Jump to content

SW verzie a aktualizácie infotainmentu

Recommended Posts

OTA 1985 dorazila dnes i na H56. Stažení chvilku trvalo. Raději jsem přepnul na wlan z telefonu kde mám neomezená data. Samotná aktualizace pak trvala cca 20 minut. Vše funkční. Pocitově možná trošku rychlejší. Bezdrátové carplay mi nespadlo zatím, ale s výpadky jsme neměl potíže ani na 1941. Uvidíme dál jak to bude nebo nebude fungovat 🙂

• Pozitivní 1

I já jsem se dočkal OTA SW 1985 obdržena z 1941 na H58

Já pozoruji obrovský přínos, začalo s mým mobilem fungovat AA bezdrátově. Do této chvíle pouze po kabelu, ale bezdrátově se to nebylo schopné spojit, jen to točilo kolečkem a pak to napsalo, že to nejde. (Dělo se to určitě s mým telefonem, co jsem zkoušel Apple tak ten fungoval vždy)

Po OTA upgradu z 1941 na 1985 (H56) mi začalo na jednom místě taky pravidelně vypadávat bezdrátové AA. CarPlay to nedělá, ale v tom místě se začne sekat. Na 1941 bylo vše bez problému, nic nikde nevypadávalo. Řešil to už někdo? Servis se obávám, že s tím stejně nic moc nenadělá, ale mám v plánu to alespoň nahlásit na Škodovku s videem zachycujícím ty výpadky. 

• 2 weeks later...

Uz to odpojovani tel. v servisu nekomu vyresili? Kdyz je to ted tak krasne prokazatelne.  U me se vyresila alespon zavada nemoznosti vypnuti automatickeho vyhrivani volantu (po ugrade na 1985 neslo deaktivovat). Stacilo nechat vybit baterku -  taky bezna ,,vlastnost” O4 😞😬tzn. probehl reset ŘJ a zavada je fuc👍