feraf Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 Zdravím, infotaiment my hlásí, že mám vyměnit baterii v klíčku. Pro jistotu jsem je vyměnil u ubou klíčů, ale hláška pořád nezmizela. Vždycky se po startu objeví znova. Nevíte jak se toho zbavit (servis, vyčištění chybovích hlášek pomocí diaknostiky)? Výbava ambition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 25. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2022 Mám stejný problém. Díky za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feraf Vloženo 25. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2022 Prohodil jsem baterky v obou klíčích a přestalo to. V servise mi říkali, že ten jeden klíček nechat reklamovat. Ale pomohlo přehodit ty baterie. Ještě podoktnu, že ty baterky by měli být kvalitní tzn. nové a pořádně nabité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 Ano jedna za třeba 79,- Duracell apod., ne 4x baterka v blistru za 69,-, to si pak tuto kvalitu z blistru/skupinového balení ověříte když měníte baterku po 3 měsících.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 (editace) Dle testů je na Duracell nadstandardní pouze marketing a cena :-) Editováno: 21. Prosinec 2022, autor: Zdenek 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 Akorát jsem pred mesicem menil v F1 puvodni z roku 2004, byla to Duracell. Doma jsem mel jen z blistru z Kauflandu, tak jsem zvědav jestli chvili vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 před 33 minutami, psurn napsal: Akorát jsem pred mesicem menil v F1 puvodni z roku 2004, byla to Duracell. Doma jsem mel jen z blistru z Kauflandu, tak jsem zvědav jestli chvili vydrží. Důležité je i stáří baterie (jak daleko je její expirace). Např. dTest (tužkové aterie AA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 12. Únor 2023 Sdílet Vloženo 12. Únor 2023 (editace) Na dTest by som moc nespoliehal... Tento portál sa tvári veľmi sofistikovane a nestranne. Testy, ktoré robil portál z mojej branže a teda ich nestrannosť a odbornosť viem posúdiť pretože s vyhodnocovanými výrobkami prichádzam každý deň do styku sú totálna hlúposť. U jednoho testu bolo dobre vidieť od ktorého výrobcu boli zaplatené - v odôvodnení víťazstva bol citovaný marketingový materiál tejto firmy, ktorý je technickým bludom. V inom teste naša firma skončila na 3-ťom mieste, pritom my testovaný výrobok nevyrábame len ho balíme. Všetky testované výrobky v teste boli v našom obale :) tak asi tak. To som ale odbočil z témy. Tento týždeň 2x hláška na displeji, že mám vymeniť baterku v kľúčiku - auto je používané 7 mesiacov a predtým stálo 4 mesiace na parkovisku nedokončených áut. Dnes som rozobral oba kľúče a zmeral napätie bateriek - tá "vybitá" má 2,96V, tá nepoužívaná 3,00V. Obe baterky Panasonic (pravda moje skúsenosti s výrobkami tejto firmy sú len negatívne, tak sa tomu nedivím). Vzal som včera so sebou nepoužívaný kľúč a celý deň bez hlášky. Neviem koľko má napätie v skutočnosti nová baterka, nemám v tomto okamihu to možnosť porovnať. P.S. skúsil som štartovanie s kľúčom bez baterky. funguje to dobre, takže netreba mať nejaké obavy že sa kľúč baterka v kľúči úplne položí a nebude sa dať s autom prísť domov. Editováno: 12. Únor 2023, autor: OpelInsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 5. Květen 2023 Sdílet Vloženo 5. Květen 2023 Dnes som si vsimol, ze ked som nechal kluc v blizkosti auta, (auto vo dvore a kluc za dverami na policke), blikala ledka v kluci. Nemoze to suvisiet s rychlym vybijanim baterky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 5. Květen 2023 Sdílet Vloženo 5. Květen 2023 A/ nenechávam nikdy kľúč v tak blízko auta aby blikal B/ on ale po pár minútach prestane tak či tak blikať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna Auto je z ledna, ale odemykani a otevreni na dalku je velmi nespolehlive, nekdy az v bezprostredni vzdalenosti. Je to zhorseni oproti minulosti a nebo problem nemate a mam zacit resit vymenu baterky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna Baterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.