petr.podzimek Vloženo 10. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2022 ...myslel jsem si, že jde i o emise. Ale nikdo z okolí mi to nechtěl věřit. Já mám nějaký termín výroby (již docela brzo), a uvidím jaká bude realita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 11. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2022 Přesně, jak píše @kober, Autoforum je plný demagogů a s prominutím i idi*tů, to nejsou žádní novináři. Serózní práce nula, co není koncern, je špatné, elektroauta fuj... prostě jakýkoliv obsah z toho webu nemá absolutně žádnou hodnotu pro to, aby jej člověk bral vážně. A to říkám jako bývalý novinář, za takové "kolegy" bych se styděl. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 11. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2022 Nemám zájem tady rozpoutávat vášnivé diskuze. Sto lidí sto názorů, ale jak se říká na každém šprochu pravdy trochu. Jasně že jsou pokuty již zahrnuty v ceně auta, ale prodej nadlimitního CO2 jsou další pokuty mimo ceník auta. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 11. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2022 Ne, to není sto lidí, sto názorů. To je zkrátka fakt, že Autoforum je neobjektivní odpad, který s novinařinou nemá absolutně nic společného. Aneb Autoforum je něco jako dezinformační weby, pouze se nezabývají politikou, ale auty. Tzn. jakýkoliv obsah je automaticky nedůvěryhodný. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2022 Pánové, nechte autofórum autofórem, další podobné debaty sem nepatří. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 V 8. 12. 2022 na 14:26, Motyll44 napsal: Auto je od úterý u dealera. Teď vyřídit papíry… Auto má RZ. Ale nemám čas pro něj zajet, takže až příští týden... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 V 10. 12. 2022 na 10:42, kacer1 napsal: viděl někdo že tam stojí Enyaq? Třeba u Turnova stojí i jiné modely než O IV. Těch Octavií je odhadem nejvíc. Na odstavnou plochu je vidět z D 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 Odstavené Enyaqy jsem taky viděl všude možně kolem dálnic. Octavií bude vždy nejvíce, protože se jich prodává násobně více. Kolik vás tady vlastně ještě čeká na dodání? Dost lidí se už dočkalo, co jsem průběžně tak nějak četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poncho_018 Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 Já se taky stále počítám mezi čekatele. Dealerem potvrzený termín výroby 30. 11., poslední info z pátku, výroba ještě nebyla zahájena... Už se začínám vzdávat snu hezkého dárku k vánocům :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 Také čekám. Objednáno 08/2022 (W35) Výroba zahájena W45/22 .... stále nedokončeno, ale ŠA potvrdila dodání do konce 2022. (slibem nezarmoutíš:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 @Zdenek 13Ten rok objednání 2022 není omyl? 😄 Jestli ne a fakt to vyrobí do konce roku, tak to by byla parádní dodací doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 ja tiez cakam. Zaciatok vyroby W41, aktualne nedokocene. A zacina ma to trochu iritovat, lebo medzicasom som aktualnym autom zrazil nieco vo velkosti chlpatej chladnicky na 4 nohach, cize... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 Ne, opravdu je to 2022. Až do dne W45 to vypadalo skvěle, nyní počáteční radost však trochu opadla na úkor nejistoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 (editace) Já se bohužel také řadím k těm, kdo čeká. Objednáno 8/2021 (na konci měsíce, takže se dá řict 9/2021), do výroby W45 2022 jako nekomplet a čekám na dokončení. @Zdenek 13Tak to jsi měl docela kliku na tuhle rychlovýrobu. ;) Editováno: 12. Prosinec 2022, autor: Pedro32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz_honza84 Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 @Zdenek 13 A co máš za specifikaci? Ten slíbený termín zní až moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 (editace) před 27 minutami, Zdenek 13 napsal: Ne, opravdu je to 2022. Až do dne W45 to vypadalo skvěle, nyní počáteční radost však trochu opadla na úkor nejistoty. Kdo nečeká minimálně rok, měl by mít zakázáno tady vůbec psát a stěžovat si :-D edit: @Clerfayt Tvůj smysl pro humor bych nechtěl mít. Editováno: 12. Prosinec 2022, autor: Rapid1.0 1 5 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 Pravda :D :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 12. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2022 Omlouvám se :-D TDI 85kW, Style +, ochrana cestujících a pár dalších drobností Taky mě to překvapilo. V objednávce byl termín dodání 12-14 měsíců 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatMik Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 No já taky čekám na Scouta TSI, ale vzhledem k tomu, že jsem objednal teprve začátkem tohoto listopadu, tak si ještě počkám a snad se dočkám 🙂 Předběžný termín u mého dealera je 40.KT 23, tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 Tak kdo čeká? https://ceskolipsky.denik.cz/nehody/nehoda-havarie-nova-auta-skodovky-bela-ralsko-mimon-20221213.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 13. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2022 To nechceš… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 15. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2022 Tak letos už se asi moc nevyrobí, nicméně píšou, že se pracuje i na nedokončených autech. Vánoční volno budou mít delší než se plánovalo, tak si aspoň zaměstnanci odpočinou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 15. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2022 Vždyť odpočívaj každou chvíli na 80 %, jen ať pracujou a neprodlužujou si volno nad rámec standardu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.semora Vloženo 15. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2022 V 29. 11. 2022 na 8:56, roman.semora napsal: Tyvole, "když to půjde dobře". Takže budeme rádi když stihneme začátek letní sezóny.. Taky mám rozpracovaný kousek, akorát teda z 27/9; a to jsem si říkal že super, že jde do býroby, že teď se kompletujou celá auta ':D Před chvílí telefonát od prodejce, že auto složili na salónu. Jo, konečně po 14 měsících, a teď záludná otázka - vydržet do nového roku a mít v techničáku o rok mladší auto, díky uvedení do provozu 2023? Popř. mě napadla možnost vyzvednout po 20.12., deset dnů jezdit na převozkách a zaregistrovat hned z kraje Ledna. Ovšem máme v plánu nějaké cesty do zahraničí mezi svátky autem a to na převozkách nemůžu. Jo a ještě detail, že stále nemám prodanou skladovku co jsem před půl rokem pořídil. Někdo nějaký tip na dealera co nabízí férovou cenu, popř. aktuálně poptává nějaké RS do sortimentu? Klidně pm, děkuju. Komplet příběh - objednávka 25.8.2021; zahájení výroby 27.9.2022; výroba vozidla tuším 8.12.2022; složeno u dealera 15.12.2022; cenová garance i výše slevy zachováno - objednával jsem RS 2.0. TSI, 120 let motorsport + webasto a volant. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 15. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2022 (editace) Já bych počkal, určitě by se to lépe prodávalo. Jinak gratuluji, já čekám už 15 měsíců. Editováno: 15. Prosinec 2022, autor: Pinacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.