Přejít na obsah

Kolik stojí výměna pojistky v aut. servisu


P2M

Doporučené příspěvky

No zrovna ten servis, ktorý naúčtoval tie nekresťanské peniaze, mal už s importérom problémy. Dokonca pokiaľ dobre viem, už nie je autorizovaný predajca, ale len agentúrny. A servis má medzi škodovkármi teda dosť zlú povesť - ale povedzme si rovno, ktorý servis v hlavnom meste stojí za to? Odpovedám sám za seba - ani jeden. A to ich tu máme okolo 12?

Poznám človeka, čo v tomto konkrétnom servise pár mesiacov robil. Majiteľ je neskutočný hajzel a držgroš, bežne sa robilo to, že hneď ako sa zložili autá z návesu, tak šup, vypustiť nový olej, vybrať nové baterky a dokonca sa zvykli meniť aj kotúče a brzdové doštičky... Tak tomuto sa hovorí sila!!!

igor ano auto rotos zaviselo kto ta zobral a ako sa kto vyspal.. mali sme tam auto a niekedy super a niekedy na pitchu

kedysi sme tam chodili ale uz chodime len do auto parku - tam je fakt maximalna spokojnost

to si dovolim tvrdit ze je pravdepodobne najlepsi servis v BA a nasiroko-daleko

a potom som este spokojny s auto jagrom v dunajskej luznej-seriozne jednanie tam vzdy bolo

Si robis prdel s tym Auto-Parkom,nie Byrtaku?! lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež si myslím, že si robí prdel - Autopark je tiež banda zlodejov. Kolegyňa zaplatila za výmenu tyčiek stabilizátora 3800 Sk a tie akože nové začali klepať po 2 týždňoch znova. A pri reklamácii povedali, že tie tyčky nie sú od nich, že to musela dať robiť niekde u nejakého garážnika :blink:

V BA nie je žiaden poriadny autorizovaný Škoda servis, všetci sú to zlodeji a podvodníci - pod toto sa hocikedy podpíšem a som ochotný do dosvedčiť aj pred veľkou porotou -_-

Čo myslíte, aký význam malo posťažovať sa u importéra? Absolútne žiaden, krčili ramenami a sľúbili napraviť situáciu... Skutek utek!

Editováno: , autor: Igor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvalita servisov v BA je naozaj biedna. S Autoparkom som mal bohate skusenosti este s predoslym autom. Nikdy viac! Ten prvy servis co zauctoval najmenej tiez doverne poznam, povrava sa, ze maju dobrych elektrikarov. Inak mam s nimi tiez negativne skusenosti. Mechanika co pred koncom reportaze akoze nastriekal nejaky sajrajt z vnutra dveri (dufam, ze to bolo len ilustracne) by som zavesil sa gule. S nim osobne mam naozaj "skvele" skusenosti. Vsetko je to o ludoch a o majiteloch servisov. Osobne som sa stazoval u importera na jeden servis. Nic riesit nebudu, maximalne doporucia iny a tym to pre nich konci. Ked vam niekto domrvi auto tak mu to nedokazete, pretoze bude tvrdit, ze ste si to sposobili bud sami, alebo niekto iny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam osobni zkusenost se Skoda servisem v MT, respektive u MT - Seco. Mel jsem problemy se zanesenym DPF, vse probehlo bez problemu, celou dobu (asi 1 hod) auta, vse vysvetleno, opravdu prima - plus mi dali doporuceni jak na to a od te doby s time nemam problem. S BA nemam zkusenost a radsi asi nechci...jak to vidim a ctu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

celkem bida ta reportaž, když mi někdo přijede se zavadou a přijdu na to že ma jen vypalenou pojistku tak nevemu a jenom ji nevyměnim ale snažim se zjistit proč ji vypalilo , a za diagnostiku se plati (ty stroje nejsou zadarmo) některe ty ceny byly hodně přehnane ale jak už tu někdo psal kolem 500,- by to byt mohlo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...