vyrobené - teda žiadny predpoklad. V decembri sa v systéme objavil predpokladaný termín výroby 21-23KW 2023, ktorý zatiaľ ostáva nezmenený. Editováno: 22. Březen 2023, autor: lubos23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz_honza84 Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 Je možný, že to byl předpokládaný termín od dealera, zase tak jsem to nezkoumal - v té době jsem ještě nevěděl o problémech s termínem dodání. Je to operák na rok, tak holt bude na dovolenou až další léto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Březen 2023 Sdílet Vloženo 22. Březen 2023 před 5 hodinami, Pe3k7 napsal: Tak to je už riadne veľký posun... celkom nerozumiem ako môžu a prečo vlastne posúvajú termíny, keď odborári hlásia stabilnú výrobu a dokonca rekordné počty vyrobených áut a dokonca vraj aj majú dostatok dielov.. zvláštne Protože mají velkou frontu. Asi tři týdny v únoru jela naopak výroba dost pomalu. Jinak mně teda dealer asi 2-3 týdny po objednání řekl, že je zaplánováno za 20 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatMik Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Je tu někdo kdo čeká na výrobu/dodání Scouta? Popř. Od kdy máte objednáno a kdy máte termín dodání? Popř. Objednával někdo O4 v období 9-12/22? Jaký vám dal váš dealer předběžný termín dodání? Já objednával začátek listopadu 22 Scouta, 2.0TSI a termín dodání mám 40.KT 23. Tak ať vím, jak na tom jsem v porovnání s ostatními 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 To neni vubec smerodatne🤷🏻♂️ Staci abys mel nejakou vec ve vybave jinou a dodani muze byt uplne jine👌🏼 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Pokud mám porovnat čistě datumy, jsi na tom velice dobře, viz např. můj podpis na porovnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjenik Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 …toto nevymyslíš - čistá symbolika… som na ceste z Prahy a do Pendolína ČD mi práve zavolal predajca z Košíc, že auto je na predajni… 😏😏😏 objednané 2. 9. 2021 🥳 Liftback, 2.0 TDI 85kW, manuál, grey metalíza, výbava JOY + virtuálny kokpit a nejaké drobnosti… 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Tak to ti gratuluji, čekal jsi ještě o měsíc déle než já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 On 3/15/2023 at 5:29 PM, Bubaq said: Dej mi měsíc a půl a dotáhnu to :-). Tak smutná zpráva. Dva roky čekání nedotáhnu, i když jen o fous 😃 . Moje auto je u dealera, převzetí domluvené na 5.4. Upřímně mi to přijde jako úpné sci-fi, v hlavě jsem se nastavil tak, že dodání OIV neřeším a prostě jezdím stávající OIII. Ani by mě po všech těch odkladech nepřekvapilo, kdyby mi napsali, že autosalon vyhořel, vykradli nebo něco podobného... 🤣 . 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 @Bubaq gratuluju, konečně :)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 Gratulujem :D A zároveň obdivujem, no každý sme iný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 (editace) @Bubaq gratuluji.. Editováno: 25. Březen 2023, autor: Pinacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 Tak taky gratuluju ... asi :D Si tu za chvíli budu psát jen sám se sebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatMik Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 @cross no to se neboj, já objednával teprve začátkem listopadu 22, takže já si taky ještě evidentně počkám 🤦😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 @PatMik Předpokládaný termín výroby máš dřív než já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 Ja ešte tiež stále čakám, takže tiež vás neopúšťam.. zatiaľ 😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 Listopad 22 a uz by chtel auto, ten je vtipnej 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 @crossjá taky držím basu )), ještě týden a jedu 18 měsíc )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 2 hours ago, dfga said: Gratulujem :D A zároveň obdivujem, no každý sme iný :D A co jsem mel delat? Kdyby na zacatku rekli, ze to bude 23 mesicu, samo bych se dival jinde. Ale byla to dokonala salamova metoda. Postupny posouvani. A tim, ze OIII slouzi zcela bezchybne i po 230 tis. km, tak jsem to neresil. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 26. Březen 2023 Sdílet Vloženo 26. Březen 2023 @BubaqTak to jsi měl výhodu. Já od léta nutně potřebuju větší auto, takže já to tak na salámu nemám 😄 Je tam něco o počtu objednávek? https://www.lidovky.cz/byznys/skoda-auto-toyota-volkswagen-evropa-auta-automobilky-trh-prodej-problemy.A230325_131002_ln_ekonomika_atv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2023 Sdílet Vloženo 26. Březen 2023 Celkem nic... Pozici Škody pomohlo vylepšit částečné zlepšení dodávek dílů i složitá přeprava hotových aut. Objednávek má firma dost, jde jen o to, co dokáže vyrobit. A to se může skokově měnit. Platí ale i to, že část aut, která by normálně byla zaregistrována již koncem loňska, se kvůli zpožděné přepravě dostala k zákazníkům až letos. To na jedné straně zhoršilo loňská čísla, ale nyní to vylepšuje ta letošní. Až další měsíce ukáží, zda šlo jen o mimořádný výkyv. V samotném lednu byla Škoda třetí, v únoru již těsně čtvrtá – to ji předstihl francouzský Peugeot. Za celé první dva měsíce si ale třetí pozici udržela. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.