samurraj Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 Ahojda, na své Scale mám od kamínků tři takové tečky na kapotě + pavoučka na skle. Zajímavé je, že na své dvacetileté oktávce jsem za tu dobu chytnul snad jedinkrát kamínek. U nové Scaly to už bylo snad 7 ran za měsíc...ta to snad přitahuje a dost mě to sere. No, koupil jsem si originál Škoda opravnou tužku přímo k mojí black magic perleť. V návodu píšou, že jiný postup je u dvouvrstvého nástřiku a jiný postup u třívrstvého...Ale jak mám sakra vědět, kolik laků ma Scala?? Nevíte někdo? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 normálne to odmasti a zakvapni paratkem alebo modelarskym stetcem ... lak som ja nikdy nedaval vobec len farbu , lebo to potom robi nepekny kopcek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurraj Vloženo 18. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2022 A čím odmastit? Normálně třeba technickým lihem? Já jsem objednal tuto sadu: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/hfb380034-tuzka-lakova-cerna-magicka-22737.html To tam jako jen kápnu a nechám být? Nebo se to nějak má až to zaschne rozleštit, či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 18. leden 2022 Sdílet Vloženo 18. leden 2022 (editace) Mám stejnou sadu, vždy to jen "zakápnu". Čistím isopropanolem apod. Na fóru najdeš celkem dost témat na opravy laku. Ten štěteček, co u toho je, je na dvě věci na ty malé tečky, to ani nezkoušej. Používal jsem párátko, špendlík nebo dutý uchošťour po sundání vatičky. Barva se do něj trochu natáhne a mačkáním se to dá "dávkovat". Loni jsem poprvé vyzkoušel lakové pero a nemohu si to vynachválit. A počítej s tím, že to nikdy nebude na parádu, je to jen ochrana zbytku laku a karoserie. Editováno: 18. leden 2022, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Vobec sa toho nemusis bat. Ja som tak tiez osetril A stlpik. Odmastil som technickym benzinom, nechal zaschnut, naniesol farbu tym stetcom co bolo k tomu. Jemne bodovo nanasal, nie rozotieranim a potom to presiel ked to zaschlo priesvitnym. Kludne to mozes ak mas kopcek i vodnym smirglom bodovo prejst. Daka 2500-3000. Na predoslom aute som lakoval naraznik skrkance a preliacinu od gule. A to som striekal sprejom a uplne v pohode. Na youtube mas kopec navodov a netreba sa toho bat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurraj Vloženo 19. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Mě jde o to, že v té sadě mám 2 tuby. Jednu s barvou, která pasuje k mému vozu, a druhá s nějakým čirým lakem. Potřebuji vědět, zda nejprve použít ten bezbarvý lak a pak barvu nebo naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Nejdříve barvu, pak bezbarvý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Ježiš maria, však jasné, že najprv farbu a po zaschnutí potom vrchný lak. :) Však tak je nastriekané celé auto vo fabrike. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurraj Vloženo 19. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Před hodinou, Jan R. napsal: Nejdříve barvu, pak bezbarvý. Děkuji, to jsem chtěl vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 6. Březen 2022 Sdílet Vloženo 6. Březen 2022 Jen bacha, teplota materiálu by měla byt aspoň 15C. Trochu problém teď v zimě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.