Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

@Kubo22 bez problemov plna, ziadne obmedzenie. A prazdna benzinka, kedze som nebral 1. benzinku MOL, kde auta stali pri kazdom stojane v rade po 5ich za sebou. Shelka o 1km dalej, cena 1,31 za liter a obsluha unudena bez zakaznikov. Cca 25 eur na nadrz, cena cesty cca 8 eur. Ale sme to dali ako vylet pre rodinu aj do prirody. 

Vloženo
V 22. 4. 2022 na 23:56, Kubo22 napsal:

Kolegovci chodia do HU od Kosic, a vraj je pre cudzincov obmedzenie na 20 l na jedno tankovanie.

omezení 20l platí pouze pro tankování do kanystrů, bral jsem včera plnou v maďarském Szentgotthardu na MOLce, skoro 35l a na stojanu měli nalepený informační letáček němčině a angličtině, kde bylo upozornění, že tankování je umožněno pouze do standardních kanystrů a jen do množství 20l/den

Vloženo

JA to tam ani necitam. Kanister nenosim, no natankujem a keby ma problem neriesim, uz je to v nadrzi :D

Inak sranda je, z evsetci okupuju 1. pumpu za hranicou. Pritom v meste dosahu 1-2km su dalsie 2-3 pumpy. Napr. v Mosonyi stala vzdy fronta bulharskych a rumunskych kamionov a osobaky vobec.

Vloženo

V Polsku prý bylo omezení 50 l na jedno čerpání (sousedovi prý vypnula pistole při 50 l, já tolik do OIII ani nenatočím) a 20 l je snad omezení na převoz (mimo nádrž) mezi státy, jeden čas stávali na hranici i celníci...

Vloženo
před 10 hodinami, virtual napsal:

V Polsku prý bylo omezení 50 l na jedno čerpání (sousedovi prý vypnula pistole při 50 l, já tolik do OIII ani nenatočím) a 20 l je snad omezení na převoz (mimo nádrž) mezi státy, jeden čas stávali na hranici i celníci...

No, teď už to asi neplatí, nebo aspoň ne všude. Byl jsem v pátek na Orlenu, a přede mnou týpek ve Fabii 1.4 MPi bral plnou a ještě to navalil v kufru na třech 20L katastrů v kufru a mohl si natankovat kolik chtěl. 

Vloženo

@TOMUS shell nemá vyššie ceny v HU. Oni majú strop a cena je 479,9-480Ft na každej benzinke. Len lenivosť ľudí ísť na ďalšiu benzinku, ktorá je viac v meste. Ako keby je premávka v meste ako cez týždeň chápem. Ale Gyor je o víkende prázdny a 3min jazdy naviac ušetria aj 15min čakania v rade.

Vloženo

Akurát ma včera nepotešil svokor. On chodí do Rajky a že bol teraz za Rajkou, lebo v Rajke plnka a že aj na ďalšej pumpe dosť čakal.

Som zvažoval, že tam zbehnem v piatok, keď budem v BA, no z hľadiska času to nebude mať zmyseľ.

Vloženo
před 6 hodinami, hardhouse.trip napsal:

No, teď už to asi neplatí, nebo aspoň ne všude. Byl jsem v pátek na Orlenu, a přede mnou týpek ve Fabii 1.4 MPi bral plnou a ještě to navalil v kufru na třech 20L katastrů v kufru a mohl si natankovat kolik chtěl. 

To je možný, byl jsem tam naposled ještě s lyžema, když byl benzín u Shellu za 6,2 zl (teď už tu vidím vyšší ceny). Nicméně v Náchodě na hranici stáli celníci a stavěli auta se "sedlým" zadkem a koukali do kufru...

Vloženo

V neděli jsem bral někde v Maďarsku na MOLu 479.9f benzín i nafta, t.j. +- 32 Kč.

V Chorvatsku nevím jestli je strop, ale vesměs na všech čerpačkách nafta 12,70 lasiček, t.j. cca 44.50Kč

Vloženo

Madari odsuhlasili strop do jula. Takze dalsie 2 mesiace cena nemenna, plus dake zakladne potraviny maju stropovane.

Rajka vraj masaker ľudí. Tak v sobotu, či nedeľu ak to klapne, zase navsteva Gyoru, pplus deti si mozu vychutnat kontaktnu zoo. Ako zacal covid sme tam neboli uz tusim 2roky.

Vloženo

Pro srovnání - ONO v ČR 43,90,- tady vychází 39,58,- pro Liberečáky fajn, mě se to nevyplatí. Obyč. stál 1,54e ( všechny čtyři totemy v PL uvedeny v eurech).

1A7085EB-B4B5-41A7-A48F-F89D2391084F.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...