mrpaicz Vloženo 30. leden 2023 Sdílet Vloženo 30. leden 2023 (editace) Ahoj všem, na vozidle Superb III FL (2.0TDI 140kw) jsem začal v poslední době registrovat podivný zvuk (“hučení”), který jsem za dobu provozu (cca rok) ještě neslyšel. Myslel jsem, že má tento zvuk na svědomí klimatizace, proto na videu zkouším zapínat a vypínat, nicméně to nemělo žádný vliv. Máte někdo zkušenost s něčím takovým ? Z venčí tento zvuk neslyším. Předem děkuji! FullSizeRender.MOV Editováno: 30. leden 2023, autor: mrpaicz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Mne to pride ako ked vypaluje DPF, ze mas zdvihnute otacky motora. No na videu to nie je ukazane, tak tazko povedat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrpaicz Vloženo 31. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Nejprve jsem měl stejný nápad, nicméně otáčky zvýšené nejsou. Tento pazvuk se objeví někdy ihned po nastartování a někdy až po několika desítkách km. Příští měsíc to vezu do servisu, tak snad budu moudřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielscout Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Mozem vediet co bola pricina zvuku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrpaicz Vloženo 16. Ledna Autor Sdílet Vloženo 16. Ledna Bohužel k odstranění problému nedošlo ani po návštěvě autorizovaného servisu. Na internetu jsem v nějakém fóru zahlédl informaci, že to muže způsobovat nějaká klapka v systému klimatizace, ale přiznám se, že doslovný překlad jsem nikde nevyhledal a tuto informaci nebylo možné ověřit u nějakého dalšího zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 16. Ledna Sdílet Vloženo 16. Ledna Jen takový nápad, nemáš asistenta pro zesílení řeči? Že by nějaký zvuk zesiloval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 16. Ledna Sdílet Vloženo 16. Ledna Nemáš Canton? (Asi jen ten) má to DSP a "posílání" hluku do auta v protifázi (takže máš tišší jízdu). To když se rozbije, tak to může mít různé projevy, hluk motoru a kol jakoby "2x" silnější. Je to háklivé na zpoždění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz von odry Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února nějaký pokrok v tomto problému? - dělá mi to taky - 2.0 Tdi 140 kw 2019. U mě je to tak, že když auto stojí na volnoběh, tak je klid. V momentě kdy zvednu otáčky motoru byť jen o neznatelných třeba 100 Ot/min, tak ten zvuk přichází. je to jako nějaký servomotorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrpaicz Vloženo 14. Února Autor Sdílet Vloženo 14. Února V 16. 1. 2024 na 7:53, l79 napsal: Jen takový nápad, nemáš asistenta pro zesílení řeči? Že by nějaký zvuk zesiloval... Asistenta mám, ale i po vypnutí a kontrole ze strany servisu “pazvuk” stále trvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrpaicz Vloženo 14. Února Autor Sdílet Vloženo 14. Února V 16. 1. 2024 na 8:16, bouchy01 napsal: Nemáš Canton? (Asi jen ten) má to DSP a "posílání" hluku do auta v protifázi (takže máš tišší jízdu). To když se rozbije, tak to může mít různé projevy, hluk motoru a kol jakoby "2x" silnější. Je to háklivé na zpoždění. Canton mám a přiznám se, že tuhle variantu jsem asi netestoval, nicméně mezi tím to bylo několikrát v servisu kde jsem byl i svědkem provedení diagnostiky a žádné chyby nalezeny nebyly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrpaicz Vloženo 14. Února Autor Sdílet Vloženo 14. Února před 28 minutami, kubajz von odry napsal: nějaký pokrok v tomto problému? - dělá mi to taky - 2.0 Tdi 140 kw 2019. U mě je to tak, že když auto stojí na volnoběh, tak je klid. V momentě kdy zvednu otáčky motoru byť jen o neznatelných třeba 100 Ot/min, tak ten zvuk přichází. je to jako nějaký servomotorek Bohužel zatím bez pokroku, zkusím ještě nápad z příspěvku výše, s tím potlačováním hluku, jelikož si nejsem jistý zda jsem to zkoušel nebo ne. Každopádně dám vědět jak se to vyvíjí dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukSag Vloženo 8. Srpna Sdílet Vloženo 8. Srpna Hosi hosi, dam ruku do ohne za to ze je to od N75 ventilu, v autorizaku me rekli vstriky, prevodovka buh vi co, je to pri zvyseni otacek nad volnobeh. Staci vymenit gumove pruchodky ktere jsou v drzaku ventilu, cena cca 200 Kc i s dopravou a mate ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 8. Srpna Sdílet Vloženo 8. Srpna (editace) https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/046131887-priechodka-skoda-47280.html Nemám zatiaľ s tým problém, ale posielam link na diel. Editováno: 8. Srpna, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tromblion Vloženo před 1 hodinou Sdílet Vloženo před 1 hodinou Vyřešil někdo spolehlivě tento problém? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.