halisis Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 (editace) Ahoj, chci se zeptat jesti se vám stalo že přestal fungovat komplet infotainment a SOS? Scala 1.6 tdi Editováno: 2. Srpen 2021, autor: halisis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 ahoj pozri kamiq elektrika piseme o tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halisis Vloženo 3. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 Ok dík a v jakém tématu? Nemůžu to najít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 https://forum.skodahome.cz/topic/154262-sek%C3%A1n%C3%AD-admundsenu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halisis Vloženo 3. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 Tak jsem restartoval infotainment a rozběhlo se SOS i infotainment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 hm same zahady. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Mě sos svítilo jednou zeleně, jednou červeně 🤣 Neřešil jsem to. Teď kupodivu samo od sebe už několik týdnů to svítí zeleně🤣 Zvláštní je, že je to od té doby co jsem zrušil inteligentní dobíjení🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Vyfotit obrazovku a ukázat v servisu. Přehráli mi sw a už je vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halisis Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 A to jsem si myslel že když si koupím nové auto respektive rok staré tak bude v pořádku no a ještě ten den co jsem ho koupil jsem se byl objednat do servisu.. 😤 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 6. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2021 No to aj ja som si myslel ze s novym autom budem mat pokoj ale v polovičke cesty z autosalónu som volal na predajnu že mi stojí volant vytoceny do strany a auto taha do strany tak mi vraveli nech pokračujem do najbližšieho servisu a tam mi robili hneď geometriu 😂 ale volant ako sa tu už rozoberalo ostal tak. Takže nové neznamená bezstarosti 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 Ahoj. Dnes úplný výpadok infotainmentu (Bolero -vôbec sa nedalo zapnúť nie to ešte reštartovať), SOS svietilo na červeno. Na prístrojovke v oranžovom trojuholníku výkričník a doporučenie na servis. Bez akéhokoľvek zásahu po asi 45 minútach hlásenie že SOS je len obmedzené a po asi 15 minútach SOS zelené a všetko funkčné ako pred výpadkom. Stalo sa mi to prvý raz ,budem to sledovať.Máte podobnú skúsenosť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas_b_b Vloženo 9. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2021 ANO, když se to stalo poprvé tak mi manželka volala celá vyděšená co s tím. Jelikož s autem jezdí manželka tak nemám tak úplný přehled co za dobu co má auto (jeden a půl roku) kolikrát se to stalo. Ale teď o dovolené jsem jel s autem i já a musím potvrdit úplný výpadek a za nějaký čas vše OK. Takže nevím jestli to reklamovat. Jedině vše nafotit pro případnou reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halisis Vloženo 9. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2021 Také mi nejde infotainment a SOS. Po restartování infotainmentu to jeden den šlo ale teď už vůbec.. Na 18.8 jsem objednaný do servisu tak pak sem napíšu co zjistili.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halisis Vloženo 24. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 V servisu mi řekli že je to výrobní vada napříč modely a zatím si s tím ve Škodovce neví úplně rady. Tak že mi přeinstalovali software a zatím vše funguje. Další možností je výměna ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 som pisal spravili oboje teda preinstalovali sosftwer a vymenili rj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hannys85 Vloženo 10. Září 2021 Sdílet Vloženo 10. Září 2021 Mě to začalo někdy po pár měsísích od koupě také občasně házet chybu SOS s tím, že mám jet do servisu. Většinou po dalším nastartování se to vyřešilo. Jenže asi 3-4 měsíce zpět už ani po několikátém nastartování toto nepomohlo, nešel infotaimant (tím pádem ani couvací kamera), takže jsem to objednal do servisu. Vyměnili řídící jednotku a byl tak dva měsíce klid. No a právě v tomto týdnu už se mi chyba objevila 2x, něštěstí po dalším nastartování to zmizlo. Tak čekám, kdy půjdu do Škodovky znovu. Už se ty problémy kupí, prostě nekvalitní auto :-( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Září 2021 Sdílet Vloženo 11. Září 2021 Lebo ti menili len RJ, mal by sa podla info od technika menit i kabel. Tiez som to absolvoval 2 ci 3x, uz ani neviem. Teraz uz 30t km klud 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 (editace) Uz som po jednej vymene RJ SOS, a nejakych SW updatoch, a dnes opat. SOS cervene, hlaska na budikoch a infotainmant nefunguje. Editováno: 3. leden 2022, autor: Kubo22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 (editace) @Kubo22 mne to spravili az na 2. krat. 2. krat mi vymenili RJ a plus aj jeden kabel. Vraj aj ten treba. A odvtedy mam klud a to uz je teda i rok. To soft nespravi, reklamuj RJ a ziadaj aj ten kabel co ide k nej vymenit. Editováno: 3. leden 2022, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 Dik, budem tam volat, ak sa to rano po starte zopakuje. Cely den na mna vyblakuje ta hlaska + nefunguje radio ... Mna to uz fakt prestava bavit, dozadovat sa napravy na X krat, aby mi vlastne auto fungovalo ako treba. Ziadat zo servisu auto nahradne... To aby 1,5 rocne auto s 38 tis. km malo furt nejaky problem, tak toto som zatial este nezazil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. leden 2022 Sdílet Vloženo 3. leden 2022 To poznam. Ja som mal dlho klud uz a teraz vrzga brutalne. Asi ta naprava. Uz som nahlaseny na 11ho, no tento tyzden ho beriem na popocuvanie. Chceli odo mna nahrat zvuk a poslat im. To som odmietol, ze to radsej osobne. Tak snad uz po vymene budes mat klud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Tu chybu SOS dělá slabší nebo vadný akumulátor systému eCall, protože po nehodě se u novějších aut hlavní akumulátor odpojuje, je třeba, aby nouzové volání fungovalo, je tam ještě jeden (netuším kde). Ten se přirozeně taky dobíjí při jízdě. Jeho vada se pozná typicky tak, že po delší odstávce auta, nebo při inteligentním nedobíjení prostě zahlásí tuhle chybu. Takže bych vyměnil ho a ne znovu jednotku, ani kabely ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Kolega ma tiez diesel, takze nam auta nestoja tyzden v garazi. Mne to odstranili a denne najazdenych 200km vobec nemalo za nasledok odstranenie chyby, ze by sa ta baterka dobila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 ta baterka může být vadná z výroby, nejde jen o styl jízdy, ale když je blbá a blbě se s autem jezdí, projeví se to rychleji. samozřejmě není pravidlo, že js to vždy baterkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Dnes som sa objednal do servisu az na piatok. Tak som jazdil nadalej bez radia a SOS. Auto mi stalo cca. 2 hod. Cez obed potom som nasadol a zrazu vsetko OK. SOS zelene, radio funguje. Akurat sa soustil asi nejaky update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.