Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

...myslel jsem si, že jde i o emise. Ale nikdo z okolí mi to nechtěl věřit.

Já mám nějaký termín výroby (již docela brzo), a uvidím jaká bude realita. 

Přesně, jak píše @kober, Autoforum je plný demagogů a s prominutím i idi*tů, to nejsou žádní novináři. Serózní práce nula, co není koncern, je špatné, elektroauta fuj... prostě jakýkoliv obsah z toho webu nemá absolutně žádnou hodnotu pro to, aby jej člověk bral vážně. A to říkám jako bývalý novinář, za takové "kolegy" bych se styděl.

Nemám zájem tady rozpoutávat vášnivé diskuze. Sto lidí sto názorů, ale jak se říká na každém šprochu pravdy trochu. 

Jasně že jsou pokuty již zahrnuty v ceně auta, ale prodej nadlimitního CO2 jsou další pokuty mimo ceník auta.

Ne, to není sto lidí, sto názorů. To je zkrátka fakt, že Autoforum je neobjektivní odpad, který s novinařinou nemá absolutně nic společného. Aneb Autoforum je něco jako dezinformační weby, pouze se nezabývají politikou, ale auty. Tzn. jakýkoliv obsah je automaticky nedůvěryhodný.

Pánové, nechte autofórum autofórem, další podobné debaty sem nepatří.

V 8. 12. 2022 na 14:26, Motyll44 napsal:

Auto je od úterý u dealera. Teď vyřídit papíry…

Auto má RZ. Ale nemám čas pro něj zajet, takže až příští týden...

V 10. 12. 2022 na 10:42, kacer1 napsal:

viděl někdo že tam stojí Enyaq?

Třeba u Turnova stojí i jiné modely než O IV. Těch Octavií je odhadem nejvíc. Na odstavnou plochu je vidět z D 10.

Odstavené Enyaqy jsem taky viděl všude možně kolem dálnic. Octavií bude vždy nejvíce, protože se jich prodává násobně více. Kolik vás tady vlastně ještě čeká na dodání? Dost lidí se už dočkalo, co jsem průběžně tak nějak četl.

Já se taky stále počítám mezi čekatele. Dealerem potvrzený termín výroby 30. 11., poslední info z pátku, výroba ještě nebyla zahájena... Už se začínám vzdávat snu hezkého dárku k vánocům :D

Také čekám.

Objednáno 08/2022 (W35)

Výroba zahájena W45/22

.... stále nedokončeno, ale ŠA potvrdila dodání do konce 2022. (slibem nezarmoutíš:)

@Zdenek 13Ten rok objednání 2022 není omyl? 😄 Jestli ne a fakt to vyrobí do konce roku, tak to by byla parádní dodací doba

ja tiez cakam. Zaciatok vyroby W41, aktualne nedokocene.

A zacina ma to trochu iritovat, lebo medzicasom som aktualnym autom zrazil nieco vo velkosti chlpatej chladnicky na 4 nohach, cize...

Ne, opravdu je to 2022.

Až do dne W45 to vypadalo skvěle, nyní počáteční radost však trochu opadla na úkor nejistoty. 

Já se bohužel také řadím k těm, kdo čeká.

Objednáno 8/2021 (na konci měsíce, takže se dá řict 9/2021), do výroby W45 2022 jako nekomplet a čekám na dokončení.

@Zdenek 13Tak to jsi měl docela kliku na tuhle rychlovýrobu. ;)

Upraveno od Pedro32

@Zdenek 13 A co máš za specifikaci? Ten slíbený termín zní až moc dobře.

před 27 minutami, Zdenek 13 napsal:

Ne, opravdu je to 2022.

Až do dne W45 to vypadalo skvěle, nyní počáteční radost však trochu opadla na úkor nejistoty. 

Kdo nečeká minimálně rok, měl by mít zakázáno tady vůbec psát a stěžovat si  :-D 

edit: @Clerfayt Tvůj smysl pro humor bych nechtěl mít. 

Upraveno od Rapid1.0

Pravda :D :D

Omlouvám se :-D

TDI 85kW, Style +, ochrana cestujících a pár dalších drobností

Taky mě to překvapilo. V objednávce byl termín dodání 12-14 měsíců

No já taky čekám na Scouta TSI, ale vzhledem k tomu, že jsem objednal teprve začátkem tohoto listopadu, tak si ještě počkám a snad se dočkám 🙂

Předběžný termín u mého dealera je 40.KT 23, tak uvidíme...

Tak kdo čeká? https://ceskolipsky.denik.cz/nehody/nehoda-havarie-nova-auta-skodovky-bela-ralsko-mimon-20221213.html

To nechceš…

Tak letos už se asi moc nevyrobí, nicméně píšou, že se pracuje i na nedokončených autech. Vánoční volno budou mít delší než se plánovalo, tak si aspoň zaměstnanci odpočinou :)

image.thumb.png.763b8be6d2f1e0eed7559337f73915f2.png

Vždyť odpočívaj každou chvíli na 80 %, jen ať pracujou a neprodlužujou si volno nad rámec standardu. :D

V 29. 11. 2022 na 8:56, roman.semora napsal:

Tyvole, "když to půjde dobře". Takže budeme rádi když stihneme začátek letní sezóny.. Taky mám rozpracovaný kousek, akorát teda z 27/9; a to jsem si říkal že super, že jde do býroby, že teď se kompletujou celá auta ':D

Před chvílí telefonát od prodejce, že auto složili na salónu. Jo, konečně po 14 měsících, a teď záludná otázka - vydržet do nového roku a mít v techničáku o rok mladší auto, díky uvedení do provozu 2023? Popř. mě napadla možnost vyzvednout po 20.12., deset dnů jezdit na převozkách a zaregistrovat hned z kraje Ledna. Ovšem máme v plánu nějaké cesty do zahraničí mezi svátky autem a to na převozkách nemůžu.

Jo a ještě detail, že stále nemám prodanou skladovku co jsem před půl rokem pořídil. Někdo nějaký tip na dealera co nabízí férovou cenu, popř. aktuálně poptává nějaké RS do sortimentu? Klidně pm, děkuju.

Komplet příběh - objednávka 25.8.2021; zahájení výroby 27.9.2022; výroba vozidla tuším 8.12.2022; složeno u dealera 15.12.2022; cenová garance i výše slevy zachováno - objednával jsem RS 2.0. TSI, 120 let motorsport + webasto a volant.

Já bych počkal, určitě by se to lépe prodávalo. Jinak gratuluji, já čekám už 15 měsíců.

Upraveno od Pinacle

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.